bizde işte bu eksik ilk hevesle alır arkadaş mod125 i (yanlış anlaşılmasın konu meclisden dışarı) bu arkadaş başlar 13.5 gr ile , 15 gr ile atmaya,
e o tüfekte o saçmaya ağır gelir bu sefer arkadaş derki ya bu tepiyor saçma sağa sola gidiyor.
100- 200 atışdan sonrada vidalar iç titreşimden gevşiyor, yay ve keçe falafoş olmaya başlıyor.
sonra arkadaş diyor ki ;
yahu bu ne kadar dandik tüfek, her yanı gevşediği gibi artık eskisi gibide atmıyor. Uydurukmuş bunun yayı.
Bir de dönüyor diyorki bu nekadar ağır .
en çok da buna sinirleniyorum.
Yahu o elinde tuttuğun pamuklu şeker çöpü değil be kardeşim sen gitmişsin, ben ne ateşliler sıktım yada ben babayiğidim bunlar çıtır gelir bana . diye en kavisinden baboş magnumu almışsın sonra E bu tepiyorda ağırda bilmem ne.
o kadar gücü ne ile bir arada tutacak o silah tabiki yapısındaki malzeme kalınlığıyla
neyse lafım kimseye değil kimse üstüne alınmasın
ama bu böyle.
Başla arkadaşım şöyle hafif bi silahla, baktın alıştın daha farklı arayışa girdin ondan sonra geç magnumlara .
yada darbe yemek sallanmak zorlanmak çalkalanmak istemiyormusun al dostum bir pcp rahat rahat at at dur sabun köpüğü tadında atışlar yap incinme yorulma çok hesap kitap yapma değilmi ama
tutupda aga bu kaçla atıyor!!!??? 1250. haaa! eyyü bunu sar bana!!! deme yani. 
Ama bunu hepimiz yaptık be . bu işin su yolu bu demekki