Yaylı olduğu için öyle yazmışlar
Eğer o güçte votex alacaksanız şu an piyasada mod 85 sniper vortex var ona bakın derim
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bunları getirmek için 3.5 joule lazım .
Bundan sonra rüyamızda görürüz. -
Eline Sağlık Ferhat
Bu aralar benimde sana bir işim düşecek -
Sayın Zetax airstriper ile ilgili bilgi aratırken bu konu ve yazınızı gördüm. Bir sorum olacak bt65 in airstriper ini at44 e de takıp kullanabilir miyiz uyumlumudur? Pelletin o metal parçaya carpma ihtimali varmı? Birde ucundaki alyan vida ile neyi ayarlıyoruz?
uyar ancak aynı diş var. Airstriper da sarı parca setiskurla ayarlanabilir siz bağladıktan sonra airstriper ın altındaki vidayı allen ile gevşetin namluyla sarı parça arasında birbuçuk pellet kalacak şekilde ayarlayıp sıkın sistem tamamdır.
-
Bu kanun manun olayından sonra hayalini görürüz ancak
-
Olsada alsak
-
ben onun Türk versiyonunu geliştirdim baya fiyakalı oluyor
Türk kasından destek alma pozisyonu olarak
Eeee balkonu boşa yapmadık -
Beni en çok zorlayanda şu ft tipi oturma .
malum göbek var ,sıkıştırıyor kardeşim nefes alamıyorum -
Special eclipseden sonra ortaya çıkmış bir ürün zannedersem hatsanın webley le anlaşmasından sonra yani 100x ler 105 ler 155 ler den sonra üretimi durmuş bu tüdfeğin
Hatsan alttan k8rmaların atası diyebiliriz bence -
4.5 olan cfx kopyası
5.5 farklı bir model
İkiside bakımda şu an -
Memnundum isabeti iyi idi yay değiştirmeye bakıma verdim daha elime geçemedi.
-
Diana iyidir size tavsiye vereyim tam havuz olsun
Diana 48 .177 ve mod125 6.35
Bu ikisini birlikte alırsanız güçlü ve isabetli bir .177 niz ve tamamen tahribata yönelik oldukça güçlü bir 6.35 niz olur -
Mod 48 hemen hemen 52 nin aynısıdır . ancak 52 biraz daha güçlü 90 fps kadar
-
yurdum esnafının büyük çoğunluğunun en sevmediği konu, zira böyle fırsatlardan hiç hoşlanmazlar

Kaçırırlarmı hiç
-
Tabiki bir efsaneye göre bu sistemle dianalar 300 metrenin çok üstüne pelleti atıyor .
Biz efsane diyelim buna ama ben 150 metreye attığımı ve hiç zorlanmadan şişelerin kanına girdiğimi biliyorum . -
Bu güç mevzuna muhakkak takılacak tüfektir kendileri niyetiniz ve gücünüz varsa elinizi çabuk tutun bundan sonra bulamaya bilirsiniz. Yada yüksek fiyatlara bulursunuz ikinci ellerini
-
Arpacık en önde olması normali arpacığın yanında rayda çarpraz çizgiler onun konumunu belirler dediğim gibi gez ensona geldiğinde atılacak mesafeye yetmiyorsa arpacığı yandaki çizgilere göre aşağıya alırsınız . buda baya bir menzi . Demek oluyor aslında bu sistemle çok uzun menzillere atış yapabilmek amaç .normal sabit gezlilerde yada dürbünle yapılacak atışların çok üzerinde olduğunu size söyleyebilirim.
Tabi atılacak hedefde biraz iri sizin gözlerde kartal gözü olmalı -
Yok namlu ucuna doğru en önde olması lazım . arpacık yükseldikçe gezden baktığınızda namluyu indirirsiniz mantık o.
Ben jsb den memnunum 13.44 ve 16 gr -
Est. Ortada bırakın aslı önde kalmasıdır diyelimki gez enson da ve daha kalkmıyor atacağınız mesafeyi kurtarmadı arpacağı yanındaki allenden gevşeterek geriye doğru yani aşağıya doğru çekerseniz . o mesafeye atabilirsiniz bu özelliği ile diana 52 ve 54 baya sıradışı mesafelere gez + arpacıkla pelleti gönderir.
Mod 54 dü tabiki tavsiye ederim bence mod54 5.5 yaylıların en zirvesidir. Gerek güç gerek isabet gerek stabilite , mekanik yapısı sağlamlığı ve kendine özgü geri tepmesizliği ile
Tam bir keyif tüfeğidir.