Arkada dioptri ayarı var o gevşemiştir onu sıkarsan çözülür büyük ihtimal
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben fransız kaldım
Ne takımı bu arkadaşlar -
Ben bundan kendi pcpmi yaparım arkadaş
-
Dampa bulamadıysan 22mm kısa ayak bak . tek parca bağlayacaksan kızak takımını ve tüfekteki yatakları yağdan arındır.bağlarken altına sıvısilikon sür öyle bağla arka taraf stopere değsin iyice vidaları sık bir gün bekle
Dürbünü takmadan ayağın denk gelen noktalarına lastik sar onuda öyle bağla oynama yapmaz -
Ben hatsan torpedo ve ince memet solid 25 ten çok memnunum. Başkasınıda almıyorum en azından pelletin ne yapacağını biliyorum.
-
Kaynatmak derken ???
Dürbünü nasıl bağlıyorsun bir anlatırmısın öyle geri dönüşümü olmayan işlere girme bence -
Est. İyi idi o grupman 40 adımda fena değildi. Sonrada yılanlarla uğraşmıştım güzel bir gündü
25 grainde zorlanırsan yanına torpedo da al çok güzel bir pellettir. Hatsan torpedo kesin ban dan daha çok seveceksin. Pek çok arkadaş 16 grainin üzerine sıcak bakmaz ama şunuda unutmamak lazım mod 125 in 6.35 ile 5.5 arasında yay keçe farkı yok 6.35 de peletler zaten 25 grainden başlıyor. Bence dene derim. -
Aslında benim mod125de deneyimim 90 metre civarında ince memo jsb ye oranla 70 cm pro magnum ve hunter a nazaran 1 metre ts22 ye göre 40 cm civarında dikey formatta düşme yapıyor. Ancak jsb o mesafede 30 - 40 cm çapında bir araziyi tararken hunter, promagnum ve ts22 60-70 cm gibi bir alanı taramakta . ve paraşüt tipi peletler yanal rüzgarlardan çok etkilenmektedirler. ince memo
O mesafede 10 cm çapı tarar ve yanal rüzgarlardan çok daha az etkilenmekte. Eğer u,un mesaje atılacaksa kesinlikle solid -
O pelletin dengesizliğindedir.
-
İnce mehmet 25 grain solid i bir deneyin benim favorimdir . ben genelde kullanıyorum uzun Mesafede gayet memnunum birde hatsan torpedo pelet benim favorim .
-
Valla aynen öyle
-
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Burdaki komik alet
Kesin yapcam bundan -
Namlunun eğik olduğu düşüncesi nerde geldi onu anlamadım mod 52 nin namlusu ile çok işi olmaz malum yandan çarklıdır kendisi. Silahda darbe izi filan varmı?. Kundağında filan yada namlu ceketinde. Ceketli namludur kaldirip namlidan bir yere beyzbol sopası gibi kullanılmadiysa namluda eğiklik yoktur.
-
Yay konusunda normaldir. Eğer kuşkunuz varsa servisine gönderin bence.
Mod 52 nin kolay kolay namlusunun eğileceğini veya herhangi bişey olacağını zannetmiyorum. Kaldıki diana namlularinın çeliği diğer havalılardan serttir.
Ve özellikle sert pellet sever. -
Hocam o değil hepiniz izlemişsinizdir bir video var pet şişedenn full auto air guns diye ben bittim bundan yapacam
-
Evet normalde dekupajların ahşap uçları iridişlidir. Ve butarz ince materyallerde kopmalara neden oluyorlar ben metal için olan ince dişler kullanırım ince oymalarda oncak oda kar etmediği alanlar olur ozaman el mecbur kıl testeresi .
-
Üstadım dokunma küheylana atmaya devam
yayında yumuşama veya salladığında sanki içine pelet kaçmış gibi bir tıkırtı duymuyorsan . hiç elleme
Bak benim canavar en az 1989 model daha geçen sene yay keçe değiştirdim.
Şimdi bildiğin zımba.
Ama içine sinmiyorsa bir servisine göster başka yere kesinlikle değil. Av doğa diye bir firmaydı zannedersem. -
İnce diş uç kullanacaksınız aslında praktikerde sırf bu iş için dekupaj vardi el dekupajı almadığıma bin pişmanım .
El mecbur kıl testresi biraz uğraştıracak ama en hassası o olur.
İsterseniz el dekupajınız varsa ince diş uç la bir dene yin 5 milim dağılmaya bilir -
Dekor dedimde yanlış anlaşılmasın her bir dekorda ince ahşap oymalar taş yontular rölyefler hemen herşey oluyor . ufak tefek iş değil yani
-
Peki o zaman bir soru: 100x150x5 mm ebatlarinda akcaagac ahsabi nasil bir makinryle hassas sekilde kesebilir ya da kestirebiliriz?
Eğer elinize güvenirseniz motorlu dekupajla halledebilirsiniz yoksa daha hassas çalışacaksanız kıltesteresi ile kola kuvvet ancak alacağınız yerde marangoz varsa ince şerit testere ile kabasinı aldırabilirsiniz.
Ben kendi okulumun dekorlarını el dekupajı ve kıl testeresi ile çalışarak yapiyorum