Al bendende o kadar
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valla aslında er meydanı o aslında ft gibi müsabakalarıda ya gez gözle yapmak lazım ozaman daha adaletli olur . her zaman diyorum optiğe sınır getirilmeli diye.
Gez gözle en uzak mesafe 30 metre şartıyla muhteşem olur. -
Arkadaşlar yarın tüm gün atışdayım Adana civarındaki dostları beklerim.
-
Yetiştir işte Ferhat bizimkilerde o ruh yok bari sen yetiştir çekirdekten
-
Gayet güzel bende browning mag 800 tabancayla 30 metreden soda şişesi avladım gez gözle
-
Eyvallah Murat üstadım sayende oldu.
Metehan valla ft ye bununla girebilirim fps side denk geliyor. Alıştıkça daha iyi olacak gibi bizim takım neder bilmiyorum ama tüfek gözüme girdi. Zaten diana cıyız. -
Ben condoru bilmemde hw100 yada s510 iyi
-
Valla latif bu işi ciddiye alıyor ve çok disiplinli çalışıyor bizim takımın belkemiği bana da gel diye çok dedi Ankara için ama ben de hem hanım muhalefeti hemde alışmadığım silahla gitmek istemedim malum ben yaylıcı olduğum için sorun çıktı . yoksa pcp ile rahat katılırdım . artık yeni yarışmaya inşallah. Onda hem 5.5 hem 6.35 var diye biliyorum. Hatta son antremanda cricketi 12 fpe ye düşürdüğünü ve çok güzel olduğunu söylemişti. Ama demek yetiştiremedi tam olarak.
-
Bu gidişle Latif airarms a dönecek gibi
zaten çok beğeniyordu AA yı -
Ben cricketle gideceğini biliyorum . listedede öyle kayıtlı gördüm .
Ama farketmez gene s510 veya cricket de olsa 5.5mm le katıldı. -
Latif 5.5 cricketle katıldı
-
Aramadıkları bir donum kaldı üst baş araba didik didik ettiler .
-
Beni tam tekmil yakaladılar bir kere . bt65 , atp2, mod125 at44long filan . arkadaşlar ürkmüş olacaklar bir de yunus ekibi çağırmışlardı derdimi anlatana kadar ne şevkim kaldı ne hevesim
-
Ne demek istediğinizi anladım üstadım bizim sıkıntımız kesinlikle sizinle değil. Tamamen bu milletin bizim coğrafyamızdaki ideolojik yaklaşımı ile ilgili . yoksa keşke bizim ülkemizdede. Buna benzer alıştırmalar yapabilsek. Ama ne yazıkki havalı silah atarken bile gelip vatandaşı potansiyel suçlu olarak görüp üstünü başını arabasını didik didik arayan polisimiz (bizzat tarafımca kaç defa yaşanmıştır artık gına geldi). bu tarz bir olaya Allah bilir nasıl mudehale Eder.
Sorun bizde diyelim gitsin -
Güzel yazı olmuş inşallah memleketim Ayvalığa giderken İzmirden muhakkak geçerim durum müsahit olursa hit takım üyeleriylede tanışmak isterim.
-
Amerikan kumpanyasında hedef olarak var olan bizler

Zaten brgün buna benzer atrksiyonlar kesinlikle olacak ya bizzat coniler yada maşaları olacak . tek fark zannedersem biz evin içindekiler olacağız
Farketmez benim için. İyi bir ekiple yeterli mühimmatla bu conilerin çok şansı olmaz. Kaz gibi geliyorlar
Eninde sonunda bir gün gideceğiz bari şanlı olsun 3 ün 5 in önemi yok -
Bayram nedeniyle bizim kabileyi annelerine yardıma gönderdiğim zaman aralığında diana nın 10 metre grupmanını yaptım galeriye fotoğrafı attım silah çok hoşuma gitti
diana mod 46 c 10 metre 7 atış - Galeri - AirGunTürkAynı zamanda kral magnumla 5 atışlık grupmanı da yükledim kral gamo cfx kopyası ve isabeti gayet iyidir .
kral magnum 10 metre 5 atışlık grupman - Galeri - AirGunTürkDiana bana çok güzel geldi.
-
Dianalara tx200 ler ve hw97 lerin yanında biraz haksızlık yapılıyor kanaatindeyim benim kullandığım ve sahibi olduğum dianalar gayet fazlasıyla güçlü ve isabetli.
Ben özellikle mod54 ümden çok memnunum. Bu gün ciddi bir şekilde deneme fırsatı bulduğum diana 46 carbine e isabet yönünden hayran kaldım tam 32 cm namlusuyla inanılmaz isabet kaydettim. Grupman çalışmalarını bayramın ikinci gününden itibaren başlayacağım ama ciddi isabeti çok yüksek bir tüfek. Tüm ft tutkunlarına tavsiye ederim. Bu Arada daciabmw murat dostuma bu tüfek için tekrar teşekkür ederim. -
Ben evde tüfek uzunluğunda bir kutu içine ses izalasyonunda kullanılan süngerden kapladım evde destekli atış yapacaksam tüfeği tetiğin önüne kadar bu kutuya sokuyorum uçla açık olduğu için atışa engel olmuyor. Namludan çıkan sesi pek kesemiyor ama mekanik sesi bir şekilde kesiyor . birde tüm ses bi r yönde olduğundan sağa sola pek dağılmıyor . ancak zahmetli kullanımı var.
-
Gayet normal bu konu defalarca irdelendi her peletin ağırlık hız oranına göre bir güç limiti vardır. O limit aşıldığında peletin dönüşü ve salınımı kontrolsüzleşir.
Özellikle yüksek güçlü atışlarda daha aerodinamik yapıya sahip ve daha ağır kütleye sahip olmasından dolayı solid peletler etekli peletlere göre daha verimli olur.