Oooo bu ikinci bozuk mesaj
sitemizin yeni hali baya eğlenceli olmuş kripto gibi yazılar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Oooo bu ikinci bozuk mesaj
sitemizin yeni hali baya eğlenceli olmuş kripto gibi yazılar.
Hatsan iç piyasaya ayrı dış piyasa ya ayrı mal gönderiyor zannedersem
benimkinde problem yok zımba gibi
ben türkçe yazdım ama biraz lehçesi bozuk çıktı bir önceki mesajım kusurabakmayın sistemden zannedersem
<p>Zoraki her yola gelir üstadım arkasına dipcik yap tüfek diye kullan yada gez arpacık muhabbeti tabanca olarak kullan </p>
<p>ütopik davran her mesafede pompayla hız ayarla nokta atışı yap yada benim gibi sıkıldıkça evde 10 metrede dürbünle kürdan biç (ben artık üstten başlayıp alta doğru biçiyorum aynı kürdan üzerinde çalışıyorum fantazi geliştirdim)</p>
<p>sıfır tepme moderatörle nerdeyse sıfır ses av serbest olsa al götür ava (amman canlıya atılmasına karşıyım)</p>
<p>80-90 metreye uzun mesafe atışları yap yada al müsabakalara katıl falan filan. böyle bir silah işte acayip eğlenceli vazgeçmesi biraz zor olan bir silah (bu arada gücüde yerindedir 10 metrede 2 pompada gazoz kapaklarını tıkır tıkır deler.)</p>
Forumda Zoraki için çok sayıda başlık var aslında ama buraya da kendimce bir özet yazayım;
Havalı tabanca sınıfı için çok başarılı bir üründür. Özellikle hava dolumunu tabancanın kendi pompasıyla yapıyor olmak(multipump) çoğu zaman önemli bir rahatlık sağlıyor. Pahalı müsabaka tabancalarına yakın isabeti ve tüfeklere yakın gücü hobi silahı kavramını birkaç adım öne taşımış. Örnek vermek gerekirse rakipleri Weihrauch HW45 ve Gamo Compact'a göre namlu çıkış hızı hayli yüksek. Kullanım yerine göre çıkış hızını pompa sayısına göre ayarlayabilmek ve moderatör kullanabilme imkanı diğer artıları.
+1000 ![]()
50 metre de şişeyi kıramaması imkansız ben 150 metrede kaç kere kırdım soda şişesini
büyük ihtimal şişeyi sıyırıp geçmiştir. oda şişeyi devirmiştir.
oluyor böyle olaylar işte ama genede mod 125 iyi bir magnum silahtır silahınıza güvenin . hayırlı olsun yay eskimesi konusu açmışsınız hiç kafanıza dert etmeyin sizi uzun süre idare eder 1500-2000 atıştan sonra hafif yumuşar dahada güzel olur. 5000 atış ta bile çok sorun çıkarmaz baktınız performans düştü ya aldığınız yere ya da hatsana götürün ya da buişden anlarsanız siz sökün 30-40 tl ye silahınız sıfırlanır.
dostum hiiiiç kafanı yorma 5000 atış yap yumuşayınca gönder hatsana üç otuz paraya yay piston değişip bakımını yapsınlar devam et kafanı yormaya değmez
Şu an değil üstadım
Valla benimkisi biraz absürt bir şans oldu ben 6.35 ini arıyordum
O esneda Aksu av la iletişime geçtim baktım elinde mod155 var 2. El olarak.
Sulandım makinaya yalnız 4.5 olduğunu ilk başta fark etmdim ama daha sonrada kendileride beni ikna etti silahın amerika için yapılan model olduğunu ve nerdyse hiç kullanılmadığını söyleyince fiyatıda uygundu bende içimden "ulan olum dominator alacaktın boşver onu al bunu" dedim aldim iyide etmişim çok memnunum
Üzerinde tek parça ayakla bağladığım 3x9 32 optima dürbün var
İyi bağlarsanız ayar bozulmaz.
Ayrıca mod 155 ler zannedersem hatsan yaylılar arasinda özel bir yere sahip hem teknikleri oldukça iyi hem isabetleri diğer modellerin çoğundan iyi zannedersem hatsanlar arasında en isabetli tüfek serilerinden biridir.
Ayrıca magnum olmasıda isabetini etkilemiyor yani güç isabet oranı en iyi hatsan diyebiliriz ( dominator da iyi ama gücü az)
Korkunç bir gücü var.
Ayrıca adamlar .177 cal. İle av yapıyorlar bence doğru pelletle iyi sonuç verir
Ben 4.5 mm kullanıyorum çokda memnunum
Başta bende magnum sınıfı bu tüfekde 4.5 hafif gelir dedim ancak hiçde tahmin ettiğim gibi değil çok iyi bir atış performansı var 250 metreye banamısın demedi atti pelleti oldukça kaliteli bir silah ben tavsiye ederim.
Hatsan 155 torpedo = hatsan Torpedo pellet bu ikili iyi sonuç verir. Bence gez arpacık değil dürbünle atın inanın menzili çok uzun
Bu arada kimse bu tüfeği karalamasın bence hatsanın en iyi üretim lerinden ben amerika için ürtilmiş modelini kullanıyorum muhteşem isabetli , güçlü, dayanıklı, menzlli ve ağır ve çok da karizmatik
Ferhat üstadım konuşturmuşsun
Ben atef kullanıyorum özellikle sıfırlama esnasında uygun fiyatlı olduğu için almıştım 10 kutu kadar
fakat enteresan şekilde hoşuma gitti bendeki kutulardan çıkan peletler çok düzgün ve hepsi aynı ölçekte
sapmada fazla yapmıyor. fakat biraz sert bir kurşun
yani 80-100 metreye kadar sorun çıkaracağını zannetmem
bendeki tekli raider 4.5 olmasına rağmen 100 metreyi rahatlıkla vurmakta
Webley raider çok keyifli ve isabetli bir tüfektir . Hayırlı uğurlu olsun dostum
Hayırlı uğurlu olun güle güle kullan ancak dikkat et gücü ve çapı şakaya gelmez
Ben onun da ufak bir tiyosunu biliorum ama anlatmmmaaammm ![]()
![]()
![]()
Sayın ZETAX siz yanlış anladınız yada ben anlatamadım şişeyi vurmak için bu şekilde nişan almak gerekiyor
hadi ben yanlış görüyorum silahı kullanan herkes mi yanlış görüyor
bide yarın deneyim tekrar bak oruç başıma vurdu sanırım gündüz
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/2v7kq0.jpg]
Dürbünün üst ve yan tarafındaki kapaklari açın orada ayar skalasi var çentikli ve üzerinde bir ok yönü gösterır yukaridaki ayar U harfi yai ok yönüne çevirirseniz yukarı ( up ) tersine çeviriseniz aşağı ya doğru nişan alacağınız artike kayar yandakindede ok yönüne doğru L yani left yaniii yatay konum ayarı vardır burdanda nişan alacağınız bölge ok yönüne veya tersine doğru sola yada sağa kayar ayari bu tamburlari çevirerek yapacaksınız her seferind kontrol edip bir tik veya biraz daha çevirip atış yaaparak kontrol edeceksiniz sıfırlama bitince tamam dediğinizde kapaklari geri takacaksınız yalnız ilk mesajımda yazdığımıda göz ardi emeyin ayar yaparken ve atış yaparken dürbüne bakıss açınız ve yeriniz hep ayni olsun
Selam siz dürbününüze her bakışta tam merkezlemiyorsunuz
Silahı yüzünùze aldığınızda hep aynı yerden baktığınıza emin olun .
Sayın Zetax Teşekkür ederim. Fakat Bu yaşadığım olay yüzünden sinirlrim bozuldu.Bayi ile görüştüm Tüfeği iade edeceğim.
Bu saatten sonra tüfek kendi nişan alıyor atıyor atıcıya bile ihtiyacı yok deseler.Şimdilik benim için Hatsan olayı bitmiştir.
Tabiki karar sizin bence acele etmeyin mod 125 e bir şans daha verin bakın iyi silahtır. ciddi anlamda kullanmaya başladığınızda vaz geçemeyeceğiniz bir silahtır. bakın benim envanterime
3 tane mod 125 değiştirdim her seferinde sattığıma pişman oldum hatta sonuncusunu diana mod 54 için takasa vermiştim . ondan aldığım gücü mod 54 de bulamayınca gittim kendi silahımı parasını verip tekrar aldım o derece yani
bence hemen karar vermeyin ama tabiki yaşadığınız olay can sıkıcı karar sizin