ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Valla şimdi tipleri benziyor ya diana 52 ie 54 ün elimde silah kılıfını görünce o ne dedi dedim diana bakıma götürmüştüm
    Çakmadi ama çakarsa hapı yuttuk şimdi taktiği belli her gün tüfekleri sayıyor artınca demediğini bırakmıyor bend doldur boşalt yapıyorum
    Şimdilik böyle sıyırıyorum

Sağol Arkadaşlar diana tukum hatsandan daha eski malum ilk havalım mod52 idi 98 den beri benle inşallah bunuda yanına kardes yaparım
    Ama biraz toparlanayım kesin mod125 alacağım bu sefe vortex ini

Sevgili gibi sevdiğim mod125 imle bugün vedalaştım yarın kedisini teslim edeceğim hemde bir alman uğruna üstelik cep delik cepken hepten delik ucu kaçmış bir durumdayken yaptım bu ihaneti
    Ne diyeyim dayanamadım sarışın almanla uzaktan göz flörtü yapmaya bu gün gemi azıya alıp kıydım mod125 e aldım almanı
    İçimden güle güle demek gelmiyor hiç veresim yk ama güle güle mod 125
    Hoş geldin Diana mod 54
    Dayanamadım ahhh ah hil al av dan Halil de öyle bir teklif verdiki bir an kendimden geçmişim ayıldığımda airking kucağımdaydı

bu yazılanlardan bentlerden filan hiç birşey anlamadım .
    bakalım neler olacak sıkıntılı bir merakla bekliyorum.
    bizde de 7.5 joule sınırı getirirlerse hiçbirimizdeki silah o sınırın altına düşemez heleki magnum yaylılar (mod 125 gibi)
    ne olacak bukadar silah???? yazık yahu

Sporcu lisansı burda devreye giriyor . Lisansı olan ve doğru düzgün hareket eden kimseye vay arkadaş ne yapıyorsun demezler
    Silahı sallaya sallaya veya tehditkar bir şekilde taşınması zaten kural dışını bırakın ahlak dışı bir olay
    Ayrıca kurallara uygun birşekilde taşırsanız yani çantasının içinde ve boş olarak herhengi bir sorunla karşılaşılmaz kanaatindeyim

At44 long çok güzel bir tüfek atışı gücü ben yabancı markalara değişmem ister AA olsun ister daystate falan
    şimdi kesin höyt o nasıl dersin filan muhabbeti doğacaktır. tabi herkesin seçimi farklıdır da ben hatsandan memnunum kardeşim aradığım herşeyi fazlasıyla veriyor yerli olmasıda bence çok büyük avantaj
    (Diana hariç)

Birde yahu zoraki mantığında hani daha büyük bir pompa ve depolama bölümü hani en fazla iki pompada sonuca ulaşacak bir sistem ile daha uzun bir namluya sahip bir tüfek yapmak çok mu zor öyle bir tüfek olsa tadından yenmez pcpler çöpe tabi o sektörü vurmamak için kesin çıkartmıyorlar.
    ahtım olsun buna benzer bişey yapmazsam ne olayım

valla pcp yede benim kanım ısınmadı tamam tepme yok daha istikrarlı atış yapma olanağı sağlıyor ve güç bazında da göreceli olarak daha yüksek güç veriyor filan ama scubasıydı pompasıydı scubanın dolumuydu falan zor geliyor bana yaylı daha güzel alıyorsun çıkıyorsun atıyorsun geliyorsun tüpmü bitmiş derdi yok birde pcp de atış alanına tüfekle beraber koca tüpü hortumları falanı filanı teşkilatıyla gitmek daha bir zor oluyor. malum 30-40 atış sonrasında pcp yi doldurmak gerekiyor.
    bence yaylı daha iyi bir seçim ancak mod 125 de oldukça iddalı kullanımı zor bir seçim alışılması gereken bir silah daha uysal bir yaylı daha mantıklı olacaktır kanaatindeyim.yerli mod 99 mod 95 yabancı da norica stoeger x20 daha iyi gibi genede seçim senin

fatih 43 arkadaşım dogru söyluyor pinömatik pistonlarda yağ kuru.ması yada donması olayı pistonun hızını muhakkak yavaşlatacaktır. bence bakıma daha fazla ihtiyaç duyacaktır. vortex için biraz beklemek daha doğru olacaktır. zira tepmede bir fark yok ancak kurulumu ve ağırlığı voertex in dezavantajı hele kurulumu bir müddet sonra can sıkıcı hale geliyor

mod125 sevdalısı olduğum için voertex le benim yaylı katırı mukayese etme şansım oldu
    vortex yaylı ile gücü aynı tepmede hemen hemen aynı ,vortex yaylıdan daha ağır ve kurulumu daha zor, yaylının tek dez avantajı yayın yumuşaması
    ancak vortex yeni bir sistem nerde neyapacağı belli değil