stoegerlerin tetiğini adam eden olursa çeşme yaptırmış kadar sevap kazanır bu camiada
hayır hasenat güzeldir, alanıda vereni de mutlu eder ![]()
bi bakayım azıcık daha , seyredeyim bi, .. belli mi olur ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
stoegerlerin tetiğini adam eden olursa çeşme yaptırmış kadar sevap kazanır bu camiada
hayır hasenat güzeldir, alanıda vereni de mutlu eder ![]()
bi bakayım azıcık daha , seyredeyim bi, .. belli mi olur ![]()
tetiği uğraşırız aslında, iş çıkar hem ![]()
merak ettim bak ben bunu..
evet isabetli tüfekler ama yinede fazladan bi gerilim var sanki bu x20 lerde de..
acaba x 20'ye x5 yayı dahamı mantıklı olur ..
nerden nereye, bi tüfek bulamadım şu fani alemde gönlüme göre ![]()
[Resim Engellendi: http://www.aksuav.com.tr/img/urun/dm70_2.jpg]
sizin dürbün 30 mm ise sportmach dm70 alabilirsiniz..
aksuda olması lazım.
evet sprey akıl kârı değil ..
3*12-44 boğaz çapı 1''
Bu boğaz çapındaki dürbünlere uyacak; yatagun veya sportmach dm60 dan başka dampa yok ..
normalde de başka marka dampa yok zaten..
arazide yakışıklı durmuş ![]()
Benim kılcal çiziklere aklım takılırken adamın yaptığına bak:)) helal olsun güzel olmuş
yada helel olsun iyi cesaret ![]()
işlem çok güzel değildi bence,
ama yaprakları kullanması bir fikir verebilir diye düşündüm aklından geçirenlere, zaten bu videoda başarılı olan yaprakların kullnılarak desen verilmesi fikriydi ![]()
Fabrika verileri 4,5 mm de 800 fps, muhtemelen 700 anca atıyordur, ve belkide muazzam bir kararlılıkla yapıyordur bunu..
Yusuf hocam'dan, AKSU AV olarak bir chrono değerlendirmesi bekliyorum, mümkünmüdür acaba ![]()
Ben de alıyorum, hadi hayırlısı.. Artık 1080P HD slow motion videoları bekleyin.
moderatörüde kaptırdık ya bu Husan'cılara , hadi hayırlısı ![]()
bizde tek kırma alacağız, görüşelim bi gün ![]()
iyi bir ft tüfeği olurmu acaba dedim bi an..
hani x20 kendi ayarındaki tüfekler arasında isabeti ile bi tık önde gibi..
ama gücü daha da düşük bir stoeger olan x5, tetiği iyileştirildiği takdirde ft sınırları içinde x20'ye nazaran dahamı isabetli olur sanki..ne dersiniz.. ![]()
[Resim Engellendi: http://www.aksuav.com.tr/img/urun/stoeger_havali_tufek.jpg]
diye sormuş video başlığında.. sprey boya, diye cevaplamış sonra ![]()
iyi seyirler..
muhtemelen,
mesela önden paralakslı 6*24-50 gibi bir orjinal ürün yok galiba zaten..
Birazdan uyarı gelir, çok sert olmasa bari
:))
....
aynı başlıkta airgun pazarda ilan açarsanız hem ilanı daha iyi yönetebilir, teklifleri v.s. görebilirsiniz, hem forumun düzeni açısından daha güzel olur..
Bahsettiğiniz dürbünü kimse kullanmadı muhtemelen, bu yüzden kimse yanlış bilgi vermek istemedi..
Açtığınız konunun cevaplanmama nedeni budur bence..
sayın moderatörümden ''pt-85 fun club'' oluşturmasını istirham ediyorum ![]()
Sn sekku yazdığınız metini okuyamadım harfler birbirine girmiş neden olduğunu bilmiyorum saygılar.
kırmızı ışık, yandaki araca bakmak gibi bişeyler yazıyor .. yazıda trafikte dikkatli olunması gerektiğinden bahsediliyor olsa gerek ![]()
ellerine sağlık Emir abi.. çok güzel bir grup olmuş..
sanki bununla daha iyi sonuçlar alırsın, ki tx'e tam alışamamıştın zaten..
Hatta biraz daha canınızı çektireyim, çam ormanlarının iyotla karışmış kokusunu hissediyormusunuz..
iyi seyirler..
(HD formatında izleyebilirsiniz)