gelin buyrun çaylar benden ![]()
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende o gün kendi kendime bi eksiklik var ama ne diyordum

-
vay bu çok gzelmiş.. vortexmi bu

-
sorma

en başa geri döndüm galiba diyordum geçen bir arkadaşıma, ama fazla başa dönmüşüm.. neredeyse çocukluğuma ineceğim :))
-
Artık kesmiyor ya hiçbirşey, hadi hayırlısı... :))
Bir oyuncak ama havalı, arbalet tarzı arkadan kolu ile yayını kuruyorsunuz, içi boş mühimmat hava ile aldığı enerji sayesinde hedefe doğru yol alıyor..
paketinde 25 metre menzil belirtmiş..Şimdi inceliyordum da, modifiyeye son derece açık..
Delrinden yeni mühimmat yapılıp, uçlarınada ilaveler yapılabilir, yayı güçlendirilir, kurma kolu güçlendirilir sonrasında..neler olur neler

-
Azıcık keyif verdiyse ne mutlu, bugün çok sakindi, kışın ortası malum, normalde çekilmez oraları ya ..
Diyeceğim, yeşiiliğin içinde, arkadanda çam ormanından gelen temiz hava, denizin sesi.. hayatın içindeki biçook şeyin aslında o andan aldığından daha keyifli kılmadığını görüyorsun..
Ama malum sebepler ile, şehrin içinde debelenmeye muhtacız

Böylesi bir yerde, hatta bu sakinlikte bir hayat güzel olurdu.. darısı başımıza, ne diyelim :))Bir siyah köpekçik ile tanıştık,
uzun zamandır yanlızdı muhtemelen bu zamanlarda pek bi misafiri olmuyor, 3-5 ihtiyar, biraz hava almaya gelenler hepsi o..
azıcık yiyeceklerimizden paylaştık, oysa ne kadar akılıymış sonradan farkettik.. oyunlar oynadı bize falan , o da insanı özlemiş anlaşılan ..güzeldi velhasıl..
sevgiler..

-
Bugün hava güzeldi, değişiklik olsun dedik ve az dolaşmaya çıkmıştık..
Birbirine benzer gibi görünsede yakaladığım karelerden bazılarını sizlerle paylaşmak istedim..Bu arada fotoğraf karelerinin bir çoğu, video kaydı esnasında o anki kareden alınan görüntüler.. Bu konuda Samsung S4 bana çok başarılı geldi, iyi seyirler..
-
ama dediğiniz gibi üstünde oynamaya çok müsait bişey olmuş..
-
ellerinize sağlık.
-
Baya bi darbe almış gibi duruyor, yani yükseklik çok yok ama ilk namlu ucumu çarptı yere ne olduysa, burdan moment kazanıp bloktaki şarjör yuvasını azda olsa içe doğru kapatmış sanki şarjörün sürtünmesi bu yüzden olsa gerek..
şarjör yuvasınındaki kapanma genişletilebilir, lever action tamir edilebilir.. belki en fazla yerinden yay v.s. çıkmıştır, büyütülecek bişey değildir belkide..
Forumda kendi imkanları ile bişeyler yapan arkadaşlar var ama uzaktan görmeden olmaz bu işler..Yasin (wrangler) size yakın , bi görüşün bakalım.. Olmadı sizi yönlendirir en azından.
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..

-
webley tempest forumda bi-iki arkadaşımızda olacak, isterseniz ilan açın bi ihtimal satmayı düşünürlerse alabilirsiniz belki..
-
1 fişek boyundaki bu aparatta mermi çeyrek tur bile dönmez ki, hadi arttırdılar twist oranını desek, ne kadar arttırcaklar ki, aparatın boyu belli..
bence pratikte bi faydası yoktur bu aparatın.. -
emek vermişsiniz, uğraşmışsınız, keyifle izledik videoyu.. teşekkürler

-
eyvallah..
Hem başlamak bitirmenin yarısı derler hocam, öyle nitekim de.. Ama bir de ben başlasam.. şu hobide halen kendimi hiçbir şeye başlamamış gibi görüyorum enteresan bir şekilde..Herhalde elimde uzun süre durmadı hiçbişey ondan olsa gerek .. yada başka birşey bilmiyorum.
Hayırlısı bakalım, bi gün başlayacağım ama

-
mesele attığını vurmak değil yeğen..

rahmetli bu forumda üye olmuş olsaydı da bu konuyu göreseydi böyle derdi herhalde..
ellerine sağlık abi.
-
Destek olan-yardım eden herkese kolaylıklar dilerim.. İnsanın aranızda olup bir taşta kendisi yerleştiresi geliyor..
işleriniz rast gelsin, iyi çalışmalar,..
-
ama işte bu dıştaki salınımın üzerine bişey eklenecekse (misal; moderatör ) bu konuda sıkıntı oluyor yine

-
anladım abi , o salınım dıştaki salınım işte..
halbuki namlu gövdesini tamamen gözümüzün önünden kaybedebilsek, deliğin normal eksende döndüğünü göreceğiz, ..
dipnot:
namlu içinden baktığınızda problemsiz olan darbe alıp eğrilmemiş bir namluyu kastediyorum ama.. -
Bedeline katlanır sıfır namlu taktırırım bi ker eğilme başladımı kurma hamlelerinden bile
etkilenir.işte bu cümleye sonuna kadar katılıyorum, acayip yumuşak malzmeler ile karşılaştım bende.. düzeltilen o nokta artık en zayıf nokta olacak,.. hele ciddi bir eğrilik doğrultulmuşsa..