Yalnız senin ihtiyar .7 gram peleti 400 fps civarı atmış
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ah bu atıcılık okullara indirebilsek .
Okçuluk yavaş yavaş okullarda yer almaya başladı havalı silahlarıda sokabilsek hem yeni nesili bu konuda daha bilinçli yetiştirmiş oluruz -
manuel onay sıkıntısı başladı gene
0.2 gram bilye 0.49 gramda pellet toplam ağırlık 0.7 gram civarında oluyor % 40 hızı düşürebilir
ancak tam bir av saçmadı olmuş çarptığı yerde pelet bilya sayesinde deforme olup çatlayarak genişlemiş bu av için çok öldürücü bir durum. -
Bu konuyu nasıl atlamışım yahu.
Valla boynuz kulağı zorluyor. Ama helal sana oğlunu çekirdekten yetiştiriyorsun bu çok güzel inşallah etapları sıklaştırıp mesafelerini uzatırsınız daha güzel olur. Ayrica unutulmayacak anlarda cabası -
Sızlamaz tabi üstadım olayı öyle yerden bağladınızki
Şimdi şalgam Adana kebap ikilisini öne sürünce bence haksız rekabet yaptınız. Hani insanoğlu can çeker. Hele ocakbaşı muhabbeti olursada -
Daha Çok Göster
38 Yıl önce Askerde öğrendiğim yöntem şöyle,
Baş parmak yukarıda (okey işareti gibi) elinizi yumruk yapın
kolunuzu ileri uzatın baş parmağınızı hedefe oturtun
nişan alır gibi bir gözünüzü kapatın, kıpırdamadan açık gözü
kapatıp kapalı gözünüzü açın, parmagınızın nişan aldığınız nesneden
kaydığını göreceksiniz , bu nesnenin otonuz olduğunu düşünürsek
otonuzun boyu 5 m, olsun iki göz arasındaki sapmada 4 oto boyu olsun
4x5=20 bu sayı 10 ile çarpılır 20x10=200 otonuzun size uzaklığı.
Beni askerliğe geri götürdünüz az laf yememiştim bunun taliminde -
Şeker gübresi ile katlolan turaçları keklikleri unutmayalım
-
predatörleri öldüren de biziz . ben genel olarak söylüyorum etcilide otçuluda hallediyoruz bizim yaşam çemberimiz arttıkça doğadaki planetdaşlarımızın çemberleri yok oluyor. bizdeki bu öz benlik duygusu yüzünden kendi kendimizi yiyeceğiz yakında
-
doğayımı yoksa insanın doğasınımı . ???
bunu kabul etmek lazım doğayı bir güzel katlediyoruz. birgün doğa da bizi katledecek. -
Biz yayını değiştiririz nede olsa

-
sene sonundan önce bayiilere sordum , galatian 6.35 zor dediler .bu son 7.5 j duyumlarından sonra firmalarda ki tüm modellerde yeni dönemde yurt içi için 6.35 in seri imalatı durmuş ısmarlama sistemine göre üretiliyormuş. Karar açıklandıktan sonra seri imalata karar verilecekmiş . yani bulamadık işin açıkcası ortalık biraz toz duman şu iş belli olsaydı da herkes ne yapacağını bilseydi.
-
6.35 i ile bulamayacağız.
-
silahım olsa ve orada olsam hiç tereddüt etmeden bunlara sıkardım. Artık Allah yabana ya onlara verirdi. bir de gülüyorlar
ot bile can taşır bu av değil katliam -
ben pek fark göremedim ama normal yaylıda esas ses çıkartan mekanik ses onu kesmekde biraz zor
-
Güle güle kazasız belasız kullanın
-
birbiri ardı sıra 3 atışda 13gr de 1430- 1455-1488 sonucu aldık bilmemki ???
diğer sonuçlarda oldukça yüksek 870 18 gr , 800 22gr verdi alet yalnız her seferinde duman atmıyor .
ancak ben yayından şüpheleniyorum, yayında bir şeyler var sanki. Aynı güçte görünen mod 155 den çok daha güçlü. sihirli bir el dokunmuş sanki -
valla kontrolsüzz beygir nediyeyim. takımcak şaşırttı bizi ,muhtemelen dizelleme yaptı çünkü arada duman işareti veriyor hala
-
Est.
13 gr ve 16 gr jsb den ve 20.5 hatsan torpedo dan ben oldukça memnun kaldım -
Silahın dengesi çok iyidir 4.5 kilo iyi bir yaylı için normal bir ağırlık malum yaylılarda kullanılan malzeme fazla olduğu için normal.
Benim kullandığım en keyifli yaylıdır. Gözüm gibi bakıyorum bence yaylının mercedesi, rolls royce u -
diana 54 iyidir. tavsiye ederim . güç , isabet ve teknik bazda çok iyi bir tüfek
mod 46 orta sınıf bir tüfektir.
ancak ne için kullanacaksınız ? ft için filansa mod46 , diana 21 tarzı bir diana isabetli olur eğer güç istiyorsanız mod 350 , mod 460, mod 52-54
eğer hem güç hem klasik bişey istiyorsanız mod 350 namludan kırma
eğer alttan kırmalı bir model isterseniz güç öncelikli değil isabet birinci sırada geliyorsa mod 46 , güç öncelikli ise mod 460
değişik olsun diyorsanız yandan çarklılara bakacaksınız. Güç çok problem değilse (ki aralarında 90 fps gibi cüzzi bir fark var ) diana 48
ancak güç isterseniz mod 52 , hem güç hem isabet hemde konfor isterseniz mod 54
mod 56 biraz uçuk fiyatta olduğu için buraya yazmadım.bu arada mod 54 ve 52 ile dikeyde 5 metre yüksekte yatayda da 109 adım (95 cm dir her adımım) ilerde olan yani yokuş yukarı duran soda şişesini rahat rahat patlattırım ( atış yerlerimden birisi yayladaki evimizin arkasıdır .)
yatayda 0 kodda 145 adım mesafedeki efes pilsen şişesininde kanına girmişliğim vardır.