ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bt 65 ve at44 arasında kalındığı zaman genel olarak at44 long kazanmıştı

Ben hemen hepsine sahibim iki tüfeğinde kullanım yeri faklı . Bence at44 long evet isabetli bir tüfek ancak bt65 le mukayese edildiğinde güç olarak karşılaştırılamaz . Bendeki long un güç ayarı açık olmasına rağmen bt lrim gibi değil ayrıca bt 65 öyle isabetsiz bir tüfekt değil . Gaye isabeti yerindedir.

Hocam dağın başında pcp zor beyav pompa diyecem belin kırılı Zevki kaçar scuba diyecem scubayı dağ başında nasıl dolduracaksın, bence al bir hatsan dominatör 4.5 luk grupmanın tadını çıkar. Mod 125 ide satma uzunmesafede kullanırsın hatta yanınada bir zoraki tabanca çektinmi al sana bir pcp takımına vereceğin parayla hem tabanca hemde ciddi isabet kabiliyeti olan bir tüfek

teşekkür ederim.söylediğine göre mod 125 i satmayayım o zaman.uzun ve zor atıştan hoşlanıyorum açıkçası.ama kısa mesafe ve hassas atış için bir 4,5 luk istiyorum.grupman atışları dikkatimi celb ediyor.uzun mesafe 5,5 için sumatra yorumlarını okuyacağım

Bakın illa pcp almak zorunda değilsiniz eğer mod125 kullanıcısı iseniz. Pahalı demezseniz diaa mod54 yada Hw97 , tx200, hatsan dominatör ü tavsiye ederim . Bunla orta güçte grupman amaçlı tüfeklerdir. Mod 125 i d ben olsam satmam

Rb olanda kurma kolunun yeri tam belli değil benim başıma geldi benim 6.35 rbde arkadaşım tüfeğ atış için alıp kurduğunda pelleti kastırarak namluya sürmüş kolu tam geri çektiğini zannetmiş oysaki tam geri çekmdiği için şrjör tam noktasına gelemeden pelleti iteklemiş. İkincisinde de aynısını yapınca namlunun o ringini yerinden çıkarttı geri takana kadar canım çıktı. Rb de muhakkak kol tam çektiğinizden emin olmalısınız zamanla alışılıyor aslında sb de kolun hareket yatağı belli olduğu için onu işlev bakımdan daha çok sevdim rb daha gösterişli ancak sb bence sağlıklı çalışması bakımından daha pratik.

At44 long isabet olarak daha iyidir. gücüde fena değildir. tavsiye ederim.
    Bt 65 biraz daha güce tahribata yönelik bir silah isabetsizliğinin??? belki iki sebebi olabilir birncisi silah atış esnasında bir miktar şahlanma yapıyor bu eğer desteksiz atıyorsanız sizin hedefinizi biraz değiştirebilir. ikincisi güçlü olduğu için muhakkak ağır pellet kullanmalısınız . hafif veya orta ağırlıklı peletleri sapıttırıyor. 20 gr üstü pelet iş görüyor.
    Ancak at44 long modeli baştan diyeyim daha kolay kullanımlı stabil bir model

ahşap olanda ayakta desteksiz atış yapmak yada oturarak atış yapmak için kaynak yapıp titremeden nişan almanız zor.plastik olanını denemedim.

valla üstadım ben her türlü ikisinide kullanıyorum nerdeyse amuda kalkıp atacam ikisiylede gerçekten denge konusunda ve ağırlık olarak bir zorluk çekmedim ha ahşap olanı biraz daha itinalı kullanıyorum sağı solu çizilmesin diye malum darbe görünce onarımı zor oluyor ancak gerisinde bir problem yok bence .
    Hoş ben ağır tüfekleri kullanmaktan hoşlanıyorum özellikle yaylılarım baya bir ağır belkide onlardan alışkanlıktır.
    Ancak bana sorarsan ahşapmı sentetikmi ben direk ahşap derim . şahsi kanaatim budur.

Dostum birincisi bence aldığın yerle bir konuş büyük bir ihtimal bir yanlış anlaşılma olmuştur insan işidir düzeltirler boş yere günah alma
    ikincisi namlunun yan tarafında Barrel made by LOTHAR WALTHER yazar o namlular lw dir yazmıyorsa (ki göremediğine göre yazmıyordur .) o hatsan yapımı bir namludur.
    aslında ikisi arasında pek bir fark yoktur ancak hem ahşap kundak hemde lw olarak anlaştığınız tüfek plastik kabza ve hatsan namluyla geldiyse aldığın yeri arayıp tüfeği gönderirsen sana istediğini gönderirler

"Zoraki her yola gelir üstadım arkasına dipcik yap tüfek diye kullan yada gez arpacık muhabbeti tabanca olarak kullan

ütopik davran her mesafede pompayla hız ayarla nokta atışı yap yada benim gibi sıkıldıkça evde 10 metrede dürbünle kürdan biç (ben artık üstten başlayıp alta doğru biçiyorum aynı kürdan üzerinde çalışıyorum fantazi geliştirdim)
    sıfır tepme moderatörle nerdeyse sıfır ses av serbest olsa al götür ava (amman canlıya atılmasına karşıyım)

ister 80-90 metreye uzun mesafe atışları yap yada al müsabakalara katıl falan filan. böyle bir silah işte acayip eğlenceli vazgeçmesi biraz zor olan bir silah (bu arada gücüde yerindedir 10 metrede 2 pompada gazoz kapaklarını tıkır tıkır deler.) "
    normalde bunu yazmak istemiştim

Ustadlarımız dediği gibi kontrolsüz güç güç değildir Ferdi Tayfur abimin dediği gibi ucuz mal alacak kadar zengin değilim al bir ithal tüfek bak keyfine

Ben elimdeki hatsanların hiçbirinde kontrolsüzlük yaşamadım üstadım . Gayet istikrarlılar