ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

şaka gibi ama bu sayede kendini formda tutan insanlar biliyorum, yani en azından o bahsi gçen karın bölgesi için..

zaten bir gün boyunca denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız, tavsiye ederim ;)
    ama normal bir spor ile harcanan kalori kadar olmayacağı aşikar..

....
    edit:
    yanlış anlaşılmasın, nefes alıp vermeye devam edeceğiz ama karın bölgemizi mümkün olduğunca içerde tutmaya devam edeceğiz aklımıza geldikçe..

Deneyelim bakalım

Aynen o Ferhat Benim öküz bozması küheylan.
    Göründüğü kadar zor değil o değil ben biraz alttan kuruyormuşum onu gördüm hiç farkında değildim.
    Camız gibi olmuşum yav ben diyete başlasam iyi olacak. 100 ün altına düşmek lazım

Ya sorma Erkanım çok edepsiz bir peletti o değil Kubilay minder için benden ölçü almaya kalktı ya esas ona saklıyorum birtane 30 gr ince memo.
    Adam bizim mabad dan ölçü alacakmış öperler adamı gıdığından.
    Birde mod125 e kafam takıldı nasıl yaptı 1488 fps yi anlamadım senin peletlerle denemiştik yağladınmı ne yaptın peleti :D Bu arada edepsiz bir pelette benim başımın üzerinden geçti o gün ben tetik disiplini olan bir arkadaşımızdan şüpheleniyorum .
    Paylaşım içinde ayrıca çok teşekkürler Erkan ellerine sağlık.

Emir bey,
    Sanırım sizde torpedo ve mod125'in her ikisi de var. Aynı kalibre ve fabrika ayarları ile kullanıldığında hangisi daha çok güç üretiyor?
    Bende diana mod52 ve mod460 var. Ölçtüğüm krono sonuçlarına göre sizin söylediğiniz öçlümlerle arasında kabaca 400 fps vark var. Net konuşmam için bulup bakmam lazım. aklımda kaldığı kadarıyla 13,43 gr için 900-1000 fps gibi bir şeydi. Yani görünen o ki hatsanın tüfekleri dehşet :)
    Tabii kontrolsüz güç, güç değildir :) Bu tüfekleri zaptetmeye de alışmak lazım.

üstadım envai çeşidi var bende
    benim mod 52 8.44 ile 1060-1100 arası atıyor. hatsanın tüfeklerinden 4.5 kategorisinde olan mod 155 ts10 ile 1068-1100 civarı veriyor 30-40 fps zannedersem pelet eteklerini takarken hafif eziyorum ordan kaynaklanıyor olabilir.

Hatsanın tüfekleri kontrolsüz değildir ancak oldukça güçlüdür. mod 125 in ölçümünün fazla çıkması beni de şaşırttı ben de beklemiyordum o silahın yayında bişeyler var. çeliğimi farklıdır nedir biraz farklı.

Hatsanın magnum tüfeklerine gelince bunların kullanım amaçları plinking değildir kesinlikle bu tüfekleri
    5.5 olanlarını 20 gr üzeri ki ben ts22 22 gr , hatsan torpedo 20.5 gr, ince memed solid 25 gr gibi
    4.5 olanlarınıda 10 gr üzeri gamo ts10 10 gr, hatsan torpedo 9.5 gr, jsb exact monster heavy 13 gr gibi
    peletlerle kullanılmasını salık veririm çünkü kategori o bu tüfekler av için yapılmış tahribat önceliği olan magnum silahlardır. bir x20 yi kullanır gibi bunları kullanamazsınız. gücü tepmesi ihtiyacı farklıdır. bu tüfeklerin
    yaygın kanı olan isabetsiz mantığı. bu tüfekleri orta sınıf tüfeklerle karıştırılmasından kaynaklanıyor.
    ben idda ediyorum bu tüfekler isabetli ve oldukça hoş silahlardır. Ama tüfek sizden istediğini almalıdır.
    vermezseniz oda size bişey vermez.

Bende bu aralar iki silah arasında kaldım önce Mod 135 SP modelini beğendim. daha sonra Torpedo 155 modeli gözüme çarptı güç anlamında aynı gibiler. Namludan kırmalı modeller bana nedense hiç güven vermemiştir, şöyleki sanki namlu sabit olmayınca zamanla çok azda olsa aşağıya düşme yapacak ve isabeti etkileyecek gibi geliyor. (Belkide olmayacak bi durum)
    Bu bakımdan sabit namlulu yaylılar daha güven veriyor bana.

üstadım merak etmeyin ikiside güzel tüfekler mod 155 biraz daha kibar ve hoşdur. ancak ağırdır.
    mod 135 de namlu düşüklüğü yaşayacağınızı zannetmiyorum