BT65 de ben sarsınti duymadim aksine bence oldukça oturaklı bir silah
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayirli olsunda bt65 Bu başlığa alınmasın
-
Resmen uçak benzini kullanmış
-
ben x20 sup. 4.5 da 10 gr hatsan torpedo kullandım tadından yenmedi .
-
valla Allah ne verdiyse diyorum ölçme şansım olmadı ama gücü baya fazla 20 metrede 2 cm çam levhayı deldiği gibi arkasındaki duvarıda 2 cm deliyor belki güç konusunda bir ölçü verebilir
-
yani daha ucuz alternatif 6.35 kalibrede bt65 i öneririm ama setiskuru ile gücü açmalısınız bu seferde atış sayısı düşer mesela benim bt 18 atış yapabiliyor 200 bardan 60-70 bara
-
Ben benim bt65 ile 42 gr mermiyi 350 metreye gönderdim ancak benim bt biraz öküz bozması setiskur fabrikasyon Allah ne verdiyse açık chrono ölçümü yapmadım ancak belki bir anlam katar 40 metreye sıfırlıdır. 180 metrede düşüşü 1 dot bile değil
bence fx de 400 atar -
Yahu Turna deyince ödüm patladı Turna kuşunu avlamak bizde pek iyi karşılanmaz da
meğer balıkmış
eline sağlık dostum rastgele -
yaylı düşünmezmisiniz
diana mod 54 -
Tamam yanlış anladım ben tetik konusuna takılınca tetiği hafif olarak algıladım
sabah sabah afyonumuz patlamadan ancak bu kadar.
tetikleri hafif de kendileri ağırdır. ama benim için sorun değil
o zaman x20 sup. .177 tavsiye ederim o biraz hafif tetik de fena değil
-
Benim mod52 kullandığım yada kullanacağım en yumuşak ve hafif tetikli tüfek 320 ms de hızı var . Dokunur dokunmz gönderiyor peleti
Sonra mod 54 geliyor oda aynı hassasiyette yani Diana lara bak derim -
inşallah geleceğim Caner sene 1995-1996 Kütahya hava er eğitim tugayı 1. tabur 4. bölük 247. kisa dönem çavuş olarak yaptım 8 ay Kütahya da ozamandan bu zamana elbette değişmiştir herşey
-
inşallah bir gün muhakkak geleceğim Kütahyanın anısı bambaşkadır bende
-
bende askerliği Kütahya da yaptım sayılırmıyız Kütahya lı
-
İnce mehmet solid kullanın sonuç daha iyi olacaktır
-
Güzel çalışma elinize ağlık
her ne kadar regülatör sevmesemde
-
Güzel çalışma elinize ağlık
her ne kadar regülatör sevmesemde
-
bağlandığı babaya iskele tarafından bordalı halat olmadı lastiklerden geliyorlardı bu sabaha kadar
mod 125 sağolsun ögğleden beri 3 tanesini hallettim galiba yuvalarını bastım umarım bitmiştir. görünürde pek bişey kalmadı gibi -
bak buda güzel fikir Ferhat
ben önce bir tekneyi halledeyim dış arazi taramasında beklerim -
valla yuzerekte geliyorlar halatlardanda her yerden tırmanıyorlar bizim ördeklerede çok zarar verdiler yumurta koymadılar yaban ördeklerimiz var sığınılp evcilleştiler ayrı bir duba yaptık üresinler diye kargalar bir birde fareler yumurta bırakmıyorlar anlayacağınız aksiyon var