her ne kadar ufak tefek aksaklıkları olsa da güzel isabetli kendini kanıtlamış silahlardır. özellikle long modeli hala bence en iyi hatsanlardan biridir. üzerine çok model çıktı ama onlar daha rüştünü ispatlayamadılar.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Daha doğrusu jsbler bitt elimde 5-6 kutu ts22 var opnları eritiyorum ancak benim kanaatim jsb 18 gr bunda iş görür
fakat ben bişey farketti sanki namlu biraz daha sert veya yivler diana yivleri gibi keskin onun için sert pelletler daha iyi oluyor gibi -
Ben genelde gamo ts22 leri kullanıyorum
-
Ciddi güzel bir tüfek olmuş. Güle güle kullanın. Hakkını vereceğinizden eminim İnşallah ilerde birlikte yarışırız.
-
bu arada benim silaha son rutüşü yapan Emrah (swortfish01tr) hocama cok teşekkürler. Silah şimdi tam oldu grupman ve gücü oldukça dengeli oldu
-
Salih hocam dizelleme vardır. Benim mod135 qe de yeni bitti. Bence dizelleme emareleri geçince bizuk grupman veren pelletleri bir daha deneyin farklı olacaktır.
-
hayırlı uğurlu olsun ahşap kundaklı sniper mod 150 yi merak ettim.
Torpedo serisinin en isabetli versiyonunu almışsınız. 33 cm bir namlusu var ve oldukça isabetlidir.
Yusuf bey çözüm ehli değerli bir arkadaşımızdır. Aleyküm selam -
ben quatro olan tüfeklerimin hepsinde uyguladım ancak tehlikeli şekilde hassaslaşıyor dikkat edilmesi lazım.
-
Hocam o parçayı arkadan setiskurun olduğu yerden açılı biraz alın tetik önündeki iki vidadanda hassasiyetini ayarlarsanız dokunmatik kıvama geliyor
-
eeee insan şaşar beşer onların bu hayattaki görevide o
-
kıralın gamo ile kopyalama konusunda sıkıntıları vardı özellikle gamo cfx bazlı alttan kurma modellerini şu an üretemiyor.
Aynı şeyi pcp de de yaşayabilir yada patent hakkını öder. -
Yiğidimiz kadar hainimiz de bol maşallah ne bereketli ülkeyiz. Oran bozulmasın yeter şu an . diyeyim 24 yıl demişler , 5 yılda çıkar bu gavat. Bu gavatları gördükçe gece şahini filmi aklıma geliyor.

-
Elinize sağlık hocam. o tetik ağarlığını dahada hafifletebiliyorsunuz. yanlız çok hassas oluyor dikkat edin.
mod 87 qe benimde merak ettiğim bir tüfek mod 135 qe gayet iyi.
benim 87 qe de merak ettiğim çıkış hızı -
kauçuk darbe şokunu da emecektir iyi fikir... hava Portu biraz uzar ama çok etkilemez zaten büyük bir hava haznesi var
güzel oldu gerçekten
-
Torpedo yu severim güzeldirler
-
Tebrikler hocam güzel çalışma olmuş ... piston strok oranında bir değişiklik yaptinizmi. 12 cm oldukça uzun bir gerilmeyle vuruyor piston
- silindir duvarında 2.5cm kauçuk takoz var strok zannedersem 9.5 cm civarında
-
Aynı sistem dominatorümde var 15j o vortexli ve tx den az teper
-
Yay okadar hafif geliyorki silahs valla kuş gibi kuruluyor. Tepme x20 den az
-
Namluyu uçtan değil dipten ketik namlu şokuna bişey olmadı
-
inşallah ahşap yağı çeksin bir mat vernik atacağım tek eksik o kaldı.