yok sadece güç benzerlikleri var ama kullanımı ağırlıkları tepmesi sarsıntısı birbirinden farklı
kullanımda verdikleri hazda farklı
mod 155 biraz daha farklı bir haz veriyor . hani pelet yükleme şekli manevelanın kurulumu geri bırakılması filan
ama oldukça ağır bir silah
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mod 155 de 1063-1080 arası attı ts10 nu
-
Kış dan nefret ederim ben
ıslanmak ve üşümek bana göre değil
hava şöyle 40 derece ve civarı olmalı böyle ufff buram buram ter akmalı
benim mevsimim yaz arkadaş.
Titremekten nefret ediyorum (askerde yeteri kadar üşüdüm ) -
silahın eskisi hatunun çirkini olmaz dostum ikiside bakımlı olursa
makbul olur.
-
valla bizde şaşırdık. gayet muhteşemdi öküz bozması küheylanım
-
valla bugün adan tim olarak atışdaydık.
chrony ile ölçüm yaptım benim küheylanı . ( ispatlı şahitli )
mod125 5.5
13.4 gr jsb ile 1488 , 18 gr jsb ile 870, ts22 ile 760 fps vermiştir.
mod 125 6.35 olanı ise kaç gr. olduğunu bilmediğim gamo pro hunter ile 850 fps civarı vermiştir. ki benim için gayet olumlu
mod 125 imi seviyorummm. -
Biri sana takmış dostum boyuna eksi puan veriyor
-
Mod125 candırrrr.
-
Benim mod 52 den1989,model ama 1100,fps ile 8.44 ü atıyor. Üzerinde west germany yazmakta varın yaşı siz hesaplayın
-
Valla öyle olacakta kürdanları evde biçiyorum bu meredinde sesi baya çıkıyor komşularla papaz olduk.
Kürdan için genelde zoraki kullanıyorum -
Kesmiyor Ferhat . perşembe günü atış yaptım 35 adıma kadar tx200 de diana 46 da iyi şişeler patlıyor 65 adıma koydum yahu onla atıyorum yok öbürü ile oda yok ancâk çın çın ses var lingo lingo şişeler . en sonunda mod 54 ü çıkardım 65, 75, 90 105 enson 145 adımdakinide patlatınca soğudum . bu neya
Çın çın orkestramı kurduk kardeşim. Ha bir adımım 98 cm geliyor . ona göre hesaplayalım
Hoş mod 54 de biraz güçsüz gibi geliyorda . mod 125ler veya 155 olsaydı daha iyi keyiflenirdim -
ıyı günlersonunda bende zorakı ultra 4.5 sahıbı olarak aranıza katıldım.bugun kutu ıcınden çıkan gamo peletlerle atış yaptım.genel olarak ıyıydı fakat bı kac vıskı sısesını patlatamadı.ben sorunun peletlerın graınının hafıf olmasında buldum.sız zorakı kullanıcıları olarak zorakıme agır graınlı 4.5 pelet olarak hangı markayı tavsıye edersınız?
Kaç metrede ve kac pompada denediniz. Birde hangi pelet
-
Ben 5.5 mm ultra ile 4 pompa 50 metrede şişe patlattığımı bilirim . benim tx200 o mesafede çın çın ses çıkatıyor o mesafede.
Bu 800 fps olayına hala alışamadım . hasta ediyor beni. -
Sonra zoraki satan yokmu dersiniz
-
aman sağlam tut üstadım . çok teper
benim ilk mod 125 6.35 di varyete çekecez diya kaşı yarmıştık
-
Kral fena değil ancak safari mAgnum başlangıç seviyesi değildir.
Kral genelde gamo kopyası veya muadili diyelim tüfekler üretir bir hatsan gibi olmasada fena değidir bende alttan kırma magnumu yada yurt dışı adıyla demon modeli var şu ana kadar sorun çıkartmadı. Ozellikle isabetine bayılıyorum. Kopyası olduğu gamo cfx kadar isabetli bir tüfek. muhtemelen sizde sorun yaşamayacaksınız. Zaten sorun çıkarsa gônderin fabrikasına ücretsiz bakımını yapıyorlar safari grubu daha çok mod 125 sınıfı güçlü tüfeklere girer. Onun için biraz tepme ve sarsıntısı bulunur.
Güle güle kullanın alışınca daha iyi sonuçlar alırsınız fena tüfek değildir. -
kundak yakıyor. çok güzel güle güle kullanın
-
mekanıkleri namluları hep aynı long olanlarda namlu biraz usun tüp de biraz büyük . atış gücü açısından biraz avantajı var . gerisi kundağa kalıyor. ahşap seversen ahşap kundaklıları tavsiye ederim.
ama ben at44 dün hem normalini hem longunu kullandım boyut problemin yoksa long olanını tavsiye ederim.
yoksa normal at44 wx lw olanını al. -

ne diyeyim kafana göre takıl hepsi üç aşağı beş yukarı aynı -
tamamdır mangal yaparız olmazsa