valibey tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hedef noktanın büyüklüğünden dolayı olabilir mi?
    eğer dürbünden pelet deliği görünüyor ise, ilk işaret atışı yapıp, sonraki atışları bu deliğe göre yapabilirsen, bence daha net bişeyler söylenebilir..
    Çünkü diğer alttaki resimlere baktığımda artıkıl merkezini, çizdiğin yuvarlağın merkezine getirememe ihtimalin olduğunu düşünüyorum, mesafede uzayınca da grup açılmıştır..

daha sakin bir ortamda yine aynı mesafelerde ve fazlasını dene, tüfeğini daha iyi tanırsın, olumsuz etkenler (rüzgar v.s.) karşısında ise nasıl davranacağın konusunda fikirler geliştirirsin, bence.. :thumbup:

paylaşım için teşekkürler..

yani bizim yerli sermaye, yerli müşterisini umursamamış, öyle mi?
    Her zaman dediğim gibi; olay tamamen duygusal galiba..
    yani sizin(bizim) yerli olmanız, onlar (yerli sermaye ) için pek bişey ifade etmiyor..
    çok yorumda yapmak istemiyorum..

Geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm..

moderatörsüz attık hakkatten bi ara bekledik gelirler diye

evet bende bekledim bi 10 dakka, şimdi gelecekler diye :)

Bu arada Erhan ağabey ( schfrhnd ) ile tanışmak nasip oldu bu moderatör muhabbetine, muazzam bir şekilde kendisini bu konuda aşmış bir insan olduğunu ayrıca belirtmek isterim.. Muazzam bir bilgi birikmine ve terübeye sahip, ilerleyen zamanlarda kendisinden daha çok istifade edeceğimi umuyorum.

Bu hobi ile ilgilenen herkesin tanışmasını tavsiye ederim, bildiklerini açık yüreklilikle anlatabiliyor..

Bakalım neler çıkaracağım, benden kaynaklanan kusurları bi kenara bırakırsak, oldukça başarılı bir moderatöre sahip olacağımdan eminim yakın zamanda,..

hayırlısı bakalım.. :)

Wrangler moderator cok iyi, guclu silahlarda bile sesin cok buyuk bir kismini kesiyor.

doğrudur, dediğin gibi 10 numara bir moderatör tahminim.. piyasadakilerin bile üstündedir eminim....
    ancak ben kendim deneyeceğim, yasin arkadaşımızla fikir alışverişimiz oldu, sağolsun.. üzerine bişeyler kattım bakalım ne çıkacak :)

Ferhat abi hayırlı olsun 4.5 ta ısrarcısın :) bende envantere bir 4.5 eklemeyi düşünüyorum yaylı olarak:) bu arada webleyi denedim ve direk yasin abi ile irtibat kurdum aybaşını bekliyorum bende bi wrangler sahibi olucam kapalı alanda kulaklarım çınlıyor :)

sorma ya, yıllar önce aldığım ilk tüfekte 4,5 muş.. diğeride , buda.. enteresan bi şekilde 4,5'tan gidiyoruz ya bakalım hayırlısı artık :)
    ses konusunu çözmek lazım, yoksa ateşli silah diye alıp görütecekler :)

Uzak mesafede havalı için düşme miktarı fazla olduğundan yüksek zoom kullanmak zaten pek pratik olmuyor. Yüksek zoom grupman ve FT için kullanışlı.

işin bu kısmını hiç düşünmemiştim, uzun mesafe yüksek zoomda mildotlardan yararlanabilme imkanı kalmıyormu, o yüzden mi tercih edilmiyor?

iyi dilek ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar ..

ciddi anlamda deneme fırsatım olmadı henüz..
    evde ve dışarıya açık alanda 3-5 atış yaptım muazzam bir ses çıkıyor yanlız.. ateşli silah gibi.
    ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum, evde kapalı alandan dolayı normal karşıladım ama.. dışarıda da aynı sesi beklemiyordum açıkçası..
    bir moderatör şart olduğunu anladım :) akşam wrangler arkadaşımdan tavsiyeler aldım, kendim için bi çalışma yapacağım bu konuda..

pelet tavsiyeleriniz deneyeceğim, bende 10 gr ve üzeri olumlu olur kanatindeyim..

teşekkürler.