edit: Samet hocam cevap vermiş bile ![]()
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bi konu içersinde görmüştüm bu artıkıl yapısından bahsedildiğini ve ft için en kullanışlısı olduğu ifade edilmişti yanlış hatırlamıyorsam, oysa ben baktığımda hiçte işe yarar gibi birşey görmüyordum cahiliiğinde verdiği etki ile,..

Diyeceğim o ki; bu artıkıl nasıl kullanılır ki optimum seviyede, en faydalı olacak şekilde; zira o bildiğimiz dotlardan oluşan yapıdan çok uzak, ayrıca alt taraftaki alfabetik kodlamalar nasıl kullanılır, maksadı nedir acaba..
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
-
Bu dizelleme değil bildiğin içten yanmalı motor 4 silindirli

-
galiba kralda aşırı şekilde dizelleme var galiba,..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bi hayli var benim bildiğim, artık bi takım oluşturursunuz..
-
paylaşımlar için teşekkürler hocam, aydınlatıcı oldu

-
JSB alçakgönüllülük etmiş herhalde

hn verdiği değerler ile çok iddialı duruyor, ancak sizlerinde dediği gibi olumlu bir imaj bırakmamış, belkide kullanıcısı az olduğu için yorumlar bu anlamda tam objektif olmamaıştır, kiimbilir ..denemelerini bekliyorum hocam, 4,5mm bulan olursa bu arada , haber ederse sevinirim..
bende bir deneyim.. -
http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=wobcay3DQuE%3d&ProductID=efpyukVfgwE%3d
Edit: İsabeti hakkında hiç olumlu yorum duymadım.
eyvallah hocam, linkteki 5,5 yanlız..
Ondan öte, hani isabeti hakkında olumlu yorum olmayan bu peletin bc değerinin yüksek olması enteresan değilmi,
standartmı yok diyeceğim ama, HN'de önde gelen firmalardan biri, ne dersiniz?.. -
konu dağılmaz umarım ama yurt dışından bu tür (pellet) ürünler alınabiliyormu ?
-
HN rabbit magnum II 0,17 cal, 15,74 gr. bc: 0,049
bundan daha yüksek bi değer de pellet varmıdır, bugüne kadar gördüğüm en yüksek bc değeri..yanlız şekilde güzelmiş, olsada alsak..
-
üretim aşaması sıkıntılı iş, aksilikler çıkmış olabilir..umarım başarılı bir şekilde sonuçlanır bu iş..
-
o zaman ft gibi olmasada siz bi organizasyon düzenleyin
toplanıp gelelim hep beraber..kesin çözüm olur hocam

-
yüzüyormu bunlar

-
pt85 tactical daha güçlü 170 ms le atıyor namlusu uzun 20-25 cm namlu var üzerinde
ama biraz uzunevet güçlü duruyor verdikleri bilgilere göre.. şekilde güzel ama

-
.Kontrollü birşekilde bence bukültürümüzüde çocuklarımıza vermeliyiz diyorum.

-
rica ederim..
bu arada bi düzeltme yapayım kutunun diğer yanıda hunting yazıyor, altında da pointed yazınca ufaktan, direk öyle yazmıştım..
tam adı ne oluyorsa artık, bilginiz olsun..
-
çokmuş ya

-
peki ses olayı nasıl bu co2 tabancalarda...
-
Ferhat abi bence sen kendine bakiyorsun
yok vallahi ,

dün beraber bakmıştık, onun çok güzelmiş dediklerinden di bunlar.. alacağımdan da haberi yok ,.. -
vazgeçmek üzereyim sanki

ama bunlar nasıldır sizce..
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2891#.