Bundan kelli bizim magnum hatsanların adı
Şan-ı Şerefi ile
BACAK KIRAN
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sayın immortalvolf yatagun sitesinde dampanın hatsan marka silahlarda kullanıldığında garanti dışı kalacağı açıkca belirtilmiş.
VIŞŞŞ BABOOOO
ABBOOOOOOOO -
Neyse daha bu konuda bişey yazmayacağım sinirlerim bozuldu
Zaten o sahneyide izleyememiştim sinirimden -
yani bu yüzden şehzade Mustafa'nın devletin başına geçmesi engellenmeliydi, öylemi demek istediniz hocam..
Aslen Mustafa şii , sunni ayırımı yapmayan bir insandı o birlik taraftarıydı ve Safeviler dahil hiçbir müslüman toplulukla savaşılmaması gerektiği yönündeydi ayrıca çok iyi yetiştirilmiş müslüman hıristiyan , musevi tüm anadolu halkı tarafından ve dahi ordu tarafından Yeniçeriler ki Belki bilirsiniz veya bilmezsiniz Yeniçerilik makamının bağlı olduğu ana tarikat bektaşilikti. Yeniçeriler arasında. adaletli duruşuyla çok tutulan bir şeyhzadeydi ayrıca ileri görüşlü bir savaş adamıydı. Babası 1. Süleyman aslen Ebusuud efendinin ve zevcesi Hürrem sultanın çok etkisinde kalmıştır.
Ebusuud un şiilik ve aleviliğe karşı duruşu ve tutumunu anlatmama gerek yoktur. ve bu duruşu 1. Süleyman a devamlı empoze etmiştir.
Sultan Süleymanın da iktidar hırsı bu vaad ve empozelerle birleşince ne yazık ki olan Mustafaya olmuştur.Kimse bana oğlu boğdurulurken ve de Mustafa celled larına galip gelirken perdenin arkasına saklanıp celladlarına Daha ne durursunuz halledin hemen şunu diyen bir baba müsvettesini haklı çıkartamaz. Benim de çocuklarım var benimde bir oğlum var ben bunu kabul edemem .
Sorunun cevabına gelecek alursak Eğer Mustafa tahta gelseydi inanın bu gün ne Türkiye coğrafyasında ne de ortadoğuda şii, sunni kavgası olmayacaktı çünkü hepsi ta o dönemde barışacaktı.Hiç düşündünüzmü Müslüman coğrafyadaki bu kavga ne zaman ve nasıl biter??? Bakın dünyanın hiç bir yerinde bu kadar büyük bir meshep kavgası yok kendi kendimizi yiyoruz
bu gün dünyanın neresinde savaş var bir düşünün??? ve neden onuda düşünün ??? sizce doğrumu??? ben 45 yaşındayım benim hayatım boyunca müslüman coğrafyada savaş vardı. babam 67 yaşında oda aynı şeyi söyler yazık değilmi??? -
gamo platinum pellet kullanırsanız yada gamo pba yada gamo raptor
tek pompada da şişe kırabilirsiniz. çıkış süratleri ve delme kabiliyetleri daha fazladır.
yanlız çok kullanmayın alaşımdır namluyu yemesin -
Ben dürbûnde yer değiştirmeden 10 -15 metre arasını 2 pompa .15-25 metre arasını 3 pompa 25 - 35 arasıni 4 pompa yaprak atıyoum
80 metreye kadar atıp vurmuşluğum var bir tbnca için gayet iyi bence -
abi desene adamlar komple yeni silah göndermişler

Valla öyle
Abi hayırlı olsun. Konuyu biraz dağıtacagim, sonra bir ara toplarızCrosman süper birşey. Hafta sonu biraz atış yaptım. Tüp hemen bitiyor Buna 1 kiloluk araba yangın tüpü baglayayım diyorum. Alüminyum yekpare bir tüp buldum 10 bar . Bu co2 ler kaç bar 10 bar dan fazla değilse iş görebilir.
O nu denerken 25-30 atışı yapıyordu zaten yüksek güçte o kadar dı zannedersem
Alperen in makinasınada işlem yaptık onun sistemi çok hoş -
şimdi bir kutuyu bitirdim 10 metrede kürdanları en tepesinden başlayarak dibe kadar biçiyorum yanlız insan bir zaman sonra sıkılıyor vurmaktan

[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/dj1RGV.jpg]
buda benim kürdan biçer -
Yanlız hanımların nefes kontrolü biz erkeklerden daha iyi işi ilerlettikten sonra kafaları bozulunca william Tell gibi kafamıza elma yı koymasınlarda

-
emir hocam öncelikle hayırlı olsun da hocam neden ,177 de .22 değil özel bi sebep var mı? avantaj ve dezavantaj olarak fikirlerin neler?
aslında bende deneme amaçlı aldım aynı hızda .22 cal mod 125 var ve memnunum . bu güçte bu iki magnum da en büyük hızı .177 de veriyor . 7.5 değilde 10.5 gr torpedo ile iyi işler çıkaracağı kanaatindeyim. -
Dene üstadım bak iyi oluyor

-
Çok güzel olmuş
-
hanımınıza da bir tane alın işlem tamam (webley raider aldım ben gayet memnun)
ilk başta yok istemem filan derler şöyle yakın yere 2 hedef koyup vurdurun tamamdır. -
tadını kacırdım cok sılah aldım dedıgımde foruma gırıp senın lısteye bakıyorum,daha tadı var, devaaam diyorum

Devaaaaammm
Hayırlı olsun, sevinciniz daim olsun.
Sağol dostum -
hayırlı olsun güle güle kullanın güzel görüntüsü var gerçektende

sağolasın üstadım
16 sılah saydım hepsı bu degılmıs bı 3-5 te lısteye sıgmamış daha
o kadar olmuş demek vay halime vay. pilavdan cayanın kaşığı kırılsın ne yapalım bundan sonra

-
Hayırlı olsun. Benim de merak ettiğim bir tüfekti. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun mutlu olmanız çok güzel.
Hayırlı olsun Emir hocam,kazasız belasız inşallah
Sağolun Arkadaşlar valla onu bilmiyorumda evde koyacak yer kalmadı hanım buna ne diyecek ben onu düşünüyorum -
hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın..
benim silah gelmiş galiba
efil efil bir kundak ve şahane tasarım size göre olabilr. he birde sesi gür tepmesi fazla olan bir silah oldugu için size göre olabilr .)
Alıntıcemal de bizi çözdü...emır hocam XL ben L zayıf sılahlar bızı bozuyo
kesinlikle
Hayırlı olsun. Benim de merak ettiğim bir tüfekti. Yorumlarınızı bekliyoruz.
çarşamba günü inşallah mod 52 ve mod 125 ile karşılaştıracağım -
Alıntı
nasıl bana gore emır üstadım ?
tek şey söyleyeyim yaylılarımın içinde en güçlüsü tam taşfırın havalısı
hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın..
benim silah gelmiş galiba
Torpedo mu
valla geldi 10.5 gr torpedo saçmayla muazzam
torpedo loves torpedo -
bu zoraki havalı silahlar camiasında bir devrim gibi galiba

Güzel bir silah diyelim devrim abartılı olur ama oldukça keyifli ve güzel bir silah( tiryakilik yapıyor) -
Değerli arkadaşlar bugün itibariyle ben de zoraki kervanına katıldım. Zoraki hp 01 ultra 4.5 mm. Bu silahı almamdaki en büyük etken bu forumdaki yorumlardır. Lakin içime sinmeyen bir durum söz konusu. Silahı kurarken mekanizma çok set kapanıyor. Bu kilitlerinde veya üzerindeki red dotun ayarlarında bozulmaya yol açaçacak gib bir izlenime kapıldım. Ustaların tecrübelerine ihtiyaç var. Bir de merak ettiğim en önemli konulardan biri de tek pompa ile kaç metre de şişe kırabilir? İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun
Sert kapatma herhangi bir ayar bozukluğu yaratmaz 2 pompada oldukça istikrarlı ve noktasal atar.
ve dahi 10 - 15 metrede rahatlıkla 2 pompada şişe kırabiliyorum.
muhahkkak moderatör aparatı ve moderatör alın hem sesi hemde enteresan bir şekilde isabeti olumlu bir şekilde etkiliyor.