valibey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Alman beni kesmedi gittim mod125 i geri aldım Erdem üstadım hadi ft ye gidelim

:)

Sevgili gibi sevdiğim mod125 imle bugün vedalaştım yarın kedisini teslim edeceğim hemde bir alman uğruna üstelik cep delik cepken hepten delik ucu kaçmış bir durumdayken yaptım bu ihaneti
    İçimden güle güle demek gelmiyor hiç veresim yk ama güle güle mod 125

daha ilk mesajdan belliydi böyle olacağı :) hayırlısı olsun abi..

kinaye:
    ne olacak canım, yurt dışında adamlar neler yapıyor; bu gösterdiğinde bi şeymi..Hatta incelesek bi dünya kusur buluruz, aldanmayın böyle şeylere..

...........

tebrikler..gurur verici :thumbup:

Yaparız tabii yeterki köstek olmasunlar.İlk düşman uçağı düşüren Vecihi HürkuşTürk havacılık tarihine büyük katkıları olan 3 kez teyyare yapıp kendi ülkesinde uçuş izni alamayıp Çekoslovakya yada uçuş izni almıştır.Düşündükçe bugünlere şükür diyoruz. Allah(c.c.) rahmet eylesin

değil mi?

mesela devrim otomobil; bilerek benzin koyulmayıp başarısız gösterilmiş bir araç olduğu yazıyor çoğu yerde..

Aslında insanlık tarihi boyunca, özellikle Türk ve İslam dünyasında sayısız başarılar ve buluşlar yapılmış olmasına rağmen, belkide yine bile isteye başkaları örnek gösterilmiştir bizlere, ve kendimizden bahsetmemiz aynı şekilde hoş görülmemiştir..
    Bu anlamda kendimize ait olanlara zaman içersinde değişik etiketler yapıştırılarak bizden soyutlanmış..

Müslüman Bilim adamları ve buluşları (çok ilginç)

Aksine bi dünya kopya edilen şeyin aslını inkar ederek, kopyacıları takdir eder hale gelmişiz yien farkında olmadan..

Ve farkında olmadan kabullendiğimiz bu mantık ile, hem kendimizi hem geçmişimizi kötü,başarısız,tembel v.s. görerek, hemde üretken olmaktan vazgeçmişizdir..
    ve en önemli kısmı geçmişe ait hissettiklerimiz ne hikmetse üzerimize sirayet etmiş zamanla..

ve aslında amaçlanan bugün için özgüvenini yitirmiş, kendine ve geçmişine inanmayan bir topluluk oluşturmaktı belki de..

kimbilir?!..

saygılar..

bu yazdığımı sakın siyaset olarak algılamayın; sadece konuşma mecburiyeti gereğince hasıl olan sorumluluk icabı, içimden geçenleri yazmak zorundaydım..

bi arkadaş son paragraftakine benzer bir cümle kullanmıştı bi yerde; başarılı bir bürokratik yazışma metninin sonu gibiydi, kendisini burdan tebrik ediyorum..
    bu arada kendisine de selamlar, şimdi kimdi hiç hatırlamıyorum :)

Söz konusu olan " Makine " ise, Alman toplumunun buna yaptığı katkı inkar edilemez. Geçenler de makine mühendisi bir arkadaşla sohbet ederken, makine mühendisliğinde temel kaynakların hala almanca olduğunu belirtmişti. Her ulusun öne çıktığı konular olabilir. Almanlar da bu konuda iyiler.

evet hocam; konunun bu kısmında sıkıntı yok zaten :).. tüm kalbimle; kim olursa olsun zaantkar, usta ve işini en güzel yapandan yanayım..

ne diyelim, tekrar hayırlı olsun tüfek :thumbup:

velibey ZETAX ı kovarmi yenge bilmem ama hergün yenisiyle eve gelip odanin birine el koydugum surece kovulmak bana yakın gozukuyor

aman hocam dikkat edin :)

Şaka yaptığımı ve mecazi anlamda bir değerlendirmede bulunduğum gayet açık ve net bana kalırsa bu alıntılama ve yorum oldukça boş olmuş ;grin;

Kimsenin bir şey hatırlatmasına lüzüm yok bu tarz gereksiz polemiklerle uğraşamayacak kadar meşgulum maalesef..Her şeyden anlam çıkarmamak gerekiyor..

kırılıp, darılacak bişey yok hocam;
    ''hatırlatmak gerekirse''den kastım; halen bu zihniyette olanlaradır, zira sizin şaka yaptığınızı bildiğimi söylemiştim en başında..

polemik ise; dediğiniz gibi elbette böyle birşeye gerek yok..

Führer'e gelirsek; tekrarlamak gerekirse eğer, O'nun yaptığı boş bir muhabbetten öte değildi, zira insanlığın geldiği yer belli iken..

;grin; saygılar benden..

Bazen şu Führer'e hak vermiyor değilim o meşhur Ari ırk takıntısını ve idealini gerçekleştiremedi ama

şaka yaptığınızı biliyorum :) ama hatırlatmak gerekirse yinede; hepimiz Adem (a.s.)den olduğumuz için, onunkisi boş bir muhabbetten öte değil hakikatte.. g;$i

keyifli bir gün olmuş, belli.. çok güzel.. :thumbup:

şayet problem olmaz ise, resmlerdeki arkadaşlarımın kim olduğunu bilebilmek için, isimleyebilirmiyiz..

bazen insan merak ediyor, hani kendisini hiç görmediğimiz radyo sunucusuna, ama herzaman duyduğunuz sesinden ve tonlamasından ötürü hayali bir görüntü verirsiniz ya kafanızda, bazen bende yazışmalara bakıp öyle düşüncelere kapıldığım oluyor zaman zaman resimleri görünce de merak ediyorum :)

tetik yapıları (quatro) değişik bildiğim kadarı ile, kundaklardaki farklılıklar extradan söz konusu olabilir..
    ancak piyasadaki kabul görmesinin etkiside vardır muhtemelen, arz talep meselesi.. mod 99 un pazarı daha çok, v.s.gibi etkenlerde olabilir sebepler arasında..

Peki bu durumda bir sorum olsun: malum, regülatör takılırken tüp delinmek zorunda kalıyor. Yaptığınız regülatörde böyle bir zorunluluk var mı? Yani alıp hemen takılabilir mi hiçbir işlem yapılmadan?

Hakan Hocam'ın sorusunu tekrarlarsak, arada kaybolmasın.. durum nedir peki, bu soru ile alakalı olarak..