2 seferdir boşa düştük ilk seferinde yer hatasın yaptık ayrı yerlerde atış yaptık . geçen hftada üzerine afiyet grip olmuşum evde yatıyordum.
İnş. Haftaya buluşuruz
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
biz yağışdada atarız Kubilayım
-
Cricketin bir espirisi yok üstelik pahalıda:) al at-44 yap bullpup 500-600 ikinci el bulsan 200-250 liraya kudak yaptırsan sana 700 liraya falan bullpup tüfek olur.700 nere 4000-5000 nere sanki biri lazer atıyor öbürü taş:)
Yorumuna bayıldım -
bizim bölgede çekler vardı alayının canına okumuştuk.
-
ozaman
finals.travian.com
zetax
89179009birde çakma var

tetrax
89179009gazamız mübarek olsun thailand lılar bu ara saldırıyor bende onlara dalıyorum
-
hangi serverdesiniz eger yeni açılan serverse bende geleyim en son avrupa elemelerine katıldım ama avrupa serverinde hesap açmadım

avrupada Final deyiz . istersen benim takayı beraber götürelim
ikariam'a bekleriz

ikariamı pek denemedim be Ferhat ama galiba 10 senedir travian oynuyorum
-
Bilmeden bir dostumun köyünü dağıtmayayım
-
Single dı ilk tüfeğin ikincisi w 10 modeli iksi ayrı kategori seri no ları farklı sınıfları gösteriyor olablir
-
Kaldıki hatsan dünya markası olmuş dünyada ismine fun club lar açılmış genel anlamda başarıyla bizi temsil eden bir markamız. Sahip çıkmamız lazım
-
Genede kendi öz markamızı desteklememiz lazım her firmanın fiyat ve üretim politikaları olabilir. Tüketici üretici ve ürün bir sac ayağıdır. Üretici ve tüketici rtak hareket ediyorsa ürün zaman içinde kusursuz olur.
Ben şahsen kullandığım hatsan dan da kraldan da torun danda memnunum
Bu gibi firmalarımız bizim milli değerlerimiz. Salt tüketim açısından bakmamak lazım. -
At44 long isabeti oldukça iyi bir tüfek ben şahsen memnunum .QE deki namlu ceketi ve uçtaki moderatör pek hoşuma gitmedi ben unf dişli eki sistemi daha iyi buluyorum . genelde air striper la kullanıyorum ve gerçekten isabeti çok iyi. Yalnız şuda bir gerçek dış piyasaya giden hatsanlar gerçekten iç piyasadakinden iyi. Ben farkını gördüm. Benim mod 155 de
-
Arkadaşlar bu sefer elime Mod 26 model bir diana geçti. Bu model numarası ile iki kez üretilmiş ilki 1933-1940 arasında ikincisi ise 1984-1992 arasında üretilmiş.Bendeki model 02 90 yani 1990 nın şubatı..Seri numarası 668483 ,ve made in West Germany yazıyor. Durumu biraz kötü idi .Bayağı paslanmış,Metal temizleme işini yaptıktan sonra söküme geçtim.yayı standartlardan biraz farklı,çap olarak elimdekilerden biraz ince ve spir sayısı biraz az.Conta tamamen aşınmış.Yenilemek gerekti.piston yatağını ise güzelce temizledim.Birazda parlattım.Yalnız çok ilginç bir şey ile karşılaştım.Hava tahliye deliği 45 derece ile yukarı doğru açılmış.Namluyu tam inceleymedim ama galiba içinde 8 yiv set var. Ahşap temizleme ve vernikleme işi ise büyük bir ihtimal vizelerden sonraya kalacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
muhteşem bir parça . satmak istersen haberim olsun dostum. -
Onun şu an 700-720 fps civarı atıyor olması lazım
-
Senin gamo nun hızını 600 fps civarına çekersen işte sana ft tüfeği
-
Valla Her eve bir kamyon şart
-
Diana öylemi açıyosun takıyorsun atıyorsun vuruyorsun.
Mercedes gibi maşallah.
AA da açıyosun sövüyorsun. Sinirden ağlıyorsun Peleti hasbel kadar takıyorsun , atıyorsun vuruyorsun.
Damperli kamyon gibi maşallah. -
Ooo sen buldun tüfeğini ozaman Metehan
Bende bu gün tx200 le boğuştum gene bir türlü pelet takamıyorum deyyusa resmen ana avrat küfrede küfrede pelet takıyorum . -
Ben buna yazdım mı bilmiyorumda
Diana mod 54
Hatsan mod125 sniper
Tabi fiyat kategorisine göre -
Demekki locktime filan diye boşuna kısaltıyorlar. Baksana 42 cm namlu nerdeyse tek delik
-
Atış yastığı olsaydı daha güzel olurdu
Böylede gayet iyi gamo cfx oldukça kapasiteli bir tüfek.
Çakması bile etkili aslı bir içim sudur.