Çok güzel olmuş bende benimkinin kundağının bazı noktalarına siyah deri kapladım
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4.5 biraz hava akımlaından ekileniyor. 4.5 e 5.5 araında nerdeyse iki kat ağırlık farkı var
-
Bence dene çok bişe kaybetmezsin dediğim gibi ben zorakide denedim hoş namluya peleti sokarkn biraz gayret istiyo ama ciddi anlamda stabil gidiyor
-
Stoeger için 150 metre banada çok geldi
Ayrıca ts 22 gerek at44 de gerek atp1 de gerekse mod125 de enteresan şeklde sola kama yaptı
Ben pelet olarak ince mehmet solid i de öneririm 2 grn ağır olur diyenlere de ben bu peleti zoraki ile de kullanıyorum zannedersem zoraki stoage dan daha güçlü bir silah dğil 70 metreye gönderiyorum zoraki ile ve ts22 gibi saçmalar saparkn ince mehmet kesinlkle sapma yapmıyor. -
Cardın benimde başımın belsı birde kargalar
Bzim tekneler var yabani ördeklr birşekilde yerleştiler ve evcilleştiler onların sayısını arttırmak istioruz ancak fare ve kargalar izin vermiyor hayvanları perişan ettiler n yuva nede yumurta bırakıyorlar bazen bende operasyon düzenliyorum -
Sadece fotoğraf çekerken kullanıorum da siz gece gce nedir gece görüşü
tavşanamı gidecekniz ürkùtmeden filan -
Sony nin
V1, v3, f717, f828, h9, h50 modellrinde gece görüş sistemi var ben kullanıyorum oldukça kaliteli sonuçları va -
Est. Yok okadar olmadım Akın hocam ucundan accık
-
Yahu bu telefonun dokunmatiği de beni öldürüyor harfler çıkmıyor
-
Vall Ferhat üstadım deneyelim ok ve yayda işe yarayan bunda neden yaramın
-
Bence hiç bozma ben 25 -27 grn kullanıp 100 metre üzeri attığım için açtım yoksa oynamaya gerek yok
-
Valla Akın dostum benimki 4 tur açıktı ben 3 tur daha açtım ağır pelet kullanmak için çok da güzel oldu
-
Evet hatta kelepçeli bi sistm olabilir iş bitince kolay çıkabilsin
-
Ortaya doğru diye düşünüyorum ki silahın dengesini bozmadan sadece sallantıyı alsın lanset olta malzemesi varya öyle bir fibr çubuk olabilir yanlız 500 gr çok olur
-
Ah şu 12 metr yokmu yahu evlerin içi hepmi aynı olur
Şaka bir yana valibey grupman desteksiz için gayet iyi olmuş biirde senin aklın yatar bak bir fikir vereceğim
Okçulukta yaylra takılan ağırlıklar var fiber çubukun önüne takıyorlar ki gezmeyi önlein diye onun gibi bir araç düşünüyorum silahin hemen altına gelecek şwekilde büyük ihtimal silahtada sallantıyı alacaktır birz nedersin deneyelimmi -
Hayırlı uğurlu olsun dostum güle güle kullan
Oldukça yakışıklı bir tüfek -
Elinize sağlık çok yakışıklı olmuş
-
Ebediyete geçmiş dostumuza Allahtan rahmet dilerim. Sizinde ellerinize sağlık dostum azimle peşini bırakmamışsınız.
Silaha gelecek olursak benimde merak ettiğim bir silah Hatsan ın bunu iç piyasaya vermemesi muhtemelen webley le yaptığı anlaşmadan dolayıdır. aslın da bastırsak iç piyasalarda da bu silahı görebilir alıp deneyebiliriz düşüncesindeyim.
-
Ben ateşliyi bırakalı çok oldu bir remington kaldı nazar bocuğu birde peder deki silahlar.
ancak bizim zamanımızda yerlide huğluyu tek geçerdik fakat bizimde kullandığımız silahlar hep avrupa yapımıydı.
babamın ve benim kileri şöyle bir geçiriyorum aklımdan içlerinde yerli yok . Ama tabi teknoloji değişti gelişti. muhakkak ki sağlam yerliler vardır.
iyi araştırmak gerek -
valla sorma sonradan baya hoşuma gitti
birde mod 25 e et tahtasından yaptım onuda göndereyim