ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
e hızımı alamadım
bizim ekibinde fotosunu ekleyeyim bari
4 eksikle Çetiner havalı silahhanesi emir ve görüşlerinize hazırdır forumdaşlarım. :D - Galeri - AirGunTürk -
-
bildiğin gamo cfx kopyası ahşap kundak kral yav .
-
Peleti onlarmı verecek
araya 9.5 torpedo katsak 
-
Togay yönetmelikte 8.2 gr peletle 800 fps üzeri silahlar eleniyor diye okudum.
bu 7.5 da 860 fps ölçtüm evde jsb bitmiş onunla ölçemedim. pazartesi alıp bir daha deneyeceğim -
Kral Demon - Magnum 10 metre ft tarzı grupmanı - Galeri - AirGunTürk
gene fotoyu buraya yükleyemedim merak eden arkadaşım yukarıdaki yazıyı tıklayı versiinnnAnkara için hazırladığım kral demon magnum ile 10 metreden ft tarzı çökerek desteksiz yaptığım 7 atışlık grupman
yalnız bir sorun var hala 7.5 gr de 860 fps civarı veriyor.umarım jsb ile 800 e iner
-
Bu arada Ülkü abinin bugünkü yazdıklarını ve ona yazılan yorumları gördüm tekrar üzüldüm bur dan bir çağrı yapmak istiyorum arkadaşlar hobimiz bir çınarsa hepimiz bu hobinin değerli bir dalıyız . yeni arkadşlarımızda fidanladımız. Bunu unutmamak lazım biz nekadar dostca kardeşce birbirimize bağlanırsak dostluğumuz ve hobimiz ulu bir çınar olacaktır. Tabiki ufak çekişmelerimiz ve rekabetimiz olacaktır. Sizden ricam rekabet hırsımız dostluğumuzun önüne geçmesin . buna dayanarak eğer hırsıma kapılıp herhangi bir arkadaşımı kırdıysam kusuruma bakmasın affetsin hakkını helal etsin. Bu son dönemde hırsa kapılıp daha tanışıp iki lakırtı dökmeden kalbimi kırmış tüm arkadaşlarımada kırgın değilim hakkımı helal ediyorum.
Önümüzde çok güzel bir yarışmamız var hazırlayan ve emeği geçen dostlarıma birkez daha teşekkür ediyorum. Gelin hep beraber küskünlukleri unutup olanı olmuştur o olay bitmiştir diyerek tekrar beyaz bir sayfa açıp bu yarışmayı bayram yerine çevirelim genciyle yaşlısıyla tüm hobidaşlarımız tekrardan kucaklaşıp koca bir çınar olduğumuzu gösterelim . -
-
-
-
Sayın arkadaşım, zaman ve emek harcayarak çok değerli bilgileri paylaşmışsınız. Bu hem hobiye hemde forumdaki kişilere verdiğiniz değerin bir ispatı niteliğindedir..Elinize sağlık,teşekkürler..
Çok teşekkür ederim Üstadım
Forum ve hobi için elimden ne gelirse yapmaya hazırım. burdan bilgi dünyanın bilgisini alıyorum karşılığını deneyimlerimi bir şekilde vermem gerekir ki foruma ve hobiye katkım olsun. Diye düşünüyorum -
Yanlış yerden alıntı yapmışız iyimi . haydaa
-
Eyvallah Ferhat ustad varlığın yeter
-
Yahu hedef şaşırmışız

-
Biliyorum takıldığını latif ustam aramızda lafımı olur benimkisi muhabbetin coskusu sen değerlisin bizim için
-
Siz yanlış anlamışsınız galatianı geçin derken boşverin anlamında kullanmış Erdem abimiz.Air Arms al bak keyfine demek istemiş.
Neye coşmuşum latif ustam yanlış bişey yazdığımı hatırlamıyorum. Forumda yazınca coşuyormuyuz yahu . ozaman coşalım güzelleşelim . -
Neyse konuşuruz latif ustam sen sinirlenme.
-
Teşekkür ederim
Mod52 biraz teper dampa kullanmanızı tavsiye ederim o yoksa tek arça ayağı takmadan önce altını silikonlayın öyle takın Dürbünede ayakların geldiği noktaya lastik sarın dampa tkisi yapacaktır
Dürbün olarak çok iri bir dürbün kullanmayın bende tasco 3x9 aoec var ufak bir dürbündür ancak içinde su terazisi bile var ondan bulursanız tavsiye ederim. -
Size bahsedilen olimpik sınıf, özellikle tabanca dalında dünya rekorları sahibi olan Yusuf dikeç var, neredeyse aşılması imkasız demek çok iddialı olur ama öyle bir rekoru mevcut, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları birden fazla.
Bizden geçti ama inşallah daha fazla arkadaşımız böyle başarılar alarak göğsümüzü kabartırlar.