Geçmez yav Metehan yaytaros candır. Sen dönüp dolaşıp gelirdin gene yaytarosa
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kıskandırmak gibi olmasında yaytaros gibisi yok yani
-
Benim tüfeklerde 100 tane atıyorum arada 5 fps oynuyor.
-
Çok güzel olmuş be ya
Almayı çok istedigim ama atış alanı olmadıgı için alamadıgım güçlü tüfeklerden birisi 
tavsiye ederim. güzel " SİLAHTIR "
-
çok teşekkür ederim
-
Emrah ustadım dediğin çok doğru kundak yeniden doğdu resmen .
-
Emir abi selamlarını söyleyip şu kundağı hatsanın sahibine veya yönetimine vs göndermek lazım...
Eline sağlık Emir Abim.

hatsan a göndereceğim okadar şey varki
Bu tüfek ve diğeri hatsana göndersem bakın inceleyin diye el koyar geri göndernezler -
Evet tiner varsa sentetik bazlidır. Su ile bağdaşmayabilir
-
bir deneyeyim ev içinde hatun tinerli materyal kullandırtmıyor . her halde balkonda yaparız. Ben su bazlı ecoline boya kullanıyorum renklendirmek için. Kokusuz olduğu icin sadece silahla geçirdiğim zaman laf konusu oluyor
-
Eline sağlık bu haliyle çok daha güzel.
valla güzel oldu aslında KUBİLAY ım silah kendini buldu resmen.
@ZETAX hocam hangi yağı kullanıyorsun? Schaftol öneriliyor, en iyisi o mudur?
sahftole koyulaştırır ben açık seviyorum doku daha belli oluyor. vazeline iş görüyor. ilk önce hergün tatbik ediyorum ( 3 gün boyunca)
ve kurumasını bekliyorum. her kat öncesi gazete kagıdı ile iyice ovalıyorum bu güzel bir parlaklık veriyor. daha sonra mat kalacaksa öyle bırakıyorum yok parlak istiyorsam renksiz vernikle bir kaç kat vernikliyorum . -
bu hatsan kundaklarında öyle bir kahverengi boya kullanılıyor ki ahşabın tüm deseni kayboluyor. doku filan kalmıyor.
-
o ring kaçağı olabilir paraşüt kısmı namlu o ringini yırtmış olabilir.
-
Benim diana mod 54 e mi?
16j yay takıldı o kadar.
Orhan arkadaşımızdaki mod 54 ise ona modifiye yapılmadı kendi gücü o -
Sağolasın hocam
-
Sağolun arkdaşlar . vallahi digerleride böyle çıktı kullanılan ahşap gerçekten güzel
-
Ahşabı korumak maharet ancak bendek 135qe de dahil, nekadar ahşap hatsan varsa boyasını söküp tekrar zımpara ve vazeline operasyonu yapacağım. Kullanılan Ahşap gerçekten güzel ama atılan boya ve vernik hikaye
-
pinotexmi atıyorlar ne atıyorlarsa boya olarak tüm desen, doku sizlere ömür. Yahu yap tesviyeni şöyle bir hafif vernik at yeter desen görünsün.
-
bu mod 155 i böyle görünce diğerini ve webley patriotuda zımparaladım hepsi de yakıyor ortalığı satacaktım vazgeçtim .
Ama kollar gitti resmen -
gıcık oluyorlar ben diyeyim .
-
var ben indirdim ama android pro sürümü daha güzel