çizerek anlatırsanız sevinirim.
Bana dng uzantısını gönderirseniz dediğim değişikliği yapar gönderirim size
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
çizerek anlatırsanız sevinirim.
Bana dng uzantısını gönderirseniz dediğim değişikliği yapar gönderirim size
tek parça ayak kullanın bağlamadan önce ayağın alt kısmına biraz sıvı silikon sürün.
bağladıktan bir gürn sonra dürbünü takın dürbünü takarkende ayaklara denk gelen yerlerine paket lastiği sarın bir daha kaymaz.
yada dampa ayak alın uğraşmayın
Çizim yapan arkadaşların eline sağlık .
At44 için bullpup kundağı hatsanda çıkarıcaktı ,birkaç kere mesaj attım hatsana bu konuda .çalışma yaptıklarını zaman veremeyecekleri söylediler .Umarım kısa zamanda çıkarırlar
yanılmıyorsam bullpup kundağı çıkarttı ancak yurt dışına satıyor.
birde tasarımınızda dipcikten kapzaya gelen bölgeyi biraz daha daraltırsanız daha estetik durur bence biraz kaba duruyor.
Sen genede dikkat et Metehan en azından evdeki atışlarda gözlük tak ne olur ne olmaz
tüfeğinizin güç ayarını düşürürseniz seside düşürmüş olursunuz ancak bu bir zoraki değil . genede sıfır ses beklemek doğru olmaz illaki bir sesi duyulur.
Teşekkür ederim memnun olurum. Çok beğendiğim bir logo tasarımım var aslında ama güleyim mi ağlayayımmı. Logoyu başaşağı çevirince Air arms logosu oluveriyor
emircetiner@gmail.com adresine fotoğrafını çekip gönderin ben bir bakayım
logo konusunda sana yardımcı olabilirim Yasin üstad. mail adresi ver bir iki logo yapıp göndereyim kullanırsın
Yada. Metehanın gücü fazla geldi tetigi hissetmedi
Bunun özel tetikleri var alıp takıldığında oldukça problemsiz ve iyi olduğunu biliyorum
Hayırlı olsun Metehan .
Önden rezervasyonlu olsun bana.
Yok yok iyi olmuş
aman hocam kız mız terleme filan dikkatli olmak lazım ![]()
aşka maşka geliriz
bırak elleme dağınık kalsın ![]()
ak47 nin özellikle her şarta uymasının bir göstergesi.
hoş ben pek sevmem benim kullandıklarımın hepsi şakır şukurdu.
g3 daha derli toplu gelir bana hep
Yok şimdi olmaz tx200 ü hazmetmem lazım bir diana bir airarms ardı ardına gelince hazım sorunu yaşattı
Bana masraf yaptırıp mod 99 aldıracaksın
Eline sağlık.
Muhakkak görüşürüz birde emeklilik gelse de artık oralı olsak .
Sizin oğlan maşallah şimdiden yetişiyor. Bizimkisinde tık yok yahu istese Dianaları verecem . oralı bile değil.
Neyse emeklilikte memlekete geçeceğim o zaman bende dahil olabilirim sizin buluşmalara
Sag el yontemini tek gecerim abi
benim eller büyük ya problem yaratıyor ![]()