nice projelere ozaman
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tabi bu namluyu bulmak için uğraşan daciabmw Murat üstadıma da çok teşekkür ederim.
-
ilk önce valfe dokunmadan bir ölçüm yapacağım daha sonra valfe müdehale edip 6 pompa yapıp baştan ölçmeyi düşünüyorum.
namlu malzemesinin iyi olmasına çok memnun oldum -
Oooof of of şu namlunun güzelliğine bak. Ferhat Üstadım Ellerine emeğine sağlık valla hakkını ödeyemem çok güzel olmuş.
Valla sabırsızlıkla bekliyorum hemen ölçümleri yapıp yayınlayacağım. hiç belli olmaz iyi sonuçlar olursa ftye zorakiyle girerim bakarsın
böylece damgamızıda vururuz. -
bende dampasız kullanıyorum tüm magnum yaylılarımı 1000 lerce atışı bende yaptım ne ayar bozulması ne bişey hiç birinde en ufak falso yok
-
Aaaah birde para olsa fikirler geliyorda para olmayınca kedinin ciğerci dükkanına baktığı gibi kalıyoruz öylecene
-
İyibir tüfektir. İsabetli ve güçlüdür.
-
Yahu şu vortex işinemi girsek ne
-
ben yaylı alırım
-
anladım moltakın fikri oldukça güzel ona katılıyorum
tüfeği kırıp bavula sokuşturma fikri bana da güzel gelmedi -
Benim anlamadığım bavula neden kurulu koyuyorsun kurulu olarak koymak sakıncalıdır
-
125 sniper vortex sitesinde uzun süre kurulu durabilir diyor ama. tüfeği kurulu olarak bavula koysam 7-8 saat dursa problem olurmu başka türlü otobüsle nasıl taşıyacağım

Hem tüfeğe , hem insan sağlığına, hemde kanunlara sakıncalı bir taşıma durumu -
O peleti kullanırsan pistonu yersin dostum makina harap olur
-
biz burdan sabaha kadar bişeyler söyleriz ancak iş sizde ve silahınızda biter. her namlunun içi insanın parmak izi gibidir. cüzzide olsa namlular arasındaki durum o silahın bir şekilde karakterini belirler .
bence en doğrusu gidin iki peletide alın ve hatta farklı peletlerde alın sizin silahınız işlemi bittikten sonra test edin hangisi daha olumlu sonuç veriyorsa onunla devam edin -
evet buda olabilir.
-
Diğer tüfeklerde de aynı sorun varsa dürbün merkezlemesine dikkat edin 50 m sıfırlamada tam değilse mesaffe uzadıkça sapma artabilir.
Dürbün tamburlarını sonuna kadar getirin sonra diğer tarafa kaç tur dönüyor bakın . diyelim 10 tur siz tamburları 5 tura getirip sıfırlayı şimleyerek yapmaya çalışın . -
Hangi peleti kullanıyorsunuz?
-
Peletin deformasyon şeklinden
-
Meb okadar değişkenki offf of
-
Ben teklif ettimde suratıma bön bön baktılar esas onlara bir eğitim vermek lazım