daha hayırlı olsun mesajı yazamadan
![]()
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yahu hepimizi şirinlere çevirecekler yakında pamuklu şeker gibi olucaz o yasak bu yasak
bunu biliyormusunuz bilmiyorumda dövüş sporlarına devam edenlerin çoğu mimlidir. mimlendiğinizi bilsenizde bilmesenizde
canım ülkem benım
sen vatandaşın kürdanıyla uğraş öte tarafdan bazı kesimlerde 1. orduyu dolduracak kadar silah olsun
bune ya . Bu neyin korkusu. Adam eşkali belli sicil kütüphane gibi , ortada dolaşıyor belinde 14 lüsü bir yanda, sustalısı diğer yanda dürtecek yer arıyor ona ulaşamayan devlet sıradan bizler gibi işinde gücünde vatandaşa vay efendi bu isviçre çakısını neden taşırsın bilmezmisin bunun tehlikesini bilmezmisin deyip ceza yazsın . o çakıdaki bıçakda serçe parmağım kadar ya neyse .
yok! avustralya güzel yer ya. her gün bana daha şirin görünüyor. burdanda baya uzak

-
bu ft ye girermi buuu.
(tek atışta hem öndekini hem arkadakini birden indirir belkide) -
Metehan benimde çok istediğim bir tüfek hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan
-
Ayakta atış zordur Ferhat bence gayet iyi ki pompadan sonra nefesin körük gibi olduğunu düşünürsek.
durmak yok atışa devam. -
15 lirayada var 150 lirayada sanayi malzemesi satan yerlerde uygun fiyata bulabilirsin orada iş gözlüğü olarak geçiyor. 3m in gözlüğünü kullanıyorum 40 tl ye almıştım zannedersem
-
Aman sekmesinde

dostum ne olursa olsun atışlarda koruyucu gözlük kullanalım -
Saygılar bizden üstadım işçiliğinizi çok beğendim ellerinize sağlık.
-
Aha ortam gene gerginleşmiş arkadaşlar birbirimizi kırmayalım civciv1 dostum ankaradan bulamazsan ben adanadan elimle seçe sana göndertirim . sıkıntı olmaz.
-
yakında çıkacak
-
sitede var birtane
-
Çok güzel duruyor gülegüle kullanın Ali dostumuzunda ellerine sağlık çok güzel bir işçilik
-
Sumatra çok güzel ve benimde bir tane olsa keşke dediğim bir silahtır. Bence 7.5 joule yasası çıkmadan bir tane almak lazım
-
Almanca paramparça
-
Ozaman fx, aa, evanix bunlar iyi silahlar hatta madem güç istiyorsun sumatra iyi bir alternatif ayrıca lever action olduğundan sumatranın kullanımıda farklıdır. Evanix dende ar6 tavsiyemdir.
-
Arkadaşlarım güzel söylemiş .
Ancak benim aklıma takılan bir unsur neden pa ve 1000fps üstelik 25-30 metrelik bir menzil için??? Hani benim gibi menzil atışları yapıyorsan yani 100+ 200+ gibi uzun mesafe atışı yapmak istiyorsan o zamanda pa olması sakıncalı ki tüfeği ikide birde kaldırmak zorunda kalırsın.
Aslında ben biraz anladım olayı bak kardeşim Havalı silahların meskun mahal içinde kullanımı ve ayrıca hedef dışında herhangi bir canlıya karşı kullanımları yasaktır. Hele iki ayak üzerinde gidenlerine karşı kullanımı ateşli silah kullanılmasından farksızdır. -
Ahhh bende benim pompalıyı özledim
yahu giderek barut kokusu çekiyor canım . şu ava baştan mı başlasam . pederde pazar günü tavşanı indirmiş ballandıra ballandıra anlattı üstüne bu video pek iyi gelmedi . -
Sinan üstad sizi özlemiştik. İyi oldu yorumunuz.
-
Yandan kurmalı oldukça hoştur alışınca vazgeçemezsiniz ayrıca mekaniği alttan kurmalılardan İyidir. Eğer tüfeğiniz biryere sabitse yada siz bir efsindeseniz yada bipotla yerden atış yapiyorsanız alıştıktan sonra tüfeğin konumunu bozmadan atış yapabilirsiniz. Kurma kolunun boyuda daha uzun olduğu için kurulumu daha kolaydır. Levye ve mekanizmasının namlunun altında değilde ortada olması daha dengeli bir bir tüfek formu verir. Ve buda tüfeğin daha az sarsıntılı olmasına neden olur. Dertleride vardır. Levyenin altındaki siyah mil dandiğin dandiğidir. Nedense sadece çekiye çalışması için tasarlamışlar . içi sarı malzemedir ve kırılır o mili çelik veya kromdan yaptırırsanız evladiyelik olur.
-
dengeli oturmamış şavklar. özellikle grup halindeki fotoğrafda baştan ikisi iyi oturmuş ancak diğerleri dengesiz zannedersem çaplar farklı .
acaba farklı model tüfekler içinmi çaplar farklı üretilmiş.