Setiskuru 7-8 tur açarsan dahada güzel oluyor ama sen şimdilik yapma iyice incele silaha alış ondan sonrası kolay
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan ın rakipsizliğinin en büyük nedeni bu dostum ancak sen genede birdaha kurcalama orasını burasını sitede at44 ile ilgili çok ayrıntı var onları İncele istersen
-
Dostum tüfeği aldığın av bayiine götür faturası kessinler o fatura ilede göndersinler . Birdaha da sökme tam bilmeden. Allahtan Hatsan yoksa iş kötü idi benimde başımdan geçti enson toplayacak hali kalmadı atp1 İ torbayla gönderdim Hatsan a sağolsunlar sıfır yapıp gönderdiler..
-
Gücü açık bir bt65 bence o tüpü arkalı önlü delebilir. Ben bizim hanımın gamo fırfır hedeflerini parçalamıştım benim 6.35 bt ile de baya bir papara yemiştim . ne bileyim kardeşim o webley raider la atıyordu . bende boş buldum atmıştım ortada fıt fır kalmayınca nerdeyse sinirden bana sıkacaktı.
(Eşlerin atış sporu yapması sakıncalı üstadlar Her an bir robin hood muhabbeti yaşayabilirsiniz. ) -
Biliyorum Ferhat onu kasteddiğini bende ilave edeyim dedim .
-
Ferhat üstadım ben hernekadar eşitci , kast ve sınıf sistemine karşı olsamda. Bu dediklerine katılıyorum. Burda bir sınıf sistemi koymak lazım. Ancak bu kast sistemini kişinin ekonomik durumu değil ,insanlığı zekası ve ahlağı belirlemesi lazım. Belli bir olgunluğa ulaşmamış insanların bu hobiye girmemesi lazım
-
Bende bir deneyeyim ozaman silikon aklıma yattı birde alçı veya mermer tozu ve japonla denemek lazım oda arttırir ağırlığı
-
Biz gene vururuz be üstadım taş damı yok.
Durmak yok atışa devam -
Maksat dibini görmek. Tolga senden gelen atp1 de de aynısını yapmıştım tabancanın çekiç ve vana ile ilgili ne kadar yay varsa hepsini kalınlarıyla değiştirdim silahı sıktığımda resmen namlu şahlanıyordu. Dediğin gibi 1 lt tüple atış yapıyordum yoks enfazla 6 atış yapabiliyordu 200 den 50 ye sonrasıda 9yle bir dağıttımki tabancayı ancak hatsan toplayabildi. O şimdi bir atp2 . aynı şekilde bt65 i de br zorlayayım diyorum bakalım ne yapacak
-
Aslında bt nin güç ayatını arttırıp bir daha denemek lazım o tarz videolarda genelde makinanin güç ayarı maksimumda olur
-
Uğur'cum bu video benim BT almamı sağlayan videoydu. Mahalleye doğalgaz gelince pek çok mutfak tüpü boşa çıktı. Tüpü köye götürdüğümde vanasını sonuna kadar açtım, açık vaziyette epey kaldı, daha sonra 15 metreden 190 bar ile bir tane 30 grain ince memet yolladım, güzel bir çukur bıraktı ancak delmedi, ardından bir tane 27 grain ince memet yolladım, o da güzel bir iz bıraktı ama delmedi, derken Gamo TS 22 gönderdim bir tane, en derin izi o bıraktı, sanırım çatlamasına bir şey kalmamıştı. son olarak da Gamo Raptor var ya altın renkli olan. Onlar yapı olarak çok sert, ama çok hafif, bir tane de ondan yolladım, sekerek yanıma kadar geri geldi. Peletin yapısının bozulmadığını görünce önceki sıktığımız peletlerin kurşun atıklarını eski bir kaşıkta erittik, Gamo Raptor'un iç boşluğuna döktük, ağırlığı resmen en az % 60-70 arttı. Onunla bir tane daha sıktım. Bu son Raptor da TS 22 kadar derin bir iz bıraktı, ama delemedi, Biz bunların hepsini kaydettik, tek tek kameraya göstere göstere kaydettik, ancak kameranın hafıza kartını bilgisayara taktığımızda antivirüs programı İngilizce bir uyarı mesajı vermiş, bizimkiler de onaylamışlar dosyaları bir güzel silmiş. Geldiğimde ne kadar uğraştıksa da olmadı. Videolar gitti.
Üstadım siz baya bir full metal jacket yapmışsınız
Nasıl balans sapma filan varmıydı aslında arkadan kurşunu sert bir mill hafif preslemek lazım. Eğer olmadıysa bende deneyeyim -
Bt65 in çekiç yayını sertleştirip mod layan varmı??? Ben yapacağımda
hani tüfek elden gidermi diye düşünmekteyim -
O zaman zoru geçtin yavaş yavaş tüfeğini tanıyacaksın
-
Valla ben onu bilmiyorumda bt65 in gücüne hayranım 5.5 da 30 gr 6.35 de 42 gr kullanıyorum keyfim yerinde hatta çekiç yayını söküp daha sert olanıyla değiştirsemmi acaba diye düşünüyorum bu aralar
-
Dürbünde sıkıntı yok. Konumumu kaybediyorum. Yatarak atış yapıyorum. Tüfeği de sağlam bir şekilde omuzuma yaslayıp atmama rağmen tüfek atış sonrası farklı bir yönde kalıyor
O problem değil hepimizde olur. Önemli olan dürbünün oynamaması -
Hadi bakalım bende benim çakar almaz blow tabancayla deneyeyim bir grupman. Ama onada ayrı sayfa açarız artık.
-
Abi benimki yaylı değil, pistonlu. Ama ne yazık ki bir steoger x20 gibi nazik bir tüfek de değil hatrı sayılır şekilde tepiyor ne yazık ki
Atış yaptığımda dürbün bir anda hedeften sapıp başka bir yere kayıyor. Genelde aşağı inip düzeliyor.
Ben bunu anlamadım dürbünmü yerinden oynuyor? Yoksa atış sonrası konumunuzu kaybettiğiniz için başka yere baktığınızımi söylediniz -
Konuyla alakasız belki ama ben pcp leri pek sevemiyorum . ne özgürlük hissi veriyorlar nede attığımdan zevk alıyorum tamam scubanın yanında baya bir efeler ama tepme yok hareket yok hele moderatörde varsa sesde yok . oysa yaylı öylemi. At sırtına bütün gün atış yap, kolun açılsın sonra tüfeğe mecburen sarılıyorsun yoksa tokatı yiyorsun atışlarında bir okadar dikkatli oluyorsun kaçırdığın her atış yayı bir kez daha boşa kurman demek . çok daha fazla hesap kitap yapıyorsun, sonuçta vurdunmu gerçekten vurduğunun hazzını yaşıyorsun çünkü baya bir emek sarfediyorsun , hele hedef uzakta ise elindede bir magnum varsa ooof of deme keyfine. Ölçecen biçecen rüzgara bakacan falan filan iki dot yukarı bir dot sağa falan , kimse bana demesin yaylıda alış pcpye geçersin diye bence tam tersi, al bir ucuz pcp onda alış sonra daha iyisine geçersin, al bir ucuz yaylı onda alış sonra daha iyisine geçersin denmelli ikisi kesinlikle farklı kategoriler.
-
ne tüfekmiş bu böyle anlamadım gitti, alırken bir dert, kullanmak isterken ayrı bir dert..
Valla tüfek ve sahibi baya bir macera yaşadılar ancak rb lerde bu sıkıntı var kolu tam çekmek lazım bende yaşadım Allahtan geri takmasını biliyorum da dert etmedim -
Namluyu sökmene gerek yok rb kolunu tam çekmediğinden oluyor. Adanada olsam hallederdik latif ustada takar aslında yanlız sana bir tavsiyem zaten makinadan şuphen vardı gönder bence hatsan a bakımını Yapsınlar bir haftaya gönderirler kafan rahat eder