Mod 125 sniper modelimiydi ? Telefondan göremiyorum Eğer öyleyse zaten namlu ucunda moderatör var ancak yaylılarda denildiği gibi moderatör pek iş yapmaz namlu ucu gürültüsü azalsa bile mekanik gürültü olduğu gibi durur.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Anladım . Bence geçmiş kırgınlıkları bırakalım
-
Levent onu bende anlamadım farkettim soracaktım neden -55000 diye
-
Bwn benim dianalarda öyle bişeyle karşılaşmadım
-
Diana başkadır. Hastasıyım vesselam
Güle güle kullanın güzel tüfektir.
Bendeki sevda iki eşli ne yazıkki Diana 1, hatsan 2
( amman hanım duymasın) -
bende de kaşıntı tuttu bu diana mod 46 (carbine) yı toparladım onunla bayramda bir yükleneyim bakayım hedeflere
bakalım ne kadar grupmanı var. -
Gayet yakışıklı olmuş eline sağlık Sinan üstadım
-
Hahaha abi M125 le 140 Metre atışlarım var ama bu şekilde bi grupman neredeyse imkansız Zetax hocamın tabiriyle küheylanı zapt etmeyi başardım ama o kadar başarılı bi grupman başaracagımı sanmıyorum.Fakat ilk işim mod 125 le bi grupman yapıp atmak

Eline sağlık gayet iyi olmuş mod125 ilede olur. benim sitede 35 metre grpmanım var alıştıktan sonra herşey olur -
Güzel etkinlik olmuş latifin baklavası benden artık
Yaylım yetişseydi çok daha iyi olacaktı.
Yarışmayı düzenleyen, Katılan tüm arkadaşları kutlarım
ayrıca dereceye girmiş olan tüm arkadaşlarımıda kutlarım -
Durum nasıl acaba ben ôzellikle yaylıları merak ediyorum.
-
-
Mod 135 kundağı uyar.
-
heheheheheh mangal başında olurrr.
şöylle püfür püfür -
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Kazasız belasız bir yarışma olsun, dostluk kazansın...
Kubilayım bizde burda bir ft yapsak mı diyom Adanada kalanlar ft si
teknenin oraya gidelim mangalıda alıp sucuk mucuk filan hem atış hem götürüş atmosferimiz değişsin yav. -
Aslında herkesin kendiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Mesela birisi bir tüfekle atış yapar bazı tecrübeler edinir tüfeğin gücü vurduğu mesafe etkili menzili isabeti vs. Başkasının aynı tüfekle yaptığı atışları kendi tüfeğinin ve kendi atıcılığının şartları ile değerlendirdiği zaman bazen belki de tüfeğinin yayının daha yorgun olabileceğini göz önünde bulundurmadan yada bu iyi atışları yapan kişilerin deneyimlerini ve yeteneklerini bilmediğini unutarak bazı yorumlar yapabilir. Bence herkesin kendi düşüncesidir ve bu düşüncesini destekleyecek kendince bir çok nedeni olabilir. Bu yüzden paylaşımları yalanlamak yanlış olduğu gibi bunu yapanada forumdan dışlarcasına sert tepkiler vermekte yanlıştır. Getboğa'nın (ismini bilmiyorum) bu mesaja tepkisi çok hoşuma gitti atışların yanında bunun için de tebrik etmek gerek diye düşünüyorum.

Emir hocam sizin tecrübelerinizi gördüğüm kadarıyla 500mt'de deseniz eyvallah abi derim yalan yok

Estağfurullah .Sinan Bey le Adana Ft de karşılaşmıştık oldukça değerli ve karakteri yüksek bir arkadaşımız
oldukçada yetenekli -
Pek inanasim gelmedi 80 m hikaye olmus mesafe kesinlikle 80 m degildir, askerde ak47 ile 100m atis yaparken hedefin ciddi oranda ustune nisan alirdik , siz hw gibi bir boncuk atarla birde ruzgarli deyip grupman diyorsunuz, insanlari yaniltmayin lutfen, pcp ile hafif ruzgarda 18 grain 50 m atislarda sapmalar ciddi oluyor, siz gucu dusuk 4.5mm yayli 8 grain peletle 50 m bile atamazsiniz, birde o tufek 80 m den birakin sise kirmayi, kagit pecete bile delemez o derece yani, bilip kullanmadigimiz silah degil
iyi konuymuş kesin benim 250 metrelik torpedo atışımada muhakkak bişey derdi avcı10

-
Yalnız konunun geldiği yere bak

-
Şimdi ben Adana Erkek lisesi mezunuyum bu okulun ününü bilen bilir. Benim okuduğum dönem artık karma eğitim olmasına rağmen kızlarımız bile racon takılırdı.
Bir gün gene vukuat Zamanı , kapışacağız hazırlanıyoruz kendi aramızda konuşuyoruz herkes birbirini gaza getiriyor. Ortalık tam kurtlar vadisi murat diye bir arkadaşımız var sessiz duruyor. Murat dedik sen neyapacaksın kavgada sopa filan tedarik edelimmi?
Murat : ben çok iyi kaçarım abii
Ozaman bu cevabı Ho r görmüstük ama ne güzel demiş Murat
Eğer insanın kendisine , sevdiklerine, vatanına yada vatanı temsil eden şeylere, kutsallığa saldırı yoksa kavga ve şiddet en gereksiz şeydir. Zorunlu kalınmadıkça en doğrusu kavgadan kaçınmaktır. -
Sokak döğüşü diye çıkartılan bu sistem çok fazla iskiv ve birbirinden kopuk hareketler içeriyor ağır hareketlerle gösterirken iyide gerçekte işler böyle yürümez kimse sepet gibi öyle durmaz dövüş sanatlarında sakinliğini koruyan az hareketle doğru vuruş yapan enerjisini doğru kullanan kazanır. Wing örneğindeki aslında doğru bir örnekti. Ki şiddete karşıyız kendini savunanında o kadar karın ve bacak boşluğu varki iyi bir savaşçı affetmez.
-
Çok şiddet içeriyor boşuna yapılmış çok hareket var ve estetik değil .