tekne gezi tek.esi babam işletir neler denemedik tama.en temizliyoruz tekrar ürüyorlar karadan geliyor namussuzlar zehir , kapan , yapışkan bant elektronik fare ve haşarat kovucu ne varsa denedik biz temizliyoruz nerden çıkıyorlar bilmiyorum bir hafta sonra gene çıkıyorlar bağlandığımız yerden muhakkak
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
acaba 1077 ninkundağını çıkartsam oraya girermiyim hmmmmmm denemek lazım
-
bizim tekneleri fare basmış abicim zehir kapan çare vermedi tüfekler girmiyor elimde tabancada kalmadı geniş alan olsa 1077 lerle alacam ifadelerini ama alan çok dar
-
pt85 tactical daha güçlü 170 ms le atıyor namlusu uzun 20-25 cm namlu var üzerinde
ama biraz uzun -
hmmm ozaman strelok programı na 0.035 filan gireyim
-
ince memo yok muuuu???? 25 gr sinden
-
metehan uygun fiyatlı pt85 socom bulursan haberim olsun dar alanda ufak bir fare operasyonu yapacamda
-
Ferhat ustadım kurar merak etme oldukça isabetli ve eğlenceli hatta ucuz bir modeldir.
crosman 760 -
hayırlı olsun pompa yetecektir. mod 125 dürbün bağlama için size özelden mesaj atarım
-
Ferhat üstad im senin oğlana crosman 760 pumpmaster tüfek alsana hem ufak hem gücü yerinde
hem .multi pump benim oğlana aldım üzerine 3x7 20 dürbünde ta ktım valla çok memnun kerata -
Sonuçta benim anladığım
bu yasa şu ya da bu şekilde çıksa bile diyelimki bt 65 6.35 i olan birine ne olabilir.
bence bişey olmaz yeni çıkacaklar bu sisteme göre üretilir. Ben sadece ft gibi resmi ya da yarı resmi yarışmalara giremem olacağı o (ki 6.35 zaten ft ye girmiyor)
yani ey hoca getir bakiim şu aleti mi diyecekler bilmem kaç bin tane makine satılmış hepside güç sınırı üstü tek tek adammı arayacaklar. tüm silahlara belge düzenlemeyemi kalkacaklar. zor be dostum! alınanlar alınmıştır bence
arasalar bile yok derim gider o silah bozuldu attım derim neyi ispat edecekler??? sahada ki polis benim silahın havalı olup olmadığını bile bilmiyor zaten . Bana dönüp hımmm bu bt65 6.35 1000 fps bilmem kaç joule falan filan bu şudur budur mu diyecek
öyle donanımlı bir arkadaş görürsem silahı hediye ederim zaten ona helal olsun kardeşim sana diye ki zaten oda bizim camia dandır. Bir de üretici faktörü var tabiki bir sektör var
Dünya çapında firmalarımız var onların üretimleri tamamen sekteye uğrayacaktır. Kimse 7.5 joule yani 4.5 mm de 400 fps civarı atan bir aleti almak istemez.Ben istemem şahsen yahu taş alıp atsam 7.5 joule eder be!
zoraki ler bile 4. pompada 12.5 joules üretiyor yani zoraki bile bu sınırın üzerinde verın anlayın artık . bu böyle çıkarsa co2 li replikalar satılır oda Çoğu ithal bunun altında başka bir çapanoğlu çıkacak ben diyeyimben bu işin bir müddet sonra sümen altı falan olacağı düşüncesindeyim çıksa bile çok yürütülecek bir sistem olmayacaktır.
-
bu konuyu iyi saklayıp devamlı canlı tutmak lazım ki göz önünde olsun ellerinize sağlık
-
İyi geceler üstadım
-
Valla saat 3 olmuş Caner bak gördünmü Akın beyin mod125 i bendekiymiş tesadüfe bak ya bende atıyorujm tutyorum vay efendim mod125 şöyledir böyledir diye tereciye tere satmaya kalkmışız meğer Akın hocam senin mod125 dandik pelet sevmiyor bilesin nasil yetiştirdin bunu illa 25 gr diyor attımıda dağıtıyr cok siniri çoook
-
Sağol üstadım silah gerçekten müthiş ben tadına doyamadım artık son sahibinde bundan emin olabilirsiniz
Th kundaklılara bende bakayım -
Yahu ben faturaya bakmadım bile şimdi kuşkulandımda baktım.
Valla nerden nereye veriyoduk mod125 i haybye geri aldığım kadar varmıymış üstadım -
Eren hobby den Akın AGRAG adına 04/01/2014 tarihli faturalı 0913 23899 seri nolu hatsan mod125 sniper
Benim vaz geçemediğim sevgilim
Hocam bu silah satılırmı ne yapmışsınız siz -
Akın hocam nezaman satmıştınız daha doğrusu nezaman almıştınız
-
Akın hocam bu mod125 ler ile ilgili behiç beyle (Sentinel) baya konuştuk onun dediği benimde yaşayarak gördüğüm mod125 lerde devamlı bir iyileşme var benim ilk mod125 sniper ile bu sniper arasında dağlar kadar fark var ilk sniper beni canımdan bezdirmiş ve silahı kaldırıp yerlere çarpmıştım bunu vermeyebile kıyamiyorum
düşünün yürüyüş hızından süratli giden hareketli bir objeyi 40-45-60 metrelerde 3 atışda da vurabilecek kadar (suda yüzen bir ufak su şişesi) stabil bir tüfek ve ayni zamanda 150 metrede 25gr saçmayla şişe kıracak kadar güçlü inanın diana mod54 bu gücü vefemiyor daha ne isteyeyim Allahtan belamımı -
bende mod125 optima 3 x 9 32 herzaman hazırim
ama çok ısrar olursa diana mod54 optima 3x12 44 aoe ilede olabilirim
şaka bir yana organize olal
m arkadaşlar