ben superior unun satılan av bayini pek görmedim varsa av doğada vardır.
ki şimdi baktım listelerinde normal mod 52 var.
elindeki tüfek kolleksiyonluk bir tüfek.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet mod 54 laminated
Türkiye de ne yazık ki biraz zor bulunur ki Ferhat taki superior Türkiye de ancak üç beş taneden biridir zannedersem.
Diana aşkı başka mirim. -
Yani aslında genelde atlanan bir olay pelet olayı aslında benimde daha önce anlattığım gibi silah ve pelet uyumu çok önemli ayrıca yapılacak işe göre hem silah hemde pelet seçimi şart.
-
supercharger ile supertact arasında mekanik olarak birinde recoil sistem var yani silahı ateşlediğinizde gövde kızak yardımıyla kabzanın üzerinde geri kayar ve ele uyguladığı tepmenin büyük bir kısmını alır. bu biraz Diana mod 54 deki sisteme benzetiyorum.
supertact ta dipcik uygulaması olduğu için dipcikte takılı iken gövdeyle bağlantılı olarak omuza dayandığı için bu sistemi kaldırmışlar zannedersem.
aradaki gövde farkı bu diğer aksam aynıdır. -
Valla super charger ve super tact bunlardan ikiside olabilir
hani kabza dan dipcik uygulaması yaparım derseniz supercharger ı tavsiye ederim nedeni recoil sisteminin olması daha az tepme yaratacaktır.
supertact ta dipcik gövde üzerinden omuza dayandığı için bu sistem yok gördüğüm kadarıyla. ozaman hem tabanca hem tüfek olarak ikisinide kullanabilirsiniz. Ancak tabanca olarak kullanmak niyetindeyseniz ikiside tabanca kullanımına çok uygun değil nedeni ise birincisi boyutları o boyutlarda tabanca için oldukça iri ve ağır . ikincisi sarsıntısı içindeki yayın ürettiği güç nerdeyse ft tarzı tüfekler kadar var ve o yayın bir tepmesi bulunuyor doğal olarak. bence zoraki alternatifi daha doğru olur ama ben pompalamak istemiyorum tek kurulumda tabancam tüfek kadar güçlü olsun diyorsanız ve kabze dipcik uğraşmayacağım diyorsanız mod 25 super tact tavsiye ederim 4.5 mm olanını tabiki. yalnız onunda 250 tl gibi bana abartılı gelen bir fiyatı var -
Valla ordaki grupmanlardan daha iyisini ben 35 metrede 25gr ince memo ve mod125 imle yaptım ki bende bipot kullanamamış dandik bir kutuyu destek yapmıştım. burda bir terslik var bencede ama silahlardan olduğunu zannetmiyorum. Yada silahın gücü fazla gelip peleti saptırıyor olabilir
-
Kesin evciller görüntüdeki arkadaşlarda da bir heyecanlanma filan yok domuzu göreceksin öyle sakin sakin duracaksın ulen biz kayanın üzerinde evsinde elimiz ayağımıza dolanıyor domuzu görünce .
Yaban domuzunun sinirlenmesi meşhurdur ortalığı kırfacana verir. Domuzdada öyle bir sinir yok gibi
Oyun oynuyorlar bencede -
pardon incelemeden yazdım
bsa da bipot varmış
sonuç doğal ozaman -
Ancak zannedersem BSA baya iyi grupman yapmış
-
bence aradaki farkı gramaj belirlemiş.
peletler kaç fps ile atılmış acaba -
domuzlar evcil gibi geldi
-
Evet çok fiyat çekmişler.
-
valla bendede biraz var o dert bir türlüde geçmiyor
-
mermerde eğitilmiş koca bir nasırlı el
osmanlı tokatının ünü doğru kullanıldığında hasmın kafa tasını çatlatacak yada ,boynunu kıracak, beyin kanamasına vardıracak hasara uğratmasıdır. ama öyle göstere gösterede kimse o tokatı yemez ansızın çıkar o tokat.
bu arada geçmiş olsun Ferhat -
Bir iki hafta sürer iş yoğunluğuna göre
-
Valla bence bu aralar karar verseniz iyi olur zannedersem sınırlama gelecek artık 7.5 joule uyumu aranıyor dışardan gelen ürünlerde ft gibi yarışmalarda bile güç kısıtlamasına gidildi artık güçlü ne pcp ne de yaylıya ulaşmamız bu yeni dönemde sıkıntılı gibi duruyor.
Ben şu envanterime baktığımda en akıllı kararı diana mod 54 de verdiğimi gôrüyorum. Bence bir kere alın ona kullanın -
Vortex kullanmadım ancak 3000-3500 atışda bir bakıma gönderin derim ufak arızaları olabilir yada elinizden iş geliyorsa bakımını siz yapın derim hem silahınızıa daha iyi tanırsınız.
-
Evet fiyatlar uçuk birde bu tüpe bağımlılık olayı var . Ben yaylıda uzun mesafe atışımı mod 155 de yapıyorum kimse inanmıyor ancak bu silahla 270 metreye atmışlığım var hatta haritadan krokisinin fotografını bile indirdim. 4.5 luktur kendisi tabiki amacımız av değil ve yaylıda bir pcp gücü hali hazırda vermiyor ancak zevkide farklı oluyor 7500 çok para be üstadım . değermi değmezmi??? yani iyi kazandıran bir işim olsa dahi düşünürüm .
Ancak şuda var Mod 54 , mod 52 , tx200 gibi yaylılarımı alt alta koyunca bende o fiyata yakın vermişim galiba
diğerleri de cabası.Bu arada mod54 ü düşünün derim ben pcp den daha çok memnunum üstelik 100 metre üzerinede atış yapıyorum bir yaylı için biraz sıradışı yapısı var Yalnız 5.5 olanını düşünün en iyi verimi o veriyor. Tabi bende bir diana birde hatsan hastalığı var bakalım bu diana 300 r bize ne çoraplar örecek bizim hanım herhalde elmayı kafamıza diker .
-
o zaman problem yok bağlayın bağlantıları iyice sıkın ancak bende zaman içinde geriye kayma sorunu yaşatıyordu
ben bu silikon ile çözdüm ayağın altına sürüp iyice sıkıca monte ediyor ve bir gün bekliyorum , silikon bir gün sonra donunca dürbünü bağlıyorum ancak ayakları bağlamadan önce hem tüfekteki rayları hemde ayağın alt kısmını asetonla yağından arındırıp öyle bağlıyorum yoksa silikon tutunamayıp daha beter ediyor. -
onu ya tek parça ayak ve dürbün üzerine lastik sararak bağlayın( dampa ayak pahalı geliyorsa ) yada bir dampa alıp onunla monte edin ancak ben onu elden çıkartabilirseniz yine optimanın biraz iri 3x12 44 aoe dürbünü var onu tavsiye edebilirim iyi bir dürbündür fakat cüssesi büyüdüğü için muhakkak yukarda belirttiğim gibi tek parça ayak yada dampa ile kullanın ayrıca ayağı muhakkak stoperle destekleyin ( ben ayakları monte etmeden önce altlarına sıvı silikon sürüyorum öyle monte ediyorum.)