Ben önceden çok iyi sıfırladığım dürbün sıfırlama aparatı ile kabasını alıp üç atışda ince ayar çekip öyle sıfırlıyorum bazen tam oturuyor tek atışta operasyon tamam.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hoşgeldiniz .
Öncelikle 300 bar alüminyum 6lt bir tüp alabilirseniz ihtiyacınızı görecektir. ( tabi doldurma aparatı ile)
Ankara da birçok dostumuz var wrangler nickli Yasin , ve levent arkadaşımızla tanışmanızı tavsiye ederim. Yardımcı olacaklardır. -
Mekanlar olmasada gönüller bir olsun dostlar bu gün bende atıştayım.
Bu arada hafif yağmur var biraz ıslanıcaz galiba -
Neden alınmasın bal gibi alınır. Şahsen temmuzdan sonra benim envantere girer
-
veli katrancı olan
hilalavmarket.com değil diğeri -
Hil al ava gösterebilirsin .
Behzat arkadaşımız büyük ihtimal halleder idtersen bir göster -
100 metreye kadar atış yapmaya gücü yeter. Jsb.13.45 gr pelleti tavsiye ederim
-
Çok iyi olmuş
-
Hayırlı olsun
-
Yok baya çatapatı yapıştırmış. Sesi muhtesemdi
-
Yok kbly ın yaptıklarına baktım namluyla alakası yok çok hoş olmuş. Çata patı peletin ucuna yapıştırmış namluya degmiyor
-
Kbly dostumla bir güzel kurtlarımızı döktük sağolsun babamda yanlız bırakmadı . vurmadığımız ne hedef kaldı ne şişe nede tapa hepsini hakkın rahmetine havale ettik. atmadığımız hedefte mesafede kalmadı. Bir iki kelebek dahi namluya hedef oldu. Tabanca tüfek ne varsa giriştik.
Ancak diyeceğim şu ki
1- diana gerçekten muhteşem.
2- biz dağların taşların adamıyız . yapay hedefler bizi sıkıyor.
3- Kubilayın patlayan pelletleri resmen harika.Döndüğümüzde anamızdan yeni doğmuş gibiydik.
-
Biz antremanda 7.5 gr pro magnumla 4 pompada 728, 8.44 jsb ile 690 fps ölçtük.
Gerçekten yeterli güç çıkarıyor. Bu arada eline bileğine sağlık Yasin üstad. Yalnız senin moderatörlerle zoraki daha bir tatlı oluyor. -
Yani öyle ciddi bir etkisi yoktur sese . bendeki mod 125 sniper larla normal mod 125 in arasında pek bir ses farkı yok daha çok kurmada işlevselliği var aynı moderatör mod 85 in de üzerinde
-
Genelde webley orjinli üretimler. Zoraki bile webley alecto orjinlidir.
Meşhur Mod 125 in orjini webley patriod dur mesela, ayrıca webleyin üretimlerini hatsan ve atak arms yapmaktadır. Webley bize bağlanmış. Ancak hatsan kendi ürünlerinde kendi buluşlarınıda yani kendi özgün ilavelerinide yapmaktadır.
Örnek olarak alttan kırmalı versiyonları
Ancak benim dediğim üretimlerinde ki yurt içi ve yurt dışı arasındaki kalite farkı önemli .
Ayrıca ben ne olursa olsun hatsanı severim pekçok ürünü var elimde ben memnunum. Biraz iç piyasa kalitesini yükseltsinler süper ötesi olacak. -
Bizim üreticilerimiz biraz daha dikkatli olsalar ya da dışarıya ürettikleri kalitede yurt içine verseler çok daha iyi olacak elimden bir markanın aynı model ancak biri dış piyasa için yapılmış diğeri iç piyasa için yapılmış iki ayrı firmanın ürünleri geldi geçti bunlardan biri hatsan mod 155 diğeri ise kral magnum (demon ) idi iki firmanında yerli piyasaya sürdükleri ürünler neyazık ki dış piyasaya sürdükleri ürünlerin yanında resmen dandik kaldılar. Bunun anlamını dile getirebilirim ancak bu böyle olunca bizde kaz yerinemi konuyoruz diye düşünüyorum . dışarda bu firmaların ürünlerinin fun kulüpleri var ancak biz içerde bize dayatılanlardan dolayı oldukça uzak durmaya çalışıyoruz. (Adamlar taş gibi ürünü görünce fun kulüp açmışlar tabiki.)
-
Ben jumbo taraftarıyım
-
Valla ne güzel olurdu zamansal ve duygusal nedenler olmasa her ay biryerde toplansak
-
Ahaa sen daha 25 gr ince memoyu denemedinmi???
-
şimdiden kazasız belasız, keyifli atışlar..

Ahh bir Adana'da olsam abi seve sevede işteeeeee
Valla inşallah bu sefer de polis le muhabbet etmeyiz her seferinde hem hal oluyoruz.
Senin içinde atarız dostum bir gün gelirsen alacak hanesine yazıyorum söz gideriz beraber