ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

manuel onay sıkıntısı başladı gene
    0.2 gram bilye 0.49 gramda pellet toplam ağırlık 0.7 gram civarında oluyor % 40 hızı düşürebilir
    ancak tam bir av saçmadı olmuş çarptığı yerde pelet bilya sayesinde deforme olup çatlayarak genişlemiş bu av için çok öldürücü bir durum.

Bu konuyu nasıl atlamışım yahu.
    Valla boynuz kulağı zorluyor. Ama helal sana oğlunu çekirdekten yetiştiriyorsun bu çok güzel inşallah etapları sıklaştırıp mesafelerini uzatırsınız daha güzel olur. Ayrica unutulmayacak anlarda cabası

Sızlamaz tabi üstadım olayı öyle yerden bağladınızki :D
    Şimdi şalgam Adana kebap ikilisini öne sürünce bence haksız rekabet yaptınız. Hani insanoğlu can çeker. Hele ocakbaşı muhabbeti olursada

Beni askerliğe geri götürdünüz az laf yememiştim bunun taliminde

predatörleri öldüren de biziz . ben genel olarak söylüyorum etcilide otçuluda hallediyoruz bizim yaşam çemberimiz arttıkça doğadaki planetdaşlarımızın çemberleri yok oluyor. bizdeki bu öz benlik duygusu yüzünden kendi kendimizi yiyeceğiz yakında

sene sonundan önce bayiilere sordum , galatian 6.35 zor dediler .bu son 7.5 j duyumlarından sonra firmalarda ki tüm modellerde yeni dönemde yurt içi için 6.35 in seri imalatı durmuş ısmarlama sistemine göre üretiliyormuş. Karar açıklandıktan sonra seri imalata karar verilecekmiş . yani bulamadık işin açıkcası ortalık biraz toz duman şu iş belli olsaydı da herkes ne yapacağını bilseydi.

birbiri ardı sıra 3 atışda 13gr de 1430- 1455-1488 sonucu aldık bilmemki ???
    diğer sonuçlarda oldukça yüksek 870 18 gr , 800 22gr verdi alet yalnız her seferinde duman atmıyor .
    ancak ben yayından şüpheleniyorum, yayında bir şeyler var sanki. Aynı güçte görünen mod 155 den çok daha güçlü. sihirli bir el dokunmuş sanki

Silahın dengesi çok iyidir 4.5 kilo iyi bir yaylı için normal bir ağırlık malum yaylılarda kullanılan malzeme fazla olduğu için normal.
    Benim kullandığım en keyifli yaylıdır. Gözüm gibi bakıyorum bence yaylının mercedesi, rolls royce u

diana 54 iyidir. tavsiye ederim . güç , isabet ve teknik bazda çok iyi bir tüfek
    mod 46 orta sınıf bir tüfektir.
    ancak ne için kullanacaksınız ? ft için filansa mod46 , diana 21 tarzı bir diana isabetli olur eğer güç istiyorsanız mod 350 , mod 460, mod 52-54
    eğer hem güç hem klasik bişey istiyorsanız mod 350 namludan kırma
    eğer alttan kırmalı bir model isterseniz güç öncelikli değil isabet birinci sırada geliyorsa mod 46 , güç öncelikli ise mod 460
    değişik olsun diyorsanız yandan çarklılara bakacaksınız. Güç çok problem değilse (ki aralarında 90 fps gibi cüzzi bir fark var ) diana 48
    ancak güç isterseniz mod 52 , hem güç hem isabet hemde konfor isterseniz mod 54
    mod 56 biraz uçuk fiyatta olduğu için buraya yazmadım.

bu arada mod 54 ve 52 ile dikeyde 5 metre yüksekte yatayda da 109 adım (95 cm dir her adımım) ilerde olan yani yokuş yukarı duran soda şişesini rahat rahat patlattırım ( atış yerlerimden birisi yayladaki evimizin arkasıdır .)
    yatayda 0 kodda 145 adım mesafedeki efes pilsen şişesininde kanına girmişliğim vardır.