yok est.
Pellete yağ bulaşmazsa pellet değiştirme dizelleme yaptırmaz demek ki sizin silah yavaş yavaş kendine geliyor.
15-20 tl civarıdır. Bir harbi takımı alın muhakkak bezdi ip di bunlar sağlıklı sonuç vermez.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben şahsen Arda ya katılıyorum .25 bile bazen fazla gelirken daha büyük bir calibrenin bir anlamı yok.
Bence havalılarda 4.5 ve 5.5 iyi belki bazwn 6.35 ama daha yukarısı pcp de olsa şüpheli.
Hele ki yaylıda. -
Bende diana 26 yı göz gez arpacıkla kullanıyorum. Çok zevkli oluyor.
Dianalar keyif silahları. Ben hw ve air arms modellerinde kendimi kapalı dar bir ortamda hissediyorum daralıyorum biraz.
Ama bence Diana yı farklı kılan ciddi keyif vermesi. Tabiri caiz se yayla gibi tüfek. Sade, zarif, kibar hoş bir tarzı var. -
Namluyu harbileyin . iyice temizleyin kısa bir zaman da keser
-
Bende alayım o zaman. Benim emektarlara
-
30 cm ve altı uzunlukta yaya sahip tüfeklerde gasram veya vortex ônermem. Daha uzun yaylı sistemlerde ise yay önermem.
Örneğin magnum hatsanlar da kesinlikle vortex avantajlıdır.
Ama mesela elimdeki hatsan imalatı webley tomahawk ın yayını 30cm e kestim kesinlikle vortexden iyi şu anda 817-820 arasında 8.44 dü gönderiyor . ve oldukça yumuşak kurulumlu çalkantısız bir silah. -
Namlu ceketi alüminyum malzemeden zannedersem ben o konuda farklı bir sistem uygulayacağım dediğiniz gibi dayanmayabilir.
Bağlantı konusunda ben Sas modifiyesi yaptığım için benimkinde sorun çıkartmıyor. -
mod 135qe ile aralarında 20 fps civarında var galiba bir birine çok yakın. Zannedersem 135 qe yazın adana sıcağında 350 yi yakalar.
Geçen senelerde bende bir tane mod 350 kaçırmıştım hala yanarım ona. -
Wd40 sıkıp bekleyin sonra sola doğru tekre çevirin dönmesi lazım
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah
-
bu arada yanlış oldu bir tüpte kaç atış yapıyorsunuz? Onu söylerseniz takribi nerdedir belli eder kendini ona göre net cevap vereyim
-
Valla ikinci el aldıysanız ve locktite ile sabitlendiyse saat yönünün tersine sola doğru bir abanın
-
Mod135 qe iyi bir silah
Kısa namlusu sayesinde isabeti çok iyi kundak ayarlanabilir, gücüde fena değil ben olsam mod135 qe yi seçerdim -
valla Arda siyaest yapma dedi ama Suriye meselesi tam bir çorba ak la kara birbirine karışmış durumda Allah kimseyi ve hiç bir ülkeyi o duruma düşürmesin o işe de bizi bulaştırmasın.
-
gamo nun igt si biraz tuhaf ama gas ramlar yaylıdan biraz daha az güç sunuyorlar. Vortex de biraz daha az güç verir ama tepmesi daha az ve stabilitesi daha yüksektir.
-
Bu gidişle gitmeye gerek kalmayacak.
-
Daha kontrollü çalkantı yok ateşli kullanır gibi tek tarafa tepme var.
-
Dedim ya gene konu hortladı.
işi bilirseniz yaylının güç yönünde bir sıkıntısı yoktur artısı vardır. Yay keçe de iyi kullanırsanız 5000 atışdan fazla gider. atışlar arasındaki fps farkı iyi bir yaylıda hep aynıdır 3-5 fps oynar. Bunu pcp ancak reg ile yapar oda 40-50 atış. Yay keçe değişimi siz değiştirirseniz cok çok 50 tl yi bulmaz.
Pcp daha hassas kullanılması gereken bir sistemdir. İndekslemesinden oring yırtılmasına kadar bir çok dert açabilir.
Sarsıntı görecelidir. Kişinin zevkine kalmıştır.
Ayrıca scuba derdide var -
Gene konu açılmış.
bitmez bu 
Kimi pcp sever kimi benim gibi yaylı manyağıdır pcp yi eve sokmaz.
Her yiğidin yoğurt yeyişi başkadır vede her yiğidin yavuklusu kendine güzeldir. -
Hiç sorma taruhe geçeceğiz Arda