ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Cricketin bir espirisi yok üstelik pahalıda:) al at-44 yap bullpup 500-600 ikinci el bulsan 200-250 liraya kudak yaptırsan sana 700 liraya falan bullpup tüfek olur.700 nere 4000-5000 nere sanki biri lazer atıyor öbürü taş:)

Yorumuna bayıldım

Genede kendi öz markamızı desteklememiz lazım her firmanın fiyat ve üretim politikaları olabilir. Tüketici üretici ve ürün bir sac ayağıdır. Üretici ve tüketici rtak hareket ediyorsa ürün zaman içinde kusursuz olur.
    Ben şahsen kullandığım hatsan dan da kraldan da torun danda memnunum
    Bu gibi firmalarımız bizim milli değerlerimiz. Salt tüketim açısından bakmamak lazım.

At44 long isabeti oldukça iyi bir tüfek ben şahsen memnunum .QE deki namlu ceketi ve uçtaki moderatör pek hoşuma gitmedi ben unf dişli eki sistemi daha iyi buluyorum . genelde air striper la kullanıyorum ve gerçekten isabeti çok iyi. Yalnız şuda bir gerçek dış piyasaya giden hatsanlar gerçekten iç piyasadakinden iyi. Ben farkını gördüm. Benim mod 155 de

Arkadaşlar bu sefer elime Mod 26 model bir diana geçti. Bu model numarası ile iki kez üretilmiş ilki 1933-1940 arasında ikincisi ise 1984-1992 arasında üretilmiş.Bendeki model 02 90 yani 1990 nın şubatı..Seri numarası 668483 ,ve made in West Germany yazıyor. Durumu biraz kötü idi .Bayağı paslanmış,Metal temizleme işini yaptıktan sonra söküme geçtim.yayı standartlardan biraz farklı,çap olarak elimdekilerden biraz ince ve spir sayısı biraz az.Conta tamamen aşınmış.Yenilemek gerekti.piston yatağını ise güzelce temizledim.Birazda parlattım.Yalnız çok ilginç bir şey ile karşılaştım.Hava tahliye deliği 45 derece ile yukarı doğru açılmış.Namluyu tam inceleymedim ama galiba içinde 8 yiv set var. Ahşap temizleme ve vernikleme işi ise büyük bir ihtimal vizelerden sonraya kalacak.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

muhteşem bir parça . satmak istersen haberim olsun dostum.

Diana öylemi açıyosun takıyorsun atıyorsun vuruyorsun.
    Mercedes gibi maşallah.
    AA da açıyosun sövüyorsun. Sinirden ağlıyorsun Peleti hasbel kadar takıyorsun , atıyorsun vuruyorsun.
    Damperli kamyon gibi maşallah.