iş görür ilk aşama için fena değildir ben 3x9 32 optima yı severim
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla bende bakıyorum arkadaş yok .
-
kaldıki tek kurşun müsabakalarında resmen tabak gibi hedefe atıyorlar. 20cm den büyük grupman çıkıyor bazen. Ben o mesafede mod 125 ile 1tl den küçük grupman yapıyorum ki mod 125 forumun günah keçisidir. Tabi zevk meselesi
-
Hatsanın namlusu ve tetiği kraldan daha iyi , kralın mekanizması ve atış sayısı daha iyi. hatsanın uzun mesafede etkisi ve isabeti daha yüksek. Kısa mesafelerde 15m civarında hatsan grupmanı 8mm yaparken kral aynı grupmanı 11mm yapar . 30m de long 12mm yaparken kral 16-17mm yapar ve mesafe uzadıkça bu fark artar.
-
dostum daha dereyide göremedik karpuzu da kesemedik.
Havalı ttüfeğin dikkatli kullanırsan normalde öyle fazla arızası olmaz zamanla sende duramaz sağını solunu anlar onarırsın. Burda en isabetsiz olarak sayılan havalı ile bile alışırsan 1 tl grupman yaparsın yorumcu olarak kafa kafaya girdiğimiz tu kaka dediğimiz tüfeklerde 1-2 cm oynar. Ateşlide bu kadar hassas atamazsın gücü yüksektir tamam ama hassas lık hak getire ben 30m den kürdan biçiyorum bir oturuşta 100 150 atış yapıyorum bana zevk veriyor. Ateşli ile bunu zor yaparsın. -
Gez göz arpacık iyidir. Bu aralar bende takılıyorum. Birazda ondan olsun dürbün filan nereye kadar
-
Hatsanda vortex iyi 50 tl için ben vortex alırım
-
vortex bulursan sniper vortex al ömürlük kullan
-
Biz mod52 ile 30 metrede bira kapağı hoplatırdık gez arpacıkla talimimiz oydu. Her 3 atışdan 2 si muhakkak isabetti. Şimdi dürbünle aynı mesafeden 4 cm hedefi ıskalıyoruz bazen.
Göz gez arpacığa devam mı etsek ne etsek. -
Mod 52 de yapar yani
-
Mod99 da iyidir ben çok beğenirim
-
Yani iç mekanizma aynı mod 85 hatsanın oldukca tutulan modeli. Ama teknik bazda aynılar mod 90 da kundak değişikliği var.
Bence mod 90 alın ikinci el temiz 50-60 tl ye 3x9 32 optima ile iyi olur. Ekonomikte olur. -
İyi miş gez arpacık ile iyi atışlar
-
Büyük çap ve güçlülerin Türkiyeye verileceğini sanmıyorum. Heleki bu dönemde . inanın herkesde Bilinçsiz değil inceliğini bilipde iyi niyetli olmayan bir kişi için havalılar kesinlikle tehlikeli bir alet tir.
-
Aman orda bağlantı vidası olmaz olurmu yoksa kesinlikle kullanma gönder taksınlar bakımınıda yapsınlar
-
magnumsa 30
-
Yani quatroda hafif bir değişimle gayet güzel olur.
-
kurulu bırakmayın tüfeği ondan kaynaklanır yada yay kalitesizdir ki genelde benim kral tüfeklerde yaylar kalitesiz ve belli bir zaman sonra tansiyonunu kaybediyorlardı. çapları ve uzunlukları tutuyorsa hatsan yayları iyidir.
-
E o yayla atmaz yay basılı kalmış. yeni yay keçe alıp takarsanız problemsiz çalışır.
-
namlu bağlantı vidasını yandaki stoper vidayı söküp namlu bağlantı vidasını iyice sıkın sonra stoperi geri takın büyük ihtimal geçecektir.