ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Şu an 8x32x44 var ama,pcp alana kadar 125'e alıp taksammı acaba :)

Şimdi 8x32 dürbünler iri dürbünler bence mod 125 lerde 3x9 32 gibi daha ufak yapılı dürbün kullanırsanız daha doğru olur haliyle mod125 in dürbüne uyguladığı darbe hatırı sayılır büyüklükte

Kesinlikle yaylıları seviyorum . pcp bana biraz yavan geldi . hani hep derim silah dediğin sevgili gibi olmalı biraz oynaşmalı ki zevk versin tabi bu benim zevkim ve düşüncem kimseyi etkilemeyeyim. bu hobinin en kötü yanıda insan kendine hakim olamıyor. Şu mu iyi bumu iyi derken bir bakıyorsunuz ipin ucu kaçmış . aslında bilmeden de kendimize zarar veriyoruz hem hobi hemde bütce bağlamında.
    İnsanın konsantre olabileceği silah sayısını azaltması onun o silahlarla atışlarındaki isabet yüzdesini arttırır . her silahın kendine has bir huyu vardır. Onu anlamak için onunla ilgilenmek gerekir. Vesselam envanter kabardıkça yüküde artıyor.

ama bizimki hem isabetli olacaktı, hem etkili.. öyle zannediyoruz yani :)

belki keşfedilen amerikanın yakınlarında, henüz boş keşfedilmemiş kara parçaları vardır daha.. kimbilir.. :))

Ferhat bu huyuna bayılıyorum . Yap be dostum kim tutar seni. :D ama mod 52 de deneme

Bugün dün atışa gittiğimde dün kullandığım ahşapları kontrol ettim,hepsinin arkası delik teşikmiş :) farketmemişim :)
    Optik hayatımda ilk defa kullanıyorum,zorlanmıyorum desem yalan olur,öyle noktası noktasına ayarlıyamadım.
    İlk atıştan sonra bir hesap kitap yapıp ikinciyi ona göre atıyorum :) Bu tüfeğe tepiyor diyemem,bu şikayet neden var bilemiyorum.
    76mm lik bir av tüfeği mermisi attıktan sonra tepmenin ne demek olduğunu anlıyabilirsiniz :)

ben demiştim o mesafede delmesi lazım diye :D

hızlı ve öfkeli :)
    ...

bi ara bende sarıdan pelet yapayım diyordum, tornada tek tek :))

nasıl bir etki bırakırdı acaba?..
    gerçi namlu daha kısa sürede aşınırdı herhalde..

gözden çıkarılmış bir tüfekte penetrasyon amaçlı kullanılabilir-denenbilir sanki..
    hem balansıda mükemmel bir kusursuzlukta olacağından belki isabetlilik konusunda namlu bozulana kadarki süre içersinde:) olağanüstü bir sonuç verebilirdi..

denemek lazım bi ara..

Yok Ferhat Amerikayı keşfettiler zaten :D
    penetrasyon için
    al gamo rocket, yada prometheus, gamo lethal uçları kimisi sarı kimisi bakır kimisi çelik
    at at del kenarlarıda kurşun namluyuda çizmez.

bizde işte bu eksik ilk hevesle alır arkadaş mod125 i (yanlış anlaşılmasın konu meclisden dışarı) bu arkadaş başlar 13.5 gr ile , 15 gr ile atmaya,
    e o tüfekte o saçmaya ağır gelir bu sefer arkadaş derki ya bu tepiyor saçma sağa sola gidiyor.
    100- 200 atışdan sonrada vidalar iç titreşimden gevşiyor, yay ve keçe falafoş olmaya başlıyor.
    sonra arkadaş diyor ki ;
    yahu bu ne kadar dandik tüfek, her yanı gevşediği gibi artık eskisi gibide atmıyor. Uydurukmuş bunun yayı.
    Bir de dönüyor diyorki bu nekadar ağır .
    en çok da buna sinirleniyorum.
    Yahu o elinde tuttuğun pamuklu şeker çöpü değil be kardeşim sen gitmişsin, ben ne ateşliler sıktım yada ben babayiğidim bunlar çıtır gelir bana . diye en kavisinden baboş magnumu almışsın sonra E bu tepiyorda ağırda bilmem ne.
    o kadar gücü ne ile bir arada tutacak o silah tabiki yapısındaki malzeme kalınlığıyla :D
    neyse lafım kimseye değil kimse üstüne alınmasın
    ama bu böyle.

Başla arkadaşım şöyle hafif bi silahla, baktın alıştın daha farklı arayışa girdin ondan sonra geç magnumlara .
    yada darbe yemek sallanmak zorlanmak çalkalanmak istemiyormusun al dostum bir pcp rahat rahat at at dur sabun köpüğü tadında atışlar yap incinme yorulma çok hesap kitap yapma değilmi ama

tutupda aga bu kaçla atıyor!!!??? 1250. haaa! eyyü bunu sar bana!!! deme yani. :D

Ama bunu hepimiz yaptık be . bu işin su yolu bu demekki

Est.
    her tüfek için geçerlidir o yani bir silahın nominal çalışma standartı vardır. bunun altı da zararlıdır üstüde

bende 25 gr kullanarak benim öküz boması küheylanı hafif yormuşum onu 750 fps ile atıyor. ama o kadar da önemli değil 50 fps nin benimle küheylanımın arasında lafı bile olmaz :D :D :D