Allah uzun ömürler versin, Metehan ile beraber daha güzel yarışmalar yaparsınız inşaallah.. ![]()
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ses kaydi yapip karsilastirsana Ferhat abi merak ettim
ve namı diğer, moderatörlü ihtiyar;)
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bizim video yüklenene kadar ,kulaklarımız önce moderatörlü bir pcp sesini hatırlasın ..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
değilmi ya, oraya da bişeyler ayarlamak, namluya da bir ceket, son günlerini yakışıklı geçirsin bari ihtiyar ..
ama kobay faresi gibi bişey üretmiş adamlar , helal olsun..

..
o değilde bu namlular ne kadar yumuşak, alüminyum gibi.. tornada elmasa sıvanıyor nerdeyse anlamadım gitti..
1 kutu çelik bilya atsan dümdüz olur, o derece yani.. -
loading.... %62

gece gece hobiye hizmet adına, evi basacaklar, :))
-
ama kulak ile dinleyince azıcık bi fark var :))
programdan çıkan sonuçların doğru olduğunu kabul edersek; belki gürültü aynı seviyede ama, tonlarda bi farklılık var
sadece çekiç sesi duyulan pcp'ler gibi ses çıkıyor

loading.....

-
az önce namlu içini tamamen bi kere daha temizlemiştim, o temizliğinde etkisindenmidir nedir..
video yüklenecek falan fıstık ; uzun olacak diye
bi ses ölçüm programı indirdim, 2 şer atış yaptım..
moderatörsüz 76-77
moderatör ile 74-74gibi sonuçlar çıktı, hiçbir fark yokmuş an itibari ile, görüntü hariç..

-
şimdi biraz dizel etkisi var ama..olsun ama bi deneyelim yinede, senimi kıracağız

-
eyvallah abi, aynen dediğiniz gibi, yay sesine komple izalasyon yapmak lazım belki..
...gezi sonra farkettim Murat abi, fotoğraflarıda çekmiş oldum, belki çaktırmazsak atlatırız bu durumu diye düşünmüştüm paylaşırken ama

-
Ocak 2015- SÖKE
- vakit doluyor galiba-
Her neyse konu ihtiyarın vadesi değil aslında , bu anlamda çok fazla söze gerek yok zaten..
.....
kitap yazacağım nerdeyse şu ihtiyar namına, ne tüfekmiş.. :))............
Belki asıl konu;
yaylı tüfeğime moderatör arıyorum, diye heveslenenleri ilgilendiriyor esasında..
yaylı tüfeğe moderatör olurmu?
olursa nasıl sonuçlar alabiliriz?
..
gibi; cevapları önceden defalarca verilmiş olan sorulara
, resimli örnek oluşturması anlamında, bir boş vakit çalışması..Orjinalinin yerine daha önceden yaptığım yay tutucuyu taktım ve yayını değiştirdim, arpacığı söktüm, arpacığın takıldığı yeri tornaladım, 1/2 unf diş açtım, ve moderatörümüzü monte ettim..
Sonuç ? :
Harika..
evet harika bir görünümü oldu , ama maalesef hepsi o kadar , şu dizelleme sesini tamamen kesiyor yanlız , hani yağlayıpta atan varsa tavsiye ederim
Birde namlu ceketimizi taktıkmı değmeyin keyfimize :))
-
ama işte esas sıkıntı o galiba abi, yani problem orada bence;
trap veya skeet, yada herhangi ne varsa kolay ulaşılabilir bir eğlence..
o yüzden mutlu etmiyor..
kesmiyor yani kaba tabirle.onca biriklenen para ve karşılığında misli ile tatmin olmaya çalışan insan,..
ekonomik anlamda sınırlarında ötesine geçilmişse, her yol mubah oluyor herhalde..kimbilir..
-
aşağıda vurulanlar domuzda, şu helikopterin içindeki mahlukatı çözemedim ben..
insanoğlu herşeye sahip olunca hayattan keyif almak onun için çok zor bir hale geliyor herhalde, baksanıza şu hale..
insanlıktan çıkmışcasına.oysa mutluluk sanıldığı kadar pahalı değil ve mutluluğu elde etmek için insanlıktan uzaklaşmayı ise hiç gerektirmiyor ki..
-
son dakika:
yarışmaya ait video görüntüleri ele geçirildi
Ellerine sağlık Mustafa, .çok güzel sonuçlar çıkmış..

çözdün sen bu işi, ezberledin yani daha doğrusu, sana sapan versek regüle edip göndereceksin korkuyorum .

ellerine sağlık..
-
Teşekkürler..
inşaallah Eray hocam, Allah gönlünüze göre versin,
-
bende diyorum neden görmedim bu pet şişeyi

-
Her iki atış ve atıcı da gayet iyi. Allah'tan sizler için temennim şimdi sen onun elinden nasıl sevgi ve gururla tutup atış yapıyorsanız, uzun yıllar sonra onun da senin elinden aynı sevgi ve gururla tutup bu hobiyi birlikte yapmanız.
Bu arada atış yaptığınız mühimmat nedir?Eyvallah abi, elimizden geleni yapmaya çalıştık, heyecanlı bir atışma olmuştu :))
20 yıllık bir eski hatsan yaylı vardı , geçen senelerde evde bulmuştum, eskilerden,.. ilk göz ağrısı
Bu tüfek ile crosman hunting 4,5mm peletler kulanarak atış yaptık Şenol abi..O güzel dualarınız ve dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim, Rabbim cümlemizi sevdiklerimiz ile her daim beraber eylesin..
İtiraf etmek gerekirse; o gece beraber uyduduğumuzda aynı şeyi ben kalbimden geçirmiştim..O değil de; siz anlaşılan beni ağlatmaya kararlısınız bu akşam

-
ah be Cihan'ım, ....
eyvallah kardeşim.
-
ve tabiki baba belki de oğuldan daha fazla keyif almıştır, kimbilir..

-
eyvallah hocam, dediğiniz gibi muazzam keyif alıyor çocuklar ve muhtemelen asla unutmayacakları anlardan biri olarak kalacak değilmi, ne güzel..
Bu arada, iple çekiyor diğer etapları
..