Valla bütün gün baka kaldım
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağol Metehan dostum valla bu son zorakim çok hoşuma gitti
ama komşuyu korkuttum galiba kadıncağız bana söylenip duruyordu denemeyi balkonda yapınca -
Hem ne değişik
-
bu arada moderatör aparatı için wrangler (Yasin bey) adostuma çok teşekkür ederim
-
Yahu neoldu bu foruma açılmadı bir türlü
Zorakim Kürdan biçerim paylaşayım dedim (Samet hocam ikinci baskı olacak ama kusura bakmazsın artık)
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/p41l1r.jpg] -
aynen öyle hala aklım gidip geliyor
-
bendemi gariplık var bağımlı oldum bu zorakiye derken,,bu kadar silahı ve tecrubesi olan sende zorakisiz duramayıp tekrar dönüş yaptınsa emır hocam,,lafın bıttıgı yerdeyiz

Zoraki oldukça eğlenceli ve hoş bir alet bu 4. sü ama artık satmam bunu -
Eyvallah Akın üstadim ayrılık buraya kadarmis dayanamadım yahu
-
Diana mod 54 dü almadan önce almak istediğim bir modeldi . Şimdi hala aklımın bir köşesinde ancak mod 52 ve 54 grupman ihtiyacımı ve güc ihtiyacımı ayni anda çözdüklerinden tabi birde x20 dahil olduğundan hep vazgeçiyorum almaktan belki bir kaç ay sonra düşünebilirim
-
Rica ederimde hocam biraz sönük kalmasının en büyük sebebi tam pcp furyasının patlama zamanına denk gelmiş olması sanırım. Şunları çok duyduk o dönem;
Al bi mod99 sonra pcp'ye geçersin.
Pcp'nin tadını aldınmı yaylı kullanmazsın
pcp'den yaylıya geçmek attan inip eşeğe binmek gibi
Yaylı amelelikmiş meğer
PCP'ye geçmeden önce bir süre yaylı kullan (sanki pcp'yi kullanmak daha zormuş gibi)Ve de en çok güldüğüm ezbere söylenen şu söz: "En kalitesiz pcp bile en kaliteli yaylıdan daha isabetlidir" Hadi canım sen de

PCP'Ye geçmek diye bir şey ürettik biz bir dönem hocam, tüketip toplumu'nun tüketim camiası gibi. Neyse sübliminal mesajlara girmeyeyim ben

Gir hocam gir ne çektik o dertten al işte o kadar pcp var yaylının zevkinin onda birini vermiyor bana benim gözler hala yaylılarda -
Lw namlulu daha yeni bir tüfek imalat farkındandır
-
Alıntı sahibi "ZETAX"
valla üzerinde pas yok resmen alman çeliği muhabbeti bu olsa gerekküçük kusmalar da mı yok?
valla iki üç tane.belki iğne ucu kadar var
Burayı Alman Yaylıcılar sarmış başımızı yakacaklar,ben kaçar...
yahu ben alamancı sayılırım yarı türk yarı alman -
Bu tüfek iyi muhafaza edilip güzel yağlandığı sürece abartısız 100 yıl daha keyifle kullanılır tabiri caizse Tabanca gibi Tüfek
.Beni eskiteceği kesin
-
valla üzerinde pas yok resmen alman çeliği muhabbeti bu olsa gerek
-
Hocam Almanya'da Nazi sempatisi olan bazı firmalar hâlâ bu damgayı kullanıyor.İkinci ihtimal sizin silah 90 model
.
zannetmiyorum dina mod54 de gayet germany yazıyor. Demekki bizim taka 20. yüzyıldan kalma
yanlız bu yay keçe ile resmen sonic patlama yaptırıyor -
Valla ben 89-90 model filan diye düşünüyorum . inanın ne model olduğu umrumda bile değil taş gibi maşallah
yayı keçesi daha geçen ocak ayında değişti şimdi zımba gibi
inşallah yerlileri mizde bu kaliteyi yakalarlar (tabi bende iyi bakıyorum bizim almana ) -
Kundağın tetik arkasındaki vidaya bak istersen eger bosluk varsa ve kundak hafif kayıp kastırrmişsa oda görüntü bozukluğu yapar
-
Yahu diyorum yanlış adres galiba tüm hw ciler aa cılar burda bizde diana diyoruz masters of slow motions partisine dalmışız
Şaka yaptım valla çullanmayın şimdi üstüme yaylı candır. Hepsine sevgimiz kullanıcılarınada saygımız büyük
Klasmanlarına göre ikiside üst seviyede bence -
Yeni dikkatimi çekti benim 52 nin yaninda bu yazıyor.
okadar yaşlandıkmı yahu
( ama yay keçe vs 2014 model) -
Ben o görüşünüze katılmıyorum
Tabi zevk meselesi ben silahta güce inanırım eninde sonunda silaha alışıyorsunuz ve gayet guzel vuruyorsunuz .
İhtiyac güç olunca silah susmamali
Mesela ben menzil atıcısıyım bana isabet kadar güçte gerek tüfek bunu yapmali ayrıca güclu tüfek tepen tüfek anlamınada gelmiyor mesela mod 54 diana
Ben onun la atis yaparken hem atış konforunu hem isabeti hemde gücu ayni anda alıyorum