keçe yağlanmış olabilir. Biraz kullanın geçer .Geçmezse keçeyi biraz örselemiş olabilirsiniz
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne yağı kullandınız
-
aldım da onun için diyorum
birazdan grupman konusu açacağım -
yalnız mod135 qe ye bayıldım bu arada
-
onun için 18de kaldı 40 küsür vuran arkadaşımız. Ben ilk çıktığında bile şüphelenmiştim hatta mod54 ün kızak sistemi gevşekse aynı mantık çünkü atış esnasında ileri geri dışında yalpa yaparsa atışı bozuyor onun için ben kızak vidalarını sıkıp iyice, locktite ile sabitliyorum.
Oysa benim gibi yapsaydı güzel olurdu.
İmanım yatagun dampaya bilem lastik sardım yav
taret işi bozmasaydı iyidi. İşin latifesi tabi .
Ft de sportmatch iyi gidiyor -
Bilmem Gökhan sorun yaşadı bende tam anlamadım dürbüne boğazlar darmı geldi ,arkadaki bogaz kızaktanmı çıktı ne oldu bilmiyorum iki gün boğuştu resmen.
Sonuçta kötü oldu. -
bu arada Ömer hocam nikko dürbününüz aynı durumdaysa gönderim bir bakayım tamir edebilirim.
-
Valla Gökhan a üzüldüm bullseye ın gazabına uğradı resmen umarım yaylıyı bırakıp Pcp ye geçmez .
Dianaların 2000 ve öncesi ile 2005 sonrası üretimlerinde fark var gerçekten nedendir tam anlamış değilim. Namluyu 12 yiv yapma sevdasına dışardan aldılar sonra vazgeçildi denildi. -
Diğer üreticilerin katılmaması ironi. Böyle geniş katılımcısı olan bir forum bizzat hobinin gidişatını yönlendirir. Bu konuda ürünlerini sevmesemde Kral arms ı kutluyorum. Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Demek ki öz güvenleri var ve kullanıcıları değerli görüyorlar.
-
yok beni banlatacaksınız cümleten

-
Teşekkür ederim
-
evet cok güzeldi nerde acaba ? Satsada alsak
-
Orhan sendeki o mod54 le benim 145 adım ki hemen hemen 130 m çelik Çaydanlıkı kevgire çevirmiştim.
-
pelet şekli ciddi kısıtlıyor. Özellikle paraşütler 1000 fps üzeri çok ciddi savruluyorlar.
Bu tarz atışlarda atıcının özel pelet dizayn etmesi lazım. -
Hatsan küsecek bana
-
Ben herculesin kurma ağırlığını merak ediyorum. O gücü vermesi için nasıl bir yay çekiç vana üçlüsü kullanmışlar. Eğer eski sistem üzerine yay sertleştirmesi yapılmışsa yaylı tüfek gibidir vesselam.
Ayrıca çesitli kimyasallarla yaylı gücü ve menzili fena olmuyor o konuda sayın Komser bir fikir alış verişi yaparız.

-
Olur tabiki ancak ordaki parça hassas ben onu bozmamak için diğer parçayı yaptım . fazla tıraşladığımızda ya tetik kurulmuyor yada düşmüyor. Ana parçayı bozmamak için akrilikten imal ettim imalat sırasında 3 model boşa gitti sök tak eğele derken doğru parçayı ancak 10. Denemde buldum . önümüzdeki dönemde o parçayı orjinali gibi aluminyumdan yapacağım.
-
yalnız hercules çap bazında ciddi anlamda ateşliler kadar güçlü . bakmam lazım ama yanlış hatırlamıyorsam .22 rimfire 1200 fps 40 gr idi . .25 tabaca mermisi ise çok çok 750-800 fps idi 50-60 gr idi big bore ları Türkiye de çıkmasa da çıkacak olanlar bile gayet insanı borca sokacak cinsden.
-
Zehir bu zehir bi bulaşıyor. Of zombi oluyoruz. Havalı zombisi . oda olsun buda olsun . şu yarım santim daha iyi grupman yapıyormuş. Daha bir tüfeği hazmedemeden gardrop dolduruyoruz. Bunu bende yapıyorum ama yanlış. Bir atıcının bir silaha alışması onun hangi metrede hangi gr. Pellet ole nereyi vuracağını bilmesi, dengesini kavraması tetiğine alışması zaman ister.dibi yok bunun. Benim bu forumda şahsen atıcı olarak en saygı duyduğum üye arkadaşlarımdan biri halocan dır. Mod 125 4.5 u var dürbününü kendi modlamıştır. Yıllardır aynı silahı kullanır. Ve iyi kullanır. Herkesin koşarak kaçtığı tu kaka dediği mod125 ile kağıt biçer yandan.
Bu silahına nekadar çok alıştığını benimsediğini gösterir. Ha ben bunu yapıyormuyum . hikaye köşe pez..vengi olmuşum bu konuda harem gibi birdolu tüfek.
Ha tabi bizimkide görsel bir yerde. Ama atışda yanlış. Konuyu şuna bağlayacağım. Silah varmı . varsa onu en iyi şekilde tanıyıp hatmet. Bir bütün ol. Çok silah değiştirmek eğer dağıtıp toplamayı beceriyorsan teknik açıdan iyi atıcılık açısından kötü -
tamam ben haber veririm yarın tüm gün okuldayım. 8 - 4 mesai var bizim okulun sınaVı olacak. Pazar olur inşallaH.