ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

mod 54 , mod 52 bunlar hemen hemen aynı güçteler.
    Yaylıda teori ve pratikçok farklıdır.Pratikte benim 4.5 mm mod155 in 1100 fps ile gönderdiği peleti mod 52 de mod54 ümde 1055-1060 ile gibi hiçte küçümsenmesyescek hızlarda atarlardı. Ve bu gücü verirken mod 52 oldukça kontrollü mod 54 ise hissettirmezdi . yaylı kategorisinde ben Mod54 den daha üst bir mühendislik görmedim .
    Eğr güçlü bir yaylı alaCaksanız mod54 ü şiddetle tavsiyhe ederim.
    Ha ben biraz onu olması gerektiğinden farklı kullanıyorum ama bu durum yeni kafama göre bir yarışma tüfeği bulunca normale geçecek.

Offf ortalık karışmış durun yahu.
    Mod54 airking hepsi bu ikiside aynı tüfek. Kod adı airking. 21 joule dan biraz fazla
    Ben bizzat ölçtüğüm değeri vereyim 4.5mm 8.44gr pelleti 1060 fps ile gönderir. Di yarışma için 12fpe yay takmadan önce

Hatsanın venom tetikten sonra webleylere ve kendi ürünlerine uyguladığı mühendislik harikası tetik sistemini kendimce adam ediş şeklimi paylaşayım dedim
    Birinci fotoğrafta görülen tetik sisteminde tetiğin altındaki parça manevela kolunu ters şekilde zorlaştırıcı bir noktadan tetik çenelerine bastığını gördüm ve akrilikten yeni bir parça imal edip taktım . sonuç çok iyi oldu oldukça güzel hissi olan hassas bir tetik oluverdi.

Hoş yeni quattro yuda modlamak lazım adamlar ayar sistemini sert, daha sert, beton şeklinde çözmüşler. :) :) :)

Sayın öğretmenim şimdi sizden bu yazdıklarınıza uyan bir kaç tüfek istesek almaya niyet edersek bize klavuz olsun

İthal olacak ve para sıkıntı değilse
    kısa mesafe etkin olsun diyorsak
    Ben her ne kadar pellet koyma yerini beğenmesemde tx200 carbine derim 4.5 derim
    Genel maksat kullanacaksak
    5.5 diana mod54
    Namludan kırma ise diana 350 mag.
    Kısa alan paslaśmada hw98

Daha uygun seçenek olacaksa
    Gamo cfx royal , norica dream hunter
    Namludan kırmada cometa fenix 400
    Stoeger x20 supressor.

Yerli alır kurcalarım modlarım mükemmele yaklaştırırım diyorsak
    Dominatör 4.5 carbine , retay 100x troy
    Namludan kırma
    Mod87 qe
    Mod 135 qe
    Magnum ise
    Mod 155 vortex takarak.
    Tabiki hatsanlar vortex olacak

Burda 1.nesil yani venom tetik yada enson quattro tetik webley tomahawk 4.5mm ve webley patriot 5.5 uda eklerim melez olarak.

Dediğiniz gibi ne üdüğü belirsiz insanların elinde onlarca ruhsatsız silah mevcut.he aklı başında insan olsun tabiri caizse ruhsatsız tankı olsun sıkıntı çıkarmaz.Malesef kimse pamukoğlanı gibi dolaşmıyor ortada.Herkeste var birşeyler.Asker polis biliyor kimde ne olduğunu ama burası Türkiye.Ruhsatlı tabancası olana diş geçiriyorlar.Bu arada sayın Zetax zannediyormusunuz ki vergiler olmadan ayakta durabiliriz.

• devletin güm gelir kanalı vergi olursa olacağı bu devletcilik ilkesi halkcılık ilkesi gibi değerlerimiz vardı . çocuk değiliz yaş 50 ye dayandı verginin nerelere gittiğinide gayet güzel görüyoruz.

Ama tabi birde madalyonun diğer tarafı var.
    Doğuda İran'a baktığımızda orada ise yivsiz av tüfeği bile kolay kolay kimseye vermiyorlar.
    Oralara bakınca da halimize şükretmemiz gerekiyor.

izin vermiyorda ne oluyor her türlü kaçak göçek silah herkesde var. Kendi vatandaşına olan güvensizliğin sonucudur bu sınırlama. oysaki kayıt altındaki bir silah tehdit oluşturmaz bilirsin kimde ne var satışı kolayla herkes alsın kayıt altında kimin nesi var bilirsin. Oysaki özellikle ülkemizde ruhsatsız silaha ulaşmak o kadar kolay ki. Bırak ak 47 yi millet biksi, rpg7 filan buluyor. Tehdit işte orda . ne olsuğunu bilmediğin insanların elinde kaydı olmayan dünya kadar silah . akıllı uslu sadece hobici arkadaşlarada havuç başı. Birde devletin aldığı anlamsız vergiler harçlar. Yahu arkadaş bu nedir ya. Devlet diyorki benim vatandaşıma silah ne! çakı bile taşımasın pamukoğlanı gibi dolaşsın sorun çıkarmasın.

Arızadan korkmayın işin zevki o bende 35 tane havalı var bazıları 26 yaşında olmasına rağmen taş gibiler. Dürbün işi muallak bazıları bağlar ayar bozmaz bazıları bağlar 60. Atışta tüfek dürbünü iade eder.
    Heleki pcplerde dürbün problemi yaşamazsınız. Bence hemen vazgeçmeyin havalının tadı başkadır.

Bu benim bol pcp li zamanıma benzedi
    Bir günde At44 long ve yedek tüpü+ bt65in tüpü+ ar6 nın tüpü + atp2 nin tüpü ve yedek tüpü üzerine birde hanımın webley raiderı ooooh ne spordu ya. Allahta büyük başları sattımda pompa da bende rahatladık.
    Şimdi hanım atışı bıraktığı için raider yatıyor sadece atp2 oda çabuk doluyor ( ev içi daltonculuk oynamak için)