yanlız atışlarda güzel olmuş, ayakta desteksiz oılmasına rağmen, tebrikler kardeşim..
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
herkesi kutlarım, ayrıca hobi adına; farkındalık yaratıldığı içinde teşekkürler..

-
ancak adı üstünde test, test basınçları hidrolik olarak yapılıyor, ve herhangi bir olumsuzlukta,patlama v.s. içindeki sıvı (su) çok tehlikeli olmayan bir şekilde(sıkıştırılmış gazlara göre) tahliye edilmiş, dışarı atıılmış oluyor..
bence bu tüpte 500 barı testle gören kalite sorumlusu bile, o tüpe 500 bar doldurmazdı..

-
Elinize sağlık hocam, çok güzel bir giriş yapmışsınız kombinasyonunuzla. Devamı da gelir inş

teşekkür ederim hocam, şu 12 metre benim klasik oldu artık
mesafeyi bi uzatsam içim rahatlayacak 
Zetax hocam, bugün kundak üzerinde değişik noktalarda ağırlıklar astım, başarılı olmadı sanki 250 gr üzeriydi ağırlık..
sonra değişik noktalarda denerken;en sonunda dipçiğin ordaki askı kayışına bi takayım dedim, sanki bütün ağırlığı arkaya aldığından ve omuzdan gelen destek ile beraber farklı bi denge oluştu.. sanki bu noktadan faydalanılabilirmi acaba diye düşünmüyor değilim hani..
ağırlığı yerleştirme konusunda doğru nokta bulunursa faydası olacak gibi gördüm ama.. denemelere devam etmek lazım

-
hocam size zahmet atın resimleri bi daha, gözümüz kundak görsün

-
çok geniş kullanım alanı var, izolasyon bile yapılabiliyor..
yıllar sonra sökülebildiğinde dahi iz yapmadığını belirtiyor, denemek lazım..http://store.plasti-dip.com/index.php?rout…;product_id=147
bunun rengi ''gun metal'' olarak geçiyor, namlu ve tüpe bile uygulamak lazım aslında..
http://store.plasti-dip.com/index.php?rout…p;product_id=86
400 ml. 58 TL imiş..kundağa yeter herhalde..
-
90Tl imiş.. ama oldukça dayanıklı ve kullanışlı bi malzeme..
-
Aslında alcan bi tüp plastidip, 50 Tl gibiydi yanlış hatırlamıyorsam.. sökülebilir, iz kalmaz, çok pratik ve elastik .. güzel bir malzeme.. ve dayanıklı..
bütün kundağı kaplar herhalde, kıvrım, köşe derdide yok, sprey olduğundan kundağın kendi formunda çok güzel kaplanır diye düşünüyorum..
-
iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun yeni tüfeğiniz

-
100-150 çok değilmi?
-
Değerli Arkadaşlar,
Bugüne kadar forumlarda kullandığımız yiv-setli havalı tüfek yada tabancalarda kullandığımız mühimmat için "pellet" kelimesinin yerine kullanmak üzere kalıcı bir isme karar verelim istendi ve görüşler genelde Pellet yerine (pelet - saçma - kurşun - mermi ve çekirdek) bunlardan birine karar verelim.
Tabi görüşlerinizide yansıtırsanız genelin düşünce yapısını ortaya koymuş oluruz. Oylama 6 mart 2009 da sonlanacaktır.
Oylama yapacakları etki altına almak serbest

5 senelik bir konu
ama son mesajlara baktımda halen bi karar verilememiş 
-
ferhat hocam elıne saglık nasıl at44 u sevdınmı alıştınmı tufege....Emir hocam bu AT44ler fabrıka cıkıs gucu kısıkmı,ortamı,yüksekmi olarak gelıyor bılgın varmı veya bu konuda bılgı tecrubesı olan varmı acaba ?
sağolun hocam, sevdim de, alıştımda
ama şöyle doğru düzgün bi inceleme yapamadık.. nasip hafta sonu havalar güzel olursa, düşünüyorum bişyeler..
Evet hatta kelepçeli bi sistm olabilir iş bitince kolay çıkabilsinyapalım o zaman, deneyelim hocam..

-
belki de 50.şer gramlık ağırlıkları asabilecek bi düzenek yapıp, ideal olanı bulmak ve denemek lazım ve galiba başarılı da olabilir desteksiz atış konusunda
-
hocam aştınız siz bu konuyu
ellerinize sağlık..tam ortalardan bi yerlerden, hafif aşağıya doğru kıvırırsanız uzatma ayağını, dürbün merkezine gelecek galiba kamera..
-
olabilir hocam denemek lazım, namlucunua mı takacağız, yoksa daha ortaya el kundağının olduğu bölüme doğrumu..
bi 500 cc su şisesi poşetle beraber asıp denemek lazım
-
12 metre bile olsa desteksiz atış için tek delik çok başarılı.
hareketi çok geniş bi dairede olmuyor elbette... daha küçük bir hareket tasavvur edin, hedef noktanın etrafında dönmesini sağlıyorsunuz.. ne sıkıyorsunuz kendinizi, nede çok fazla rahat.. yada denk geldi öyle oldu
bilemiyorum vallahi.. -
12 metre bile olsa desteksiz atış için tek delik çok başarılı.teşekkürler hocam.
aslında elim çok geziyor..
yanlız bi teknik buldum
yada işin aslı o ben buldum zannediyorum..dedim ya elim çok geziyor diye, kendimi kasınca daha kötü oluyor, bende dedim madem durduramıyorum, o zaman harekete ortak olurum diye düşündüm..
nişan aldıktan çok kısa süre sonra adeta artık sanki elim belirlenmiş bir yörüngede dolanıyor hale geliyor.. tek yaptığım bu hareket ekseninin bir anlıkta olsa hedef nokta üzerinden geçmesini sağlamak..
geri kalanı zamanlama
ve artık o şekile deniyorum atışları, başarılıda oluyor ne yalan söyleyim.. -
açıkçası merak ediyorum çok fazla

bu hafta sonu nasip olursa bi bakayım, 100 metreye kadar nasıl sonuçlar verecek..
bi inceleme yapamadık doğru düzgün..
-
Uzun zamandır atış yapamıyordum, bugün mana ile Tolga kardeşimden aldığım dürbünde elime ulaşınca, hem dürbünü tüfeğe takmak için hemde iyi kötü bi sıfırlayım diye çıkardım tüfeği..
e okadar çıkardıktan sonra bi grupman yapmadan olmazdı diye düşünüp 5 atışlık bi grupman yaptım nacizane..
biliyorum artık mesafeyi uzatmanın vakti geldi ama, fırsat bulamıyorum, şimdilik bununla idare edeceğiz..
oturarak desteksiz
mesafe: 12 metre( bizim ev içi poligon)
pellet: crossman ultra magnum 10,5 gr.
tüfek: at-44 single 0,17 cal.
atıcı: malum şahıs
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/Ryn1AG.jpg]
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/P3lna6.jpg] -
inşallah satamzsında kendin kulanırsın
duamı ettin bedduamı belli değil

tesbihler ise evet gerçekten çok güzel