valibey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yada.. hiç sevmemiş olabilme ihtimallerine karşı :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

sonuçta belli bir kitleye mâl olmuş bir hobi, ama hepimizin istediği gibi bu kadar sınırlı kalmamalı..

Umarım birgün;
    Sadece binmek zorunda kalanların bindiği bir şehir içi taşıma aracında,
    fazla peletin varmı diyenlerle karşılaşırız..
    ..
    ...

Soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim çocuk olmaktan..
    ...

Bildiğiniz sevebilme ihtimali işte ;)

Algıyla alakalı herhalde.. Eğitimcilerde bile böyle durum galiba..
    Toplumda silah denilince akla gelen olaylar malum, aslında normaldir bu anlamda..

Ama tamamen uzaklaşmakta olmaz elbette, silahsızlanmak hele akıl kârı ( ;) ) değil..

Bi şekilde aşılmalı bu algı, bunun için eğitim şart ..
    yine okula geldi muhabbet ya, hay Allah.. kısır döngü gibi :))

bi ümit işte ilerleyen günlerde daha iyi olmasını temenni ediyorum :) deyip tamamlayım cümlemi..

Bütün iş parçayı komparatörle düzgün bağlayabilmekte.

Dedim ya hocam anlamıştım, olay sizde diye.. :)
    zaten arkada markalama boyasıda duruyor, ben burdayım diyor..

Ellerinize sağlık..
    Güzel işler çıktığını düşünüyorum o makinadan, bizle alaksı olmayan yada henüz burada paylaşılmamış olan..

ufaklığını anlamıştım ama, mekanizma yuvasındaki işçiliğe bakınca tek seferde açtınız zannetmiştim, o yüzden kursu uzun dedim..
    ama marifet sizdeymiş anlaşılan, ellerinize sağlık hocam :thumbup:

Ben o hususu atlamışım hakkaten 4.5 bilye - 5.5 pellet. Bence fikir olarak gamo rocketden de daha mantıklı ve tahribata daha yatkın duruyor.

hesaplayıpta yaptık zaten dimi.. 8o

o değilde, zaten 4,5 pelete, 4,5 bilya biraz zor oturuyordu.. Yapıştırıcı falan, arkadan gelen hava derken durumu idare etti,
    ama 5,5 peletlerde deneyince, tam birbirine göre yapıldığını farkettim :)) fena uyum sağladılar ..

allah daim etsin daha çok böyle anılarınız olur inşallah inanın çok değerli şeyler çünkü ben şimdi düşünüyorumda babam ile böyle birlikte yaptığımız pek birşey hatırlayamıyorum

Maalesef bende hatırlamıyorum..
    yada hatırladığım bazı şeyler var;
    mesela Babam hafta sonları; bişeyleri tamir etmekten büyük keyif alırdı, beni de yanında tutar; sözde ona yardım ederdim görünürde, öyle isterdi..
    Ama ben hiç keyif almazdım o uğraşıdan..

Şimdi düşünüyorumda, acaba aynını bizde yapıyormuyuz diye,..

Bu konuyu nasıl atlamışım yahu.
    Valla boynuz kulağı zorluyor. Ama helal sana oğlunu çekirdekten yetiştiriyorsun bu çok güzel inşallah etapları sıklaştırıp mesafelerini uzatırsınız daha güzel olur. Ayrica unutulmayacak anlarda cabası

Aslında o boynuz çoktan geçmiştir kulağı, fiziksel gücü tam olarak yerine oturana kadar, fırsattan istifade takılıyorum ;)

dediğin gibi az daha zorlasak, antreman boyutuna çıkarsak olayı..;
    Her şartta başarılı sonuçlar yakalayabilir gibi geliyor bir süre sonra..

0.2 gram bilye 0.49 gramda pellet toplam ağırlık 0.7 gram civarında oluyor % 40 hızı düşürebilir
    ancak tam bir av saçmadı olmuş çarptığı yerde pelet bilya sayesinde deforme olup çatlayarak genişlemiş bu av için çok öldürücü bir durum.

tam hesapladığım gibi, dermişim :))

can sıkıntısına bir şeydi ama kısa mesafedeki denemede pelet aynı isabetlilikte hedefe vardı, daha uzak mesafelerde deneyip, yüksek penetrasyon ihtiyacı halinde kullanılabilir sanki ;)

şu an ihtiyarın gücünden dolayı resimleyebilecek tek delil bu olduğundan bununla yetiniyoruz arkadaşlar :)) Diğer geri kalan pelet ve bilyalar moleküler bölünme yaşamış herhalde :)

5,5 jsb'leri deneyecek kendime ait bir tüfeğim olmadığından ve deneme atışları yapılamadığından hayal kurmaya devam ;)