Gezin bittiği yerde daha uzun mesafelere atış yapmak için
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Adana da bulabilirsiniz . hilale bir sorun isterseniz
-
Bir öğrencim var okçudur ve lisanslı sporcudur. o beni işliyor okçuluğa bende onu havalı ya
bakalım kim kazanacak.
işin güzel yanı ben gerçekten çok merak ediyorum okçuluğu -
Daciabmw nickli Murat arkadaşımıza bir danışın kendisi mod46 yı açık renge boyamış ve güzel olmuştu.
-
Elinize sağlık, teşekkürler grupmanlar için. Tetiği şöyle çekmişsiniz, böyle atmışsınız demek mümkün değil fotografa bakarak ama özellikle jsb ile o mesafede daha küçük grupmanlar çıkması lazım. Tüfeğin çıkış hızı 900fps den yüksek değilse(setskur 3tur açık iyidir), isabetten şüphe etmemek lazım, geriye atıcı ya da dürbün kalıyor.
Özellikle paraşüt saçmalarda 900fps(~270m/s) hız aşıldıkça pellet yalpalamaya başlıyor ve grupmanlar büyüyor. Jsb kullandığım silahları 850fps hıza ayarlıyorum ben. Sanırım at44'te 2 tura tekabül ediyor bu hızlar.
Bir hatırlatma yapayım; şu ana kadar denediğim mod125-135, torpedo155 tüfeklerin hiçbiri dizellemeye rağmen krono ölçümünde 900ü geçmedi. At44'ler fabrika çıkışı 960fps civarı atıyor ve setskur ayarıyla 1000 üzerine çıkabiliyor.
Not: Hız ölçümlerini 16 grain saçma ile yapıyorum.vay eski konuymuş
okurken çok hoşuma gitti bu arada Akın ı da özlemişiz 
Yasin üstadım Akının mod125 i malum bende dediklerinde aslında haklı
benim long bile öyle atmıyor . enteresan bir tüfek geçen ay bizim takımla atış yaparken ölçtüğümüz chronolarda
13 gr jsb yi 1488-1490 fps
18 gr jsb yi 860 -870 fps
ts22 yi ise 790-800 fps ile atıyor. enteresan
sonuçlar gerçekten 13 gr de ses hızını geçiriyor. zannedersem Hatsanın sihirli değneği dokunmuş.
(takımca ölçüp şaşırmıştık . chrono Latif ustamızın chronosudur.) -
Tamam teşekkür ederim, Peki bu şekilde bt 65ten daha mı fazla hava sarfiyatı var yoksa aynı mı? Yani setuskur ayarı açmak yerine 6.35 bt65 i önerir misiniz?:)
öneririm eğer ihtiyacınız güçse .size şöyle söyleyeyim benim at44 long setiskuru 7 tur açıktır. ancak bt65 imin gücünü asla veremez
ne menzilde nede tahribatta.
ancak isabet hassasiyetinde at44 daha iyidir -
Olur ayrıca Hatsanın dış piyasaya daha özenli imalat yaptığını bizzat şahit oldum
elimde 4.5mm mod155 amerika piyasası için üretilmiş bir tüfeği var sanki diana kullanıyorum.
birde 5.5mm mod155 var ikisi arasında o kadar fark varki sanki 5.5 olan çin imalatı gibi kalıyor. -
aslında biraz ketun bir cevap olmuş ancak geliştirme yaptıkları kesin bir de bu sas işini düzeltseler öndeki contalı vidanın aynısını arkada da kullansalar süper olacak
-
kaça buldunuz
-
kesinlikle ayrıca mod125 in üzerinde çok geliştirme yapıldı bence şu an ki mod 125 fena değil. İyi bir magnum özellikle Hatsanın namlu teknolojisi gayet iyi durumda
-
Yok mod125 le aynı , ancak mod125 in sniper modeli daha ehlileşmiştir.
-
Bence ağırlığına alışmaya çalışın
-
İyidir
bol bol güreşirsiniz 
-
O güçde zor güç bazında benjaminler yakın güçlerdeler nitro pistonlu olanları . ancak onlarda 1300 tl üzeri fiyatları var.
Fiyat performans açısından mod 125 odukça iyi bir magnumdur.
Ancak alışmanız gerekir. -
Enteresan olmuş
-
hatsan artık ürünlerine sonradan ekleme yapmıyor diye biliyorum.
bencede normal olarak kullanın zaten setiskuru açtığınızda ortaya çıkarttığı güç gayet yeterli -
Bende aslında ilk başta heveslendim ancak bu sistemi iptal etmeleri onu hatsanın mod 40 ından çok da farklı kılmıyor. hatta mod 40 bana daha çekici geliyor.
heleki ahşap kundaklı olanı -
recoil sistem supertact da yok
-
Diana bambaşka bir dünya üstadım
-
superiror ve laminated modelleri normal modellerden 100 euro daha pahalı yanlış hatırlamıyorsam.
onun için Türkiyede pek alıcısı olmayacağı düşüncesiyle getirmiyorlardır.