ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Eline sağlık valla
    Bilmem doğuştan galiba

Sabunda sağ köşedekiler uzun namlulunun 1 cm gömüldüler
    Alttaki iki tane tx200 ile diana mod46 nın eteklerine kadar gömülüler
    Orta Soldakiler normal ultra etekler biraz dışarda
    En alt sağdaki iz 3 pompa normal ultra ile

Sistemde bir gaz valfi var ulaşması biraz zor tüm sistemi dağıtıyorsunuz nerdeyse o valf sıkılı ise 5 - 6 pompa yaparsınız normalde fbrikasyon o valf 4 pompadan sonra fazla gazı verecek şekilde monte edilmiştir. Ama fanrikasyon kapalıda olabilir.
    Neden 4 derseniz aslında zorakiler namlularına göre çok iyi hesaplanmış makineler eğer uzun namlu kullanılacaksa muhtemele 1. Ve 2. Pompalarda kısa olan ultra namlu bizim uzun namludan daha hızlı olacaktır ki ancak uzun namlu uzunluğunun avantajı 3. Pompadan sonrA kendine gelecektir ve 4. Ve 5. Pompalarda ise gene uzun olan namlu çıkan gazdan tam olarak yararlanarak büyük bir güç gösterecektir.

bu zoraki bende takıntı oldu Behiç üstadım .
    bir projede crosman 2100 için ona zoraki pompası takıp pompalama sayısını düşürmek
    adamlar parmak kadar pompa koymuşlar pompalaya pompalaya pompmaster olup insanda takat kalmıyor.

Olabilir Ferhat bence zorakinin sınırına gelmiş bulunmaktayız daha ne yapsın zavallı.
    namluyu uzattık valfi ayarladık ufacık makine tüfek kadar (hatta pek çoğundan fazla ) güç üretmeye başladı.
    şimdi sıradaki projeye gelelim pcpdeki gibi( bazı pcplerdeki güç ayar düğmesi) gücü bir makarayla ayarlanabilecek gaz pistonlu bir tüfek üzerinde çalışıyorum
    istendiğinde düşük güçte hassas atacak istendiğinde ayarı sıkıp magnum kadar güçlü atacak filan
    birde 90 cm namlulu co2 li veya pcp projem var ayrı :D

valla ben zorakiyi dağıttığımda panikledim çünkü yaylar parçalar zemberekten fırlamış gibi bir anda dağıldılar ama kafayı çalıştırıp toparlayıp birde 5 pompa yapınca keyfim yerine geldi . 6. pompada neden öyle bir sorun yarattı onuda çözeceğim inşallah yalnız atak arms bizi okuyorsa kesin kara listeye aldılar beni :D :D :D
    kızmazlar inşallah.

HERŞEY HOBİMİZ İÇİN :thumbup:

devamlı 5 pompaya dayanmaz zannedersem zaten kullanıcısıda 5 pompa devamlı yapamaz ama bir kaç atış için dayanır.

Benim çok hoşuma gitti aslında güç gerektiren yerde 5 pompa normal şartta 2 veya 3 pompa gayet güzel sonuç verecek
    yani al yanına zorakiyi kısa menzil mi atıcaksın (10-15 metre) yap 2 pompa orta menzilmi yapacaksın (20 30 metre ) yap 3 pompa 40- 50 metre atışımı yapacaksın yap 4 pompa
    kafayı bozup 90 - 100 metre atışımı yapacaksın yap 5 pompa her zora gelir bir alet oldu vesselam

Ancak
    5. pompayı yapmak mod125 i kurmaktan zor diyebilirim
    mazallah el filan sıkışırsa kesin koparır.

yalnız 6.pompayı yapabilse bir magnum kadar güç vericek nerdeyse

OPERATİON COMPLETED

:D

evde zorakiyi bir güzel dağıttım valfi bulup sıkıştırıp tekrar topladım
    6 pompada sorun çıkarttı basıncı taksit taksit verdi
    ancak 5 pompada sorunsuz bir atış imkanı verdi
    elde ettiğim güç yanımda crono olmadığı için ölçüm yapmadım ancak tx200 le karşılaştırdım. (sabun üzerinde)
    tx200 ün 850 fps ile attığı norica thor peleti 3 kalıp sabuna tx200 den 1 cm kadar daha fazla gömmüştür :D :D
    moderatörle bile bayabir ses çıkartmaktadır.
    sonuç beni baya keyiflendirdi pazar günü krono ölçümünü bizim takımın cronosuyla yapacağım