Bu tarz tüplerin çalışma basıncı 126 bar test basıncı 180 bar diye biliyorum eger öyle ise 200 bar basmayın sakın tüpün üzerinde kabartmalı yazılarda vardır kaç bar da çalışacağı
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık da at44 tüpü alsaydınız daha zahmetsiz olmazmıydı böyle tüfektede biraz tuhaf durucak gibi
-
Eyvallah. Bende kral alttan kırmalar var hatta birini namlu aradığın için sana vereyim diyordum onun tetiği gamo ve stoger lerin tetiği ile aynı ordan hallederiz.
-
hocam beraber yaparız o tetiği
-
dostum hilal ava bir sor birde bu nasıl bir harf seçimi
Adamın üstüne üstüne gelir gibi -
Eee hw97 lerin yanında ağır abi kalmıştır.
-
bu arada mod 150 de güzel görünüyor nazar boncuğunu hak ediyor.
-
efsane atölye gördüğümde inanamamıştım.
Eline sağlık Emrah hocam -
bu.run kıvıranlar 43m den göz gez arpacıkla o kağıdı vursunlar yeter dostum .
Elinize sağlık. -
Hatsan adına konuşamam elbette..Ama sizin de bir sempatiniz oluşmuş Yusuf bey de..Elinden geleniz yapacağını zannediyorum..bu arada şunu belirtmem gerektiğini düşünüyorum.Ben sadece Hatsan tüfekleri olan bir amatör meraklıyım..Hatsan veya başka bir silah üreticisiyle hiç bir organik veya inorganik bir bağım yoktur..
Eyvallah organik olmasada hatsan la bir gönül bağımız var. Bunu inkar edemem kendi adıma
emir hocam benim hw 77k nın gez ve arpacığına ne yapabiliriz. öyle genişletecek bir şey de yok. dışardan gez arpacık mı satın alacazz ?
bir inceleyeyim hw77 nin nişangahını.
-
güzel yapmışlar benimde işim düştü inşallah kırmazlar. Pazartesi arayacağım onları. -
yalnız ahşabın desenide güzelmiş
-
resmen trafik lambası gibi parlıyor namussuz hedefi görmek nerdeyse imkansız oluyor.
-
hala izni kopartamadık hanımdan
-
arpacığa benim çözümü uygulayabilirsiniz.
-
güle güle kullanın
Torpedo serisi benim için farklıdır. Oldukça stabil ve isabetlidir.
Hit teki arkadaşlarada selam. -
ispanyolların arpacıkları çok kibar ben norica nın da arpacığını çok sevmiştim.
-
bana bir fotograf gönderebilirmisin
-
emir abi hatsanda bunu yaptik diyelim diğer silahlar icin ne yapilabilir bu konuda
hangi marka
-
Kesinlikle. Katılıyorum.
50 m den o arpacıkla en fazla karpuz vurulur

Emir hocam sarsılmazın gezi çok güzel ama ayarlanmıyor fabrikasyon ayarlı sanırım
ayarlı değil Emrah hocam