valibey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

muhtemelen kayıt olduğunuzda girdiğiniz bilgiler ile tüm banka borçları bilgilerine ulaşıyorlar, öyle tahmin ediyorum yani..

yoksa nasıl bilebilirler hakikaten.. başka bi fikrim yok.

sizde kredi kullanmadığınız için puanınız yüksek çıkmış, herhalde..

Diana tüfekler biraz sert peletleri seviyor galiba, yiv-set yapısından dolayı.. yoksa jsb gibi yumuşak peletler çok başarılı sonuçlar vermiyor..

bu diana peletlerde bu sebepler ile, sert bir yapıda üretilmiş olabilir ve aynı gerekçe ile diğer tüfeklerde yiv-set yapısından dolayı sert olan diana peletler başarılı olmayan sonuçlar verebilir-vermiştir , o yüzden olabilir..

diye düşünüyorum.. şu kısacık diana tecrübem ile ;)

Konuyu açtığınızdan beri kaç defa baktığımı bilmiyorum, gerçekten sınırlı imkanlar ile çok başarılı olmuş..
    Ama bi kere daha gördük ki; bu forum, insanoğlu'nun içindeki ustayı bulmasına yardımcı oluyor.. ;)

uzun lafın kısası;
    Musa Usta ve Ali Tekin kardeşimizden sonra.. forumumuzun yeni kundak ustası tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun. :thumbup:

evet 200 bar son nokta olmalı..
    hatta 10 bar'dan hiç bişey olmaz atış yaparken, ama basınç anlamında çok farkeder, bence herkes şu maksimum değeri 190'a sabitlesin..
    hem tüpün ömrü tahmin edemiyeceğiniz kadar uzayacaktır, hem küçük gibi görünen 10 bar ile büyük bir güvenlik katsayısı elde etmiş olursunuz..

test basıncı ne acaba bu hatsan'ın tüplerde, o kadar durdu elimde hiç farketmemişim, yada yazmıyormuydu acaba?..

hacmi fazla yani,.. ama hacim ile basınç ayrı şeyler unutmayınız..

atıyorum ;
    normal olan 180 cc'de 200 bara ulaşır,
    long olan 230 cc de 200 bar'a ulaşır..

değişen içindeki depolanan havanın miktarı, basıncı 200'ün üzerine çıkartmayınız..

ilk olduğundandır muhtemelen,
    çünkü vücudundaki bugüne kadar kullanmadığın, literatürde ''pcp pompa basma kası'' diye geçen kasların biraz daha gelişmesi lazım :)

...
    evet ilk önce çok zor geliyor, kan ter içinde kaldığımı hatırlıyorum, sonra alışırsın zamanla 5-10 dakika arasında halledersin..

Değişik bir konu olmuş, mesaj yazıldıkça, konu sahibinin yazdıkları tekrar edilmiş sanki... ;)

alıntı: konunun ilk mesajı

facebook ben kullanmıyorum ama, kullanan arkadaşlar varsa mutlaka ziyaret ederler.

ama ben şu su soğutmalı sistemi merakla bekliyorum,..
    Pompa gövdesinin iç kesiti nedir bilmiyorum ama, bi yerlerden bulunabilse.. sanki çok kolay bir uygulama yapılabilir gibi..