balcalının arkasında hekimköy kavşağı var balcalıdan geliyorsan göbekten sola sarıçam tarafından geliyorsan direk devam ediyorsunuz yokuş inişinin sonunda sağda eski kadın sığınma yeri var terkedilmiş bir arazi orada atıyoruz
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu hafta sonu değil öbür hafta dönüş yapıyorum çukurova üniversitesinin arkasında bizim devamlı gittiğimiz bir yer var bulabilirsen tarif edeyim ama bulamazsan döndüğümde gider hem atış yapar hemde senin bt yi ayarlarız namlu o ringi ne durumda ?takabildinmi yerine takamadıysan onu takarız önce
-
Üstadım bir haftaya adanaya geleceğim geldiğimde bir görüşelim isterseniz silahınızı bir kontrol ederim.
-
1. Si ben ikisinede sahip olduğum için sb nin daha kullanışlı olduğunu söylemiştim.
2.si şarjör değiştirirken gördüğünüz halka namlu o ringidir. Siz eğer kurma kolunu tam çekmeden yükleme yapmışsanız peletin egzantirik bir şekilde sürtmesiyle yerinden çıkabilir ki elinize gelen hava o ringin yerinde olmadığını gösteriyor.
3. Silahınız dürbün bağlı iken geldiyse muhtemelen ikinci el bir silahınız var demektir.
4. Sıfır aldığınız silahınızın fiyatı mutlaka kaç liradan aldıysanız o fiyattan kesilir.Bence silahınızı hatsanla görüşüp durumu anlatın ve silahı hatsana gönderin değiştireceklerse değiştirirler yoksa tam bakımını yapıp gönderirler.
-
valla bu konu sümen altı idi bu ve buna benzer durumlar artarsa tekrar gün yüzüne çıkacaktır . hepimizi etkiler bu durum başta pcp ve magnum kullanıcılarına vurur.camia olarak özellikle bizlerin dikkat etmesi lazım eğer
arkadaş forumdan biri ise çok daha büyük hata etmiş .yazık yani -
Yani bu arkadaş koca bir camia yı zora soktu ya Allah bildiği gibi yapsın
-
Görülmezmi ilaç oldu ilaç
-
Valla beynimden aşağı kaynarsu döküldü resmen. Yahu sana ne ? Ne karışıyorsun ne ateş ediyorsun birde lisanslı sporcuym diyor.
-
https://www.airgunturk.com/www.cumhuriyet…ik_karisti.html
Biraz önce Behiç dostumu tüplerle ilgili bir mevzu için ararken oda bu haberi izliyormuş. Abi şu haberi bir incele dedi baya bir burdaki arkadaşa okuduk birlikte. Ben yolda olduğum için haberi şimdi okudum paylaşayım dedim belki yüzlerce defa aman dedik dikkat edelim arkadaşlar dedik. İste böyle güzide arkadaşlarımız sayesinde artık değil 7.5 joule 3,5 joule bile bulamayız. Adam birde sporcu lisansım var demiş buda bize tam olur sporcu lisanslarımızda tarih olur. Eeeey güzel kardeşim TÜM HAVALI CAMİASI OLARAK SENİ VE SENİN GİBİ ZİHNİYETDDEKİLERİ SEVİYOOORUUUZ.
-
Tam isabet çok teşekkür ederim üstad
-
Yaylı aşkı başka ben vazgeçemem yaylıdan
Bende Adana. Ahh ah orta bir nokta bulmak lazım -
Eyvallah hemen bakıyorum çok sağol
-
İnşallah haber verdiğin için teşekkür ederim kötü birşey olmasın da Allah iş yoğunluğu versin gerisi kolay
-
Arkadaşlar pelletlerin bc değerlerini yada balistik katsayılarını bilen varmı nerden bulurum.
Strelok pro programını indirdim orda g1 değerini girmem gerekiyor ama pelletlerin bc lerini bulamadım jsb monster ı buldum oda 0.035 gibi bir rakam . buna göre hesaplattığımda alakasız bir reticle verdi kafam karıştı bu bc değerlerini fellik fellik arıyorum yada strelok pro kullanan arkadaşlarım varsa yardımcı olacak ararkadaşlara şimdiden teşekkür ederim -
Yanlız şöyle bir durum var uzun mesafe atışlarında yüksek çarpanlı zoomlar yetmiyor bilakis daha düşük çarpanlı yani daha geniş açılı dürbünler daha doğru oluyor .yüksek çarpanlı bir dürbünle uzun mesafe atış yapacaksanız sıfırlama noktanızı değiştirmeniz lazım . ben mod155 de 1 x 6- 22 nikula taktım memnunum 30 - 50 metreler gibi kısa mesafelerde de 150-200 metre gibi uzun mesafede de kullanıyorum bana 3x9 32 ye göre biraz tuzluya patladı 3 katına patladı
-
6x24 50 kırilması normal çok ağıt ve büyük bir dürbün mod 125 için.
Bence en fazla 3x9 32 olmalı -
Dostum silahının grupmanını öğrenmesi kolay
Önce silahını ve ekipmanını alıyorsun uygun biryere gidiyorsun arkası ferah olsun geleni gideni görebilesinki sakatlık çıkmasın yere bir çizgi çiziyorsun ordan 20 adım sayıyorsun hedefi dikiyorsun ,sonra ilk çizgi çizdiğin yere gelip tüfeğini alıp atış yapmaya başlıyorsun .tüfeği iyi kavra destek kolunu çok uzatma nefesine hakim ol biraz dikkat tamam. sonuçlarıda bize bildir . HADİ BAKALIM -
Hatsanın yaylıları vahşi bozkır atları gibi zor ehlileşiyor. Bir ehlileştimide vazgeçemiyorsun
-
350 nin bu sorununu duyduğum için ona pek yanaşmadım enteresan aslında bunu halletmemeleri
-
Mod 54 ve. 52 nin gerçekten isabetini bende çok beğeniyorum birde yeni gözdem mod155 torpedo 4.5 çok büyük keyif aldım bu tüfekten bununda namlusu kısa aslında ama gücü ve isabeti gayet iyi