Ahh ah kesinlikle
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mod25 biraz kaba gerçekten
-
Zoraki projesi için sırf namlularından dolayı hurda olarak aldığım ve üzerinde model numara filan hiç birşey olmayan tüfeklerin namlularını kullandıktan sonra geri kalanından acaba bir tüfek çıkartırmıyım düşüncesiyle başlayıp kimisinin gövdesini , kimisinin tetiğini, kimisinin yay ve pistonunu alarak en sonunda bitirdiğim tüfeğimi sizlerle paylaşmak isterim gerçekten beni baya uğraştırdı ama sonunda değdi doğrusu. Ayrica bu tüfeğin umudumu kesmiş olduğum namlusu temizlikten sonra pırıl pırıl çıkması , hiç bir şekilde bulamadığım namlu o ringi yerinede silikon operasyonu ile bir conta uydurmam ve onunda başarılı bir şekilde iş görmesi beni umutlandırdı.
Arazide yaptığım sıfırlama ve güç denemesinde 60 metrede dahi şişe kıracak kadar güçlü ( zannedersem yağı fazla kaçırdım kötü dizelleme yapıyor hızı ordanda olabilir) ve isabetli çıkmasıda cabası
.
Tüm araştırmalarıma rağmen tam modelini bilmemekteyim üzerinde hiç birşey yazmıyor ancak internet te yaptığım araştırmadan sonra zannedersem Smk XS12 nin eski versiyonlarından biri olduğunu gördüm
Genede muallakta. -
Mag 800 aynı fabrikadan çıkmasına rağmen mod25 sup. Dan daha kalitelidir
-
Gayet normal peletin hızı arttığınn sizin peletin atış eğrisi uzar ve namludan çıkan pelet daha , yukarı ivmesini almamış oluyor. Ozaman artıkılda da mesafe yakın olmasına rağmen sanki uzak atış yapıyor gibi alt noktaları vurursunuz.
5m de benim tx200 1 dot ,7 m de yarımdot altı vurur 10 m de sıfırdır. 15 metrede ise 5 dot yukarı vurur. Tekrar 50 m de sıfırlanır -
Ahmet hocam Eline sağlık
-
Olur zaten tabanca için fazla büyük isabetide iyi tam ft lik olur
-
İyi günlerde kullan bende 5.5 ğundan çok memnunum
-
Hadi bakalım inşallah olacak.
Atak arms tüfeği çıkartmadan biz tüfeği imal edeceğiz. Artık onlarda bir çıkarıversinler gari şu tüfeği -
Yapar fena duman çıkartır
-
Aslında ben bu tarz silahları pek beğenmiyorum yivsiz dedinmi normal tüfek gibi olunca hoşuma gidiyor klasik ve sade ve mutlaka pompalı
Tabi bu benim zevkim.
Yalnız bu son dönemde utaş ın pompalısı çok dikkatimi çekiyor -
O zaman bende temizliğe gireyim dianaları
-
Onlarda Kayma yoktur. Diana 52 benim ilk havalı tüfeğimdir. Nerdeyse 20 yıldır birlikteyiz kendisiyle
çok kaliteli ve dayanıklı bir silahtır ayrıca hem güç hemde isabeti birlikte verir.
Şöyle bir örnek verecek olursak şu an piyasadaki en güçlü magnumlardan biri mod125 dir. Diana 52 hemen hemen mod125 in gücünü verirken aynı zamanda ondan 5 kat daha isabetli atışlar verir. -
48 aralarında orta güç sınıfına giren gücü diğerlerinden biraz daha az fakat isabeti iyi olanıdır .
52 magnum sınıfa girer ve en hırçın dianalardandır 52 ve 48 kundak ve yapı olarak birbirine benzerler oldukça isabetli ve güçlüdür. Teper
54 güç bakımından 52 gibidir. Ancak atış sırasında gövde kundağa bir kızak üzerinde monte edildiği için gövde geriye doğru kayar ve atıcı tepmeyi hissetmez aralarında en iyi olanıda budur.56 54 ile aynı teknolojiye sahiptir. Kundak değişik ve makyajlanmış halidir. Fiyatı oldukça yüksektir.
-
Yalnız mod 54 benim kullandığım en iyi yaylı dahası bence yok
-
E daha ne istiyorsun kiradan kurtulmuş olacaksın yakında
-
Çekmece rayı geçici ona ahşap kundak buldum onu işliyorum
-
Bence dampa olayında fazla abartma yatagun yeterli olacaktır.
-
Artık atak armsmı yoksa dalan sabunlarımı bilemiyorum birisi beni fena anacak
-
Bu arada sabun reklamı oldu yahu.
Aynı sabunlara mod125 ve diana 52 ile attığımda sadece 3. Sabunu deldiler ancak 4. Sabuna geçemediler uçları çıktı buda bir ölçü olabilir.
Normalde mod125 o peleti 1100 ile diana 52 ise 1060 ile gönderiyor