ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Pozantı Çiftehan tarafı çok enteresan bir bölgedir. Hem soğuktur ayrıca oldukca değişik endemik bitki yapısına sahiptir birde yanlış hatırlamıyorsam sedir ağacı ( katran ) nın enfazla bulunduğu bölgedir .( ben ençok mavi katranı severim ay ışığında yaprakları mavi yansıtır ışığı) birde sarıkızı meşhurdur o yörenin ne diye sorarsanız çok iri bir örümcek çcukluğumun korkulu rüyası el kadar olanları bile var

valla tabelaya beraber ateş ettik gözleri yerinden fırladı resmen o ana kadar neden veriyosun bu kadar parayı bu oyuncaklara filan derken tabela delinince ilk sözü ver bakayım şunu bir oldu ondan sonrada bt 65 6.35 onda kaldı.
    irice tüp de aldık şimdi ona arabaya koyacakmış tüpü nerden ne çıkacağı belli olmaz diyor. genelde pozantı tarafına çok gider . Bir bildiği var bence de :D keçileri ürkütmek lazım peder niyeti bozdu vesselam

evet bizim teknelerin olduğu koyda müsabaka dubalarının üzerinde çıkış poligonlarının tabelaları var 2 mm saçdan 70 cm x 70 cm arada onlara atardım kaldırıldılar 170 bar civarında deliyordum o tabelayı dubalarla bizim tekneler arası 170-180 metre 42 gr ince mehmet solid lead le
    ancak dediğim gibi benim bu bt65 fabrikadan gücü Allah ne verdiyse geldi tam dolu tüplre 12 atış yapabiliyorum. 70 bar a düşüyor.
    gücünü hesaplamadım ama oldukça iyi

Dostum bak sana bir kombinasyon yazayım benim devamlı zevkle kullandığım sistemdir kendisi
    At44-long gücü 7 tur açık + 6x24 - 50mm bushnell yada 8x32 bsa + 25 gr ince memo solid lead + airstriper ancak air striperı bir pelet boyuna ayarlamalısın
    moderatör filan yok bu sistemle orkestra kurarsın

dostum nasıl bir silah kullandın bilmiyorum ama kullandığın at44 ün gücü azaltılmış olabilir.
    ben bt65 le 150-180 metrede 2mm sac deliyorum. at 44 longumla da devamlı 150 metre üzeri atış yaparım 25 gr solid ince memed le

neye etkili olmayacağını anlamadım 180 metrede 2 mm sacı delen pek çok şeye etki eder . öküze sıkmayacaksan problem değil.

zaten havalı silahla av yasak yakalanırsan insaflıysa görevli para cezası yazar eğer dişlisine denk gelirsen silahını ulaşım aracını dahi alır. sap gibi ortada bırakır adamı moltakın dediği de bu yönde
    ancak nerde kullanacağınıda bende merak ettim ses getirecek

Valla ben bt65 in gücü yeterli diye hiç kurcalamadım tüfeği ayarıda at44 gibi kolay değil ancak 70 fpe nin üzerine çıktığını biliyorum da siz 70 - 80 fpe ile ne yapacaksınız. Onu sormak isterim zaten normal haliyle fazla güç üreten bir makina . belli bir güç ten sonra pellet makinanın ürettiği güçle dengesini kaybeder ve havada takla atmaya yada salınım yapmaya başlar ve isabetiniz ortadan kalkar gücü arttırdıkça daha ağır pelletlerle atmanız gerekir ki 6.35 de muhimmat çeşidi hem pahalı hemde az

Benim long 7 tur açıktır. Ve kesinlikle 25 gr kullanıyorum
    Bu gün yaptığım atışlarda 3. şarjörde 90 bara düştü yani ciddi şekilde 20 atış iyi ama 3. Şarjörde S.O.S Veriyor. Bu haliyle 60 joule ün üstünde bir güç veriyor. Ki standart bt kadar bir güç bu tahribatı bendeki 5.5 bt ile aynı fakat isabeti daha iyi . setiskur 8 den fazla yapmanız gereksiz bence Yeterli gücü veriyor.

Valla dostum galatianda gayet güçlüdür geçen hafta latif ustanın ayarlamak için atış yaptığı galatian hala gözlerimin önünden gitmiyor.
    Silah namlu şahlanması yapıyordu resmen
    Latif ustam bu ne böyle namlu şahlanıyor dediğimde çok güçlü hocam dedi.
    Benim bt65 fabrikasyon ayarı yüksek geldi. Ama zannedersem diğer bt lerde gücleri açık geliyor.

Benim 6.35 bt65 2 şarjör atamıyor16. Atışta 50-60 bara düşüyor ibre
    Ben gücü ile oynamadım ancak fabrikasyon gücü yüksek geldi bana . tam bir güç makinası kendisi ahşap ve görselide fena değil. Ancak illa görsel ve güç diyeceksen neden galatian düşünmüyorsun.

Şimdi daha önce dediğim gibi herkesin yavuklusu kendine güzel arkadaşlar bende bu Aa zımbırtısından bir halt anlamadım aldığıma alacağımada pişmanım dianalarım hariç tutuyorum . onlar başka
    Benim ölçüm yaptığı iştir gözlerimle görürsem inanırım Eğer bir havalı 20 metrede 30 mm çamı delip geçip arkasındaki duvarıda 40 milime yakın deliyorsa 180 metrede 2mm sacı deliyorsa ben 70i 80 ni bir yana bırakır silahımı öper başıma korum kardeşim eninde sonunda bir havalı tüfek bu. elimde bunca tüfek var çoğu hatsandır. Ben memnunum başkası başkasından memnun olabilir. Bence bt65 kötülenecek bir mal değil.