valla benim anlamadığım Metehan alet hiç tepmiyor cidden tepmiyor
elimi üzerine koyup tetiği çekiyorum vurma tepme sarsıntı sıfır dampasız idare eder gibi
hoş o tek parça ayakta şike var kolay kolay dürbünü bozmaz
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
durun yav ısıtmışsınız ortalığı
resimleri yükledim benim almanın
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/P3a7Vd.jpg] -
Evet alman mekaniğini bende beğenirim ama mekanik kısminı
-
Evet artık bunu bit ft paklar
-
Tamam kızı uyutayim gonderecem fotoları hani kazak erkeğiz ya
-
Valla şimdi tipleri benziyor ya diana 52 ie 54 ün elimde silah kılıfını görünce o ne dedi dedim diana bakıma götürmüştüm
Çakmadi ama çakarsa hapı yuttuk şimdi taktiği belli her gün tüfekleri sayıyor artınca demediğini bırakmıyor bend doldur boşalt yapıyorum
Şimdilik böyle sıyırıyorum -
Sağol Arkadaşlar diana tukum hatsandan daha eski malum ilk havalım mod52 idi 98 den beri benle inşallah bunuda yanına kardes yaparım
Ama biraz toparlanayım kesin mod125 alacağım bu sefe vortex ini -
Yahu bu silah hiç tepmiyor kendimi kötü hissettim
-
Eyvallah çok sağolun insallah özlemem
Bu arada Caner 2260 gelirse kapalım ikitane -
Eyvallah sağolasın konu diana olunca kendimi tutamıyorum getboğa (sinan bey) nın 52 sini kaçırdim bunu da kaçıramazdım
-
Sevgili gibi sevdiğim mod125 imle bugün vedalaştım yarın kedisini teslim edeceğim hemde bir alman uğruna üstelik cep delik cepken hepten delik ucu kaçmış bir durumdayken yaptım bu ihaneti
Ne diyeyim dayanamadım sarışın almanla uzaktan göz flörtü yapmaya bu gün gemi azıya alıp kıydım mod125 e aldım almanı
İçimden güle güle demek gelmiyor hiç veresim yk ama güle güle mod 125
Hoş geldin Diana mod 54
Dayanamadım ahhh ah hil al av dan Halil de öyle bir teklif verdiki bir an kendimden geçmişim ayıldığımda airking kucağımdaydı -
bu yazılanlardan bentlerden filan hiç birşey anlamadım .
bakalım neler olacak sıkıntılı bir merakla bekliyorum.
bizde de 7.5 joule sınırı getirirlerse hiçbirimizdeki silah o sınırın altına düşemez heleki magnum yaylılar (mod 125 gibi)
ne olacak bukadar silah???? yazık yahu -
Havalı silahlar Türkiye de başıboş bırakılmış biraz bir kanun çıkacak elbet ama bunun ciddi birşey olması için hobi daşlar olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor ki kanunu yapanlar durumu farketsinler. yoksa dediğiniz gibi saçma işlerle uğraşacağız
-
Sporcu lisansı burda devreye giriyor . Lisansı olan ve doğru düzgün hareket eden kimseye vay arkadaş ne yapıyorsun demezler
Silahı sallaya sallaya veya tehditkar bir şekilde taşınması zaten kural dışını bırakın ahlak dışı bir olay
Ayrıca kurallara uygun birşekilde taşırsanız yani çantasının içinde ve boş olarak herhengi bir sorunla karşılaşılmaz kanaatindeyim -
Aslında bunu aramızda hukukçu arkadaşlarımız varsa bir inceleyip bizi bilgilendirse çok iyi olur
-
Alıntı
Yazan drdr2121
Mod 125 Sniper çöp silah
bunu sadece kullananlar söyliyebilir. Sebebini merak eden hemen bitane alsın kullansın.Neden ??? benimki gayet isabetli ve güçlü
Evin duvarına çöplük yazayım bari çöpe atacaklar getirsin
-
dur bakalım namluyu istedim elinde olan varsa alıp operasyona başlayacağım
-
At44 long çok güzel bir tüfek atışı gücü ben yabancı markalara değişmem ister AA olsun ister daystate falan
şimdi kesin höyt o nasıl dersin filan muhabbeti doğacaktır. tabi herkesin seçimi farklıdır da ben hatsandan memnunum kardeşim aradığım herşeyi fazlasıyla veriyor yerli olmasıda bence çok büyük avantaj
(Diana hariç) -
Birde yahu zoraki mantığında hani daha büyük bir pompa ve depolama bölümü hani en fazla iki pompada sonuca ulaşacak bir sistem ile daha uzun bir namluya sahip bir tüfek yapmak çok mu zor öyle bir tüfek olsa tadından yenmez pcpler çöpe tabi o sektörü vurmamak için kesin çıkartmıyorlar.
ahtım olsun buna benzer bişey yapmazsam ne olayım -
Ya onu bilmemde Akın üstadım bir tane diana mod 54 var acaip aklım gidiyor yahu
aklıma sahip olmam lazım heran alabilirim