belki geçmiştir bile..tetik ağırlığı olmayan bir alet ile görmek lazım durumun vehametini ![]()
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçen gün evde canımız sıkılnca, şu ihtiyarı alıp bir baba oğul yarışması yapalım dedik..
Mesafe 12 metre, herzamanki gibi kapalı atış poligonumuz da gerçekleştirdik atışlarımızı
Atışlar oturarak destekli,
hedef nokta 5 kuruş..herhalde tetiğin ağırlığından bütün atışlarımız hep aşağıya çekmiş..

[paranın altında yarışma sonunda bir hırsla yapılmış iki atış var, kapattık :)) ]
-
ellerinize sağlık, son derece başarılı..

-
bant falan güzel de
,
bu 7,62'yi anlamadım ben ya, kinayemi var yoksa kalibremi o diyeceğim ama, ihtimalde veremiyorum
:)) -
eyvallah

ne güzel , hepberaber en güzele doğru ilerlemeye çalışıyoruz işte .. -
Bende farklı bir bütünün diğer parçasını söylemek istiyorum o zaman. Atış esnasında nabız da önemli bir etkendir. Kas gruplarının güçlendirilmesi çok doğru fakat sadece ağırlık çalışıp kaslara yüklenmek yetmez düzenli kardiyo egzersizleriyle normal koşullardaki nabzınızı düşürmeniz gerekir. Yani interval çalışmaları ( kısa süreli hızlı koşularla 170-180 nabız/dakika ya ulaşıp bir müddet dinlenmek sonra tekrar vs. Detaylar interval ve kardiyo egzersizler olarak araştırılabilir) yapmamız gerekir. Bu sayede atış esnasında nefesinizi tuttuğunuzda vucudunuzun stabilitesi artacaktır.
belkide en önemlilerden bir tanesi, çok teşekkürler..
-
bi önceki mesajda büyük kalibrelerdeki-sumatralardaki pişmanlıktan bahseden mesaja kıyasla öyle yazıldı muhtemelen, başarılı bir ürün çıkarabilir anlamında, pişman etmez anlamında

-
(hemen polyanna olalım) :üstelik böylece kusurlarını Amerikalılar üstünde test etmiş olacaklar

-
Bence hatsan engüçlü tüfeği bt65 üstüne bıgbore yapabilir ve 2000tl fiyatın altında olduksan sonra bazılarımız sadece merak için bile alabiliriz
bence de alınmaz bir tüfek değil..ama Hatsan çok naz yapıyor işte

-
bu arada kaçımız bu sıkıntıları maıl yoluylada olsa hatsana iletiyoruz
aslında sürekli mailler atılıyor Hatsan'a bu ne zaman çıkacak, bu konu ne oldu, satılmayacakmı- çıkmayacakmı gibi

ama Hatsan dediğim gibi değişik bir tavır içersinde, hatta nerede okuduğumu hatırlamıyorum, Hatsan'da çalışanların hiç bir avantajı olmadığı gibi, tüfek alımı konusunda da olumsuz bişeyler yazmıştı bir arkadaş, şimdi tam aklıma gelmiyor..
eğer doğruysa o gün okuduğum o mesaj , Hatsan yakınında olanlara karşı fazla umursamaz sanki.. çalışan, yurdum insanı v.s. muhabbetler hikaye galiba

Ya da herne olursa olsun, uzun lafın kısası; adamların fabrikası burada diye onları sahiplenmek, kendimizden görmek ve bu anlamda beklentilere girmek bizim en büyük hatamız, sıradan bir üretici-tüccar işte..
Biz gözümüzde fazla büyütüyoruz bence
-
Harika görünüyor Ferhat hocam. Ellerine sağlık.
Eline Sağlık Ferhat
Bu aralar benimde sana bir işim düşecekevet bitince bende harika.. dedim kendi kendime

krom işlemesi biraz sıkıntılı ama yüzey kalitesi bu sebeple herhalde çok hoş oluyor..Ama hep iki arada bir derede olan işler, keşke kendine ait bir atölyesi olsa insanın, neler neler yapılmazki..
..
acele etmem dersen başım gözüm üstüne Emir abi
-
Bence Hatsanı içinizden gönlünüzden kalbinizden çıkarın artık..
Hele hele yurdum esanafı muhabbetine hiç girmeyin bence

Bu memlekette olup bitenler, insanların talepleri umurlarında değil..
Metehanın dediği gibi vortex dedikleri şeyi 1 senede anca ülkemizde satmaya başladılar.. Bunun gerekçeside Stoeger Atac'tı muhtemelen, eğer o dönem atac gelmeseydi, Hatsan halen daha vortex'le naz yapıyordu yaylı kullanıcılarına..
Ne gereği var, yahu..
Bir ispanyol, alman, ingiliz menşeili tüfeklerin ulaşması kadar zor ise bu Hatsan'ın yurdum insanına ulaşması..
Dedik ya, boşverin o zaman şu yurdum esnafı muhabbetini:)
Hatsan mı? bence air-arms kadar yerli değil bu firma, yada bir gamo, boşversinler..Şu memleketin insanı olan 2 sene dönüp bakmasın Hatsana , ve gerekçeside bu diye belirtsin her seferinde, her bahsi geçen yerde..
belki o zaman önemserler yaşadıkları coğrafyanın insanını..
...................
neyse boşverin, ben alacağımdan değil ama; bakıyorum arkadaşlarımın gönlünden geçiyor, istiyor ama mümkün değil burnumuzun dibindeki fabrikanın ürünlerini almak..
sinirlendim yine
-
bari sadece namluyu satsalar , gerisi kolay..

-
O ne demek ya Fabrikası burada ya... İyice cılkı çıktı bu işin
içeri sızmak lazım, böyle olmayacak.. :))
birer cv gönderelim, birimiz girse kafidir

-
Vay Ferhat abi tezgahin basindasin yine

tezgahtan ayrılınırmı hiç :))
-
Ferhat abi eline sağlık.zorakinin ömrü bunu eskitmeye yetmez abi. kromdan ötesi yalan
Allah razı olsun güldürdün

vallahi toprağa gömsen yine eskimez herhalde , zoraki çürür adaptör kalır
-
teşekkürler kardeşim, Allah razı olsun..
-
eyvallah abi

selamlar, saygılar..
-
Bir sorum olacak bt65 in airstriper ini at44 e de takıp kullanabilir miyiz uyumlumudur? Pelletin o metal parçaya carpma ihtimali varmı? Birde ucundaki alyan vida ile neyi ayarlıyoruz?
uyar hocam aynı dişler var her iki tüfekte de..
striper'ın içinde sarıdan yapılma bir parça var, o setskur (alyan) ile bu parçanın 1,5 pelet boyu kadar boşluk kalacak şeklide ayarlanması güzel sonuçlar veriyor diye bilgi var forumda..
-
Murat Abi'nin istediği parçalardan bir tanesi, foruma da ekleyim dedim, görsel anlamda zenginlik katmak için..
Üniversal tezgahta Krom malzemeden el emeği, göz nuru ile yapılmıştır,