valibey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

aslında o çok ucuz saçmalar alınacağına, mesela crosmanın 500 lüğü plastik kutuda olanı 10 lira civarında, bence diğeri adet olarakta az olduğundan, hem keyif vermiyor, hem pahalıya geliyor belki..

bu dediğim tarz peletler seçilebilir, sadece fiyat baz alınacaksa.

Kurt kuzuyu yerken, tarafsız kalmak, kurdu tutmaktır.

:thumbup: +1000
    bu zamanın en büyük problemlerinden, aldatmacalarından biride ,tarafsızlık diye bir aldatmacanın-tanımın ortaya atılmış olması..
    zira bu durumda; yani tarafsız olduğunu zannederken insan; farkında olmadan doğru olana haksızlık yaparken, yanlışı yapanada cesaret vermiş olunur..

yani bi şekilde ve her şartta insan muhakkak ki bi taraftadır, ya susarak,ya konuşarak, ya kaçarak, ya koşarak ..v.s. ama muhakkak ki taraftır şahit olduklarına..

bi karınca olupta, şu yanan ateşe su dökme niyeti ile doğrulamadık ya, Allah sonumuzu hayır etsin.

Bi burası değil ama, dünya üzerinde pekçok yerde pekçok müslüman zulme uğruyor, bence bu yaşananlar zulme uğramayan müslümanların imtihanı diye düşünüyorum, acaba ne yapacaklar diye..

Ben videoyu göremedim,sanırım terslik bende

1 sayfa geride hocam :)

ferhat üstadım çok güzeldi. gerçekten videolarla ve müziklerinle ayrı bir şevk veriyorsun. akşam akşam atışa gidesim geldi. eline emeğine at44 ünün gazına sağlık :)
    ama şu alçıdan yaptığın hedeflerin 2. versiyonunu yakın zamanda görmek isteriz ;)

aslında alçı hedef Volume2, güzel olur.. da ayran kabını nerden bulacaz şimdi :thumbup:

Ferhat hocam elinize sağlık yine güzel bir video hazırlamışsınız zira müzik seçimleriniz çok hoş :)
    Pelletin görünme mevzuuna gelince benim gözlemlediğim 50 metreden sonra pellet dürbünden görünmeye başlıyor bunda sanırım hız etkili. Dürbünün ilk kesişim noktası değil de düşerken görüyorum genelde.
    Ancak slow motion özellikli kameralarda durum farklı inerken de çıkarken de izleniyor pellet. Erdinç abinin kamera çekimlerinden hatırlıyorum.

teşekkürler Samet hocam, :) elimizden çok bişey gelmiyor, anca bu kadar vallahi, müziklerde olmasa bizim grupmana kimse bakmaz galiba.. :)

parcalar şahane sanki bana hadi kalk artık sıfırla der gibi...dürbünü sıfırlamak kolay asıl hayatı sıfırlıyacam yakındır bakalım,,sokağı denize cıkan bır yere Akdenize kayacam inş ...saol ferhat kardeş :)

inşaallah abi, Allah gönlüne göre versin..hayatı sıfırlamak zordur ama,
    alışkanlıklardan vazgeçmek, ve belki sayamadığı bi çok şey daha,..
    sonra hiç hesapta olmayanlar;
    hesapta olupta tutmayanlar :) sıfırlamak zor iş abi.. Allah gönlüne göre versin..bende bi sıfırlayacağım inşaalah, du bakalım ..

konuya dönersek;
    satılıkta olan bu tüfeğimiz ile 110 barda 50 atış yaptık az daha zorlasak 60 atışın üzerini rahatlıkla görürüz..
    ha Hw 97, ha benim at44 single.. ikiside aynı diyeceğim, ayıp olacak şimdi :thumbup:

Atışlar guzel elıne saglıkta ferhat hocam...asıl şu eski parcalar gece gece beni mestetti dinlendırdı vallaha :)

eyvallah abi..parçalar güzel ma değilmi, yoksa grupmana kimse bakmayacak diye özenle seçtim 8o

ve bu grupmanın ana teması :) '' sadece dürbün sıfırlanmazmış, ara sıra hayatıda sıfırlamak lazımış''

eyvallah abi, sevgiyle kal..

Önce tüfeğin Türkiyede satışa çıkmasını bekle sonra al tamire gönder.gelsin bi daha gönder olmaz kardeşim böyleyse ben bu oyunda yokum.

^^

Aslında biz ne dersek diyelim; piyasadaki mevcut markaların kaliteleri ortada..
    Mesela Hatsan'da bazen ortalamanın üzerinde kalitede ürün çıkarabilir.. ama bunu devam ettirmediği müdetçe bu çıkan kaliteli ürün ona ait değildir, tesadüfen oluşmuştur..

Sonra diğer markalar..durumları, ürettikleri ortada, çok tartışılacak birşey ok bence..

Hatsan'ı aslında biraz duygusal sebepler ile kolluyoruz; hem yerli sanayi olması, hem fiyat olarak ulaşılması zor olmaması onu tercih edilen bir ürün kılıyor..

Ama dediğimiz gibi bir kalite standartı olmadığından dolayı; Hatsan Firması da kendisini tercih etmiş bu kadar insanın gönlünü; muazzam bir servis hizmeti ile alıyor.. adeta mahcubiyetini dile getiriyor her defasında..
    bu durumda onu kullanlar için çok değerli bir halde dönüşüyor, çünkü neredeyse bi yerden sonra HATSAN sınırsız hizmet olarak karşımıza çıkıyor sani..

15-20 yıllık ttüfekleri bedelsiz tamir edip onarması.. kullanıcı hatası vs. demeyip yine aynı şekilde ilgilenmesi..

Kullanıcıları iin önemli bir kriter, nitekim forumda sahip olunan biçok silahın teknik destek sunacak yetkili servis ya yok, yada burnundan kıl aldırmıyor..
    Böyle olunca; Hatsan dikkatleri üzerine topluyor, kaliteden yana olan eksikliği, satış sonrası hizmet ile tamamlamaya çalışarak aradaki farkı kapatıyor galiba g;$i

kurmanın tekniğimi olur arkadaşlar . Sağ elimde tutuyorum sol elimle açıp kapıyorum. Tersini yaptığımda kabzanın çıkıntısı sol elimi açıtıyor mecburen sağ elle tutuyorum kabzayı.

:rolleyes:
    1-2 gün kadar kullanma imkanım oldu, hakikaten 3. pompadan sonra çok zorluyor, hatta 2. pompa bile yeterince sert.. belki en fazla kullana kullana mevcut sertliğe alışılabilir, ki en fazla olacağı da odur herhalde g;$i