Mildot kullananlar için oldukça iyi bir uygulamadır.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok hoşuma gitti bravo
-
Ben strelok programını daha çok seviyorum . değerleri chairgun ile aynı çıkıyor. mildot attığım için dürbün simulasyonuda çok işime yarıyor.
-
evet şoklu namlunun isabete etkisi yüksek oluyor.
-
Hatsan striker edge 5.5 mm tüfek aldım , beraberinde gelen dürbün çok kötü . Bu tüfekle kullanılabilecek dürbün marka ve model önerir misiniz? Alabildiğine acemiyim bu konuda. 50-60 metrede serçe vurabilmek amaç ...
acemi olduğun belli hemşehrim . havalı ile avlanmak yasak. bizim forumda çok tepki çekersin
-
Namludan kurma silahların en büyük eksisidir. Eğrilme zaman içinde olur namlu bağlantı noktalarında deformasyon muhakkak olur .
-
Geri gönderin bence
-
namludan mı arpacıktanmı arpacığı bir kontrol edermisiniz.
-
Kullanmadım malesef
-
-
bir zaman 1077 modifiyesi yapardım 800 fps üzeri hız alırdım.
-
3 sabunu delip geçmesi demek 900 fps civarı bir hız demek
Nerdeyse magnum olmuş -
güçleri weichrauch ve airarms ın yaylılarından oldukça fazla dayanabilmeleri için biraz etine dolgun olmaları kaçınılmaz
-
Evet, zaten bu kadar basit ve temel olması ABD'de 56 - 60 USD gibi bir fiyattan satılmasını sağlıyor. Modifikasyona son derece açık bir silah ve üzerinde yapılabileceklerin sınırı yok. Ancak bu modifikasyonlar, 4-5 silah ücretine veya daha üzerine mal olabiliyor. Tüm Dünya'dan Crosman Kullanıcılarının oluşturduğu bir forum var, orada çok çeşitli örnekleri göremk mümkün:
http://www.crosman-air-pistol-owners-forum.com/board/valla bundan almak şart oldu galiba Dışarıya giden bir arkadaş bula bilirsem aldırım bundan
-
yani 2010 dan sonrakiler iyi
-
normalini tercih edin yüksek grainli pellet kullanın isabet sorunu yaşamazsınız. Alacağınız tüfeğin seri numarasına dikkat edin
Atıyorum
0712 65478
Yazan seri numarasında o tüfeğin 2012 yılının temmuz ayında yapıldığını gösterir
Alacağınız silah 2013 ve sonrası ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz -
şu an hatsanın namlularında lw ile normal arasında çok bir fark yok
Hatsan namluları bu konuda oldukça iyi
Lw namlular la hatsanın yeni üretim kendi namluları arasında sadece şok farkı var
Malzeme yapısı yiv set izleri gayet birbirinin aynı ikiside şoklu namlu lw olan normal olandan biraz daha şoklu isabetleri birbirinden çok farklı değil.
Lw biraz daha ufak grupman yaparken normal biraz daha hızlı atar. Ama bu farkda lw bilemedin 20m de 2-3 mm daha dar grupman yaparken normal olan ise 7-8 fps daha hızlı
Fark bu -
Amma basit silahmış . yapasım geldi iyimi.
Tetik makenizması nekadar mantıklı ve basit hayran oldum cidden -
pelletin oturması ile alakalı değil gamo larda genelde eteğin ucu hafif dışarda kalır. Kesinlikle namlu girişini bozmayın
-
yok est.
Pellete yağ bulaşmazsa pellet değiştirme dizelleme yaptırmaz demek ki sizin silah yavaş yavaş kendine geliyor.
15-20 tl civarıdır. Bir harbi takımı alın muhakkak bezdi ip di bunlar sağlıklı sonuç vermez.