teşekkürler, peki şu an satışa hazırmıdır hocam..
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yine diyorum, çok güzel ve stabil duruyorlar..
fiyat konusunda; bahsi geçen ürünlerin adet sayıları ve fiyatlarını tekrar güncellermisiniz, eğer bellirlediniz ise. -
iskemleyi bile oynatmış neredeyse, arkadaşın 2. videosunda...
-
firmalar en çokta, sattıkları ürünlerden kaynaklanacak olası kazaları önlemekten yanalar, genelde.. (istisnalar da vardır elbet)
çünkü artık insanlar eskisi gibi değil, ağır tazminatlar v.s. firmaları tedbirli olmaya zorluyor.. -
kardeş, arabalar geçiyor ya atış yaptığınız istikametten, aman bi facia yaratmayın..
bu arada ilk videoyu seyrettim, çok fazla bir tepme var bence.. x20 nin yaylısının üstüne yumurta koysam düşmez diyesim geldi bunu görünce

-
Bence lw namlu konusunda isim hakkı gibi bişeyler olmuş olabilir, yani piyasada kendine yer edinmiş bir markanın ismini kullanmak tahmin edeceğimiz gibi tercih sebebidir..
Aynı zamanda lw olmayan namlu adı altında ikinci bir namlu üretilmekte ki, aslında bir nevi pazarlama stratejisidir, alt grup ,alt ürün v.s.. bilen daha iyi anlatır bu konuyu..
Ve en sonunda iki ucu pis olan bir değnek gibi;
isim hakkını kullanarak üretilen bir namluya kötü demek kendi bindikleri dalı kesmektir ki, arada 200 lira gibi bi fark var galiba,
diğer taraftan biz lw kadar kaliteli üretim yapamıyoruz da denemez, kötüyüz desen, firmanın itibarına ve gelecek planları ile örtüşmez v.s.
ikisinin aynı olduğunu söylerlerse fiyat farkını sorarlar..
lw den daha iyi yapıyoruz derlerse,200 Tl kadar farkı alamazlar...anlıyacağınız, üstü kapalı idare edin diyorlar

onun haricinde malzeme kalitesi olarak farklar olabilir, bu yüzden fiyat farkı olabilir.. ama muhtemelen her ikiside aynı yerde üretildiğinden,
uzun lafın kısası; işçilik anlamında kaliteleri eşit, alaşım anlamında diğeri bi tık yukarda olabilir..kimbilir
bu arada videoları seyredemiyorum, düşündüklerimi yazdım sadece..
-
7-1080
8-1020
9-1053
10-1047genel anlamda ben güzel değerler olduğunu düşünüyorum,
ancak alıntı yaptıklarımda acaba peletlerdeki gramajlardamı sıkıntı vardı, çok farklı çıkmış, merak ettim açıkçası.. genel atış eğrisi ile hiç örtüşmüyor..teşekkürler bu arada

-
Aynen de bu şekilde 144 adet dolu (solid) tanıtım fiyatıyla 14 lira.
piyasada fiyatlar nasılki bu solid peletlerin; kullanmadığımdan fikrim yok,.. ama ne yalan söyleyim, eğer bu tanıtım fiyatı ise yandık diyesim geldi

ancak yine itiraf ediyorum çok güzel duruyorlar..
-
madem Denizli'desiniz.. Erhan ağabey'e ulaşın bence.. https://www.airgunturk.com/user/8690/schfrhnd/
-
eğer gramajda standart tuturulabildiyse, eminim jsb nin adı bile edilmeyecek bu peletlerin yanında, formları imalat şeklinden dolayı çok düzgün çünkü..
-
eğer çok sıkıysa, deneme bence, arkadaşlar daha iyi bilir ama..
bu sefer başka sıkıntılar, tahmin etmediğimiz şeyler olabilirmi acaba.. sıkışmış namluya tam güç hava vermek..
dikkatli ol.
-
ezilme falan varmı acaba o bölgede dıştan görülebilir bi şekilde..
-
-
fiyat konusunda da edindiğim intibaya göre güzel bir rakam çıkacak hocam.. hemde çok güzel, dedi dersiniz..

-
çok standart duruyorlar, bizde merakla bekliyoruz hocam..
-
benimki, yağmur tanelerinin arasından geçti galiba, ıslanmadan..

-
eyvallah hocam, teşekkürler..
benimkisi rahat duramamaktan, sürekli bişeyler düşünme hastalığına yakalananlardanım galiba,:) böyle yaparsak ne olur.. şunu burdan alsak, tersine çevirsek v.s.
işten mi neden bilmiyorum artık
-
o kadarsa mesele yok hocam, ama bi gözlem yapma taraftarıyım, süpriz çıkarmı acaba

-
kimbilir nasıl bir ses efekti vermişlerdir birde buna

Hayır ne görüyor acaba bakınca
-
evet konu biraz karışık, başka etkenler de devrede tahminimce, ve her tüfekte diye bir genelleme yapmakta mümkün değil galiba..
zira yayların yapısı burdaki en büyük etken..
Ancak hızdan ziyade, merak ettiğim husus pelet ağırlıklarının valfe etkisinin gözle görülür bir etkisi varmıdır yönünde..