atışlar desteksiz. şayet desteksiz 12m den 4 atış 7mm grupman çıkartabiliyorsanız iyi bir sonuç tabiki sizi kutlarım
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence x20 nin ahşap kundağına bir bakın en temiz o olur yada smk ahşap kundaklarına smk ve x20 hemen hemen aynı silah
-
çok teşekkür ederim.
-
mod 99 isabetli bir silahtır nasıl bir terslik yapıyor
-
şimdi sırada hatsanın mod35s i var
-
-
sağolun arkadaşlar . valla tekliflere açığım ne diyeyim
-
eyvallah sağolasın Turan dostum. bu havalı yaylı dünyası o kadar zevk veriyorki bana, engin bir deniz resmen oynadıkça yeni şeyler çıkıyor.
-
Hatsan mod 55s üzerinde yapmış olduğum hafif müdehale sonucunda ortaya çıkan durum şu.
Benim kanaatim iyi bir tüfekte en önemli olan şey
1. Sırada tetik
2. Sırada namlu
3. Sırada kontrollü bir güç.
Mod 55 in
Hemen hemen 17j la çektiğim gücünü namluya dokunmadan tetik modifiyesi ve kundak modifiyesi ile sonuçlandırdım. Bu sefer namluya dokunmamamın nedeni yayın gücünü biraz daha azaltıp namlu boyunun sağladığı güç avantajı ile daha az sarsıntılı bir silah elde etmek.
Sonuç bence başarılı carbine e çevirdiğim mod 85 de kullandığım yayın bir az daha güçsüzü ile aynı güce ve nerdeyse aynı isabete ulaştım. Tabi bunda en büyük rol tetikteki yaptığım modifiye. Sert olmayan bir tetik kesinlikle atış grafiğini üst seviyeye çıkartmakta. Tek tek alacak olursak Bence en önemli unsur. İyi bir tetik fakat daha önemlisi silahın tüm unsurlarının birbiri ile dengeli bir şekilde çalışması.
Yaptığım grupman denemesi 12m 4 atış ve jsb 8.44 iledir.
Bu arada mod55s ciddi güzel bir silah. Hede modifiyeden sonra bir içim su oldu. -
Tipi göreceli olarak bazen hoşa kaçmasada kullanımı hafif ve bence daha hoş bir tabanca isabeti yerinde gez kırılması haricinde ben bir "yamuğunu "görmedim ki bende iki tane var bazen ikisini de alıp sağlı sollu kovboyculuk oynuyorum. eskiden 50 tl ye almıştım. Ancak şimdi fiyatı artmış. Benim aldığım zamanlarda fiyat performans açısından rakipsizdi.
-
uygulanır tabiki vida yerlerine ve tetik bölgesine bir bakın denk gelmiyorsa tekrar delmek zorunda kalabilirsiniz. Birde namlu kurarken kundağa sürtecekmi onu kontrol edin
-
stoegerin x20 ahşap kundağı olan modelleri var onların kundaklarından bulabilirseniz orjinali olur. Servisini bir arayın ellerinde yedekparça olarak x20 ahşap kundağı olabilir.
-
isabeti güzel bende japonladım zaten
-
hatsan da garantinin pek bir önemi yok genel bakımdan zaten pek bişey talep etmiyorlar
-
bende de 2 tane var ben çok severek kullanıyorum en zayıf yeri bence gezi
-
muhtemelen sıktığınız yağ silindire kaçmıştır.
-
bakımdan sonra kaç atış yaptınız. Vortex takılırken keçede değişiyor iç bakımı da komple yapılıyor. muhtemelen bir iki kutu sonra biter
-
uzun mesafe atışları yapılmayacaksa 16j yaylılar için çok güzel bir sınır.
-
-
Alışmanız lazım. alışırsanız isabetide gücüde iyidir. vortex olanı yaylıdan daha iyidir
36 cm bir namlusu var gücü kuvveti yerinde hoş bir silahtır.
ek te mod125 sniper la yaptığım bir grupman var